CRÒNIQUES 29/30 GENER

MINI FEM

C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 24 – Ciutat d’Inca 76

Partit contra un rival amb certes jugadores físicament superior a nosaltres i on han marcat la diferència. Les nostres nines, molt nervioses i plenes de cops, han sabut moure molt bé la pilota, cercant la jugadora que tenia mes avantatge. Molts de problemes a l’hora de treure la pilota de línia de fons, però una defensa molt activa aconseguint l’objectiu de cobrir a les ajudes i recuperar
Destacar la incorporació a les pistes de n’Angels i al bon joc de na Neus Salas, una jugadora que enguany ha descobert aquest esport i avui ha estat la millor jugadora. Enhorabona!
(12-48)(12-28) = (24-76)
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

Sant Francesc Llops 77 – C.B. CONSELL – LABO’LIFE 42

Bon partit en general dels nostres jugadors. Ens ha estat difícil competir físicament contra l’altre equip i sobretot aguantar el ritme i nivell tots els quarts. Molt bé en atac, assolint els dos objectius que teníem marcats però amb poc encert de cara a la cistella. En defensa hem de treballar molt i millorar alguns aspectes bàsics, com la concentració, el posicionament, l’1vs1 i el balanç defensiu.
Enhorabona nines, aquest es el camí!
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL FEM

CB NORD-CB CONSELL70 – Manacor 47

 

CADETE FEM

Andratx 62 – CB NORD-CB CONSELL 64

Partit calcat a la setmana passada amb les mateixes errades i amb un final ajustat. Ens penalitza molt no dominar el rebot defensiu i poder córrer. Donam massa opcions a l’atac i ens falta concentració en defensa.
Hauríem de revisar la norma de la continuació després de falta!!! Algú no l’interpreta bé o tenim opinions contraposades!!
Serà llarg però seguim!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

Àgora Portals 73 – C.B. CONSELL 76

Partit esperat després de moltes setmanes sense competir, on les distraccions i errors varen ser la tònica dels minuts inicials. Poc a poc varem entendre el que volíem treballar i ens va dur a competir millor, compartint més la pilota, essent més durs defensivament i perdre els nervis de jugar per primera vegada junts. Uns darrers minuts de concentració varen fer que el partit es decantés al nostre favor. Queda molts de treball per fer.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

C.B. CONSELL 59 – Molinar 36

Primer partit de la segona fase, després de quasi 1 mes sense competir, es va notar les moltes pèrdues de pilota i moltes imprecisions en atac, encara així vàrem anar sumant i poc a poc el resultat va ser positiu. Moltes coses a millorar i poder agafar ritme a la competició. Enhorabona a totes!
1, 2, 3…CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search