CRÒNIQUES 29 DE MARÇ A 03 D’ABRIL

INICIACIÓ

CB Consell blau

 

CB Consell blanc

 

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica – Colonya Pollença

Partidàs de tu al tu el viscut al Cati Pol. Després d’un primer quart una mica adormits i nerviosos vam començar a jugar al nostre bàsquet, alliberant-nos de la defensa per poder moure ràpid la pilota. Hem de continuar treballant el canvi de xip atac – defensa.

 

CB Consell-Labolife

 

CB Consell-La Luna

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim 47 – Colonya Pollença 27

El resultat no reflecteix moltes vegades el complicat que és guanyar un partit, i el partit d’aquest dissabte amb Pollença és un exemple. Una primera part molt dolenta per la nostra part i molt bona del Pollença, va fer que l’equip dirigit pels germans Socies, arribés al descans amb un grapat de punts d’avantatge. El nostres jugadors varen estar més centrats en l’àrbitre i en temes externs, enlloc de fer el nostre bàsquet i solucionar les coses mal fetes, errors, falta de concentració, errades en defensa, males decisions en atac… Una visita al vestuari i una bona xerrada amb els jugadors varen ser la solució per fer el nostre joc, dos triples quasi seguits ens posaren en el camí de la victòria, si això ho ajuntem amb una gran feina en defensa i una gran feina en atac, amb bons moviments i fent el bàsquet que entrenem, ràpid, directe i amb circulació de pilota, ens va donar la victòria. L’equip de Pollença ens ho va posar difícil i ens varen obligar a treure el millor de cada un de nosaltres.
Queden coses per polir i per millorar, i tots els partits d’aquesta segona volta seran finals, però si feim la nostra feina segur que gaudirem.

 

CB Consell-Óptica Alfonso 44 – Santanyí 46

CB Consell-Foz Sports & Events 93 – Bahia San Agustin 106

Jornada entre setmana, contra el líder invicte del grup. El partit va començar molt bé, sense por en atac i compartint la pilota, al final del primer quart el marcador era 25-20 per nosaltres. El segon quart va continuar igualat, on l’equip visitant va augmentar la intensitat. La segona meitat, va continuar igual, molta igualtat. No va ser fins al darrer quart on es va veure una diferència. Fins a 4 jugadors expulsats per faltes, mentre l’equip visitant no en va tenir cap. Enhorabona a tots!

 

Sant Josep 77 – CB Consell-Foz Sports & Events 94

Partit molt important el disputat al pavelló Tomeu Ferragut. En joc una plaça pel campionat de Mallorca, i els nostres infantils varen fer un dels millors partits de la temporada contra un equip que ja ens va guanyar a la primera volta. Des de l’inici el partit va ser molt intens, amb atacs molt ràpids i defenses estudiades. Durant la primera part el marcador va estar molt igualat, amb només 3 punts d’avantatge al descans. A la segona part poc a poc vàrem obrir distància a l’electrònic i en els darrers minuts controlàrem el partit. Enhorabona a tots!

 

Sant Josep 31 – CB Nord Alcúdia-Consell 81

Setmana intensa de partits!

Difícil concentrar-se i estar intenses. Aquesta és la feina de l’equip tècnic, mantenir la tensió fins el final. Mala primera part, no ens podem contagiar del ritme del contrari!!!

 

CB Nord Alcúdia-Consell 64 – Colonya Pollença 48

La dinàmica ha de ser de feina, feina i més feina si volem aconseguir objectius a final de temporada. Bon partit en defensa a partir de la segona part. Darrerament ens costa entrar als partits amb intensitat i imposar el nostre ritme.

A seguir!!!!

 

CADET

Colonya Pollença 46 – CB Nord Alcúdia-Consell 64

És difícil competir contra bons equips com el Pollença perquè també ho haguem de fer contra elements externs que volen condicionar resultats i/o estats d’ànim amb les seves decisions. On és la professionalitat, la neutralitat. Les jugadores no tenen la culpa d’aconteixements passats!!!

Com es pot pitar una tècnica per xerrar amb una jugadora teva encara que estiguis dins la pista un metre?

No és millor dialogar i corregir que sancionar perquè si?

Seguim fent feina que les properes setmanes comença lo bo!!!

CB Consell 56 – Àgora Portals 59

Derrota del cadet masculí davant Ágora Portals. Un partit que s’ha iniciat molt igualat i que poc a  poc a la primera part els locals han anat obrint una bretxa que ha arribat als 10 punts. A la segona  l’equip visitant ha pujat la intensitat i ha mostrat més desig i ganes de competir, trobant un just premi a una renda de deu punts que els nostres en una darrera estirada han arribat a reduir a tres punts, però que no ha estat suficient per endur-se el partit.

 

JÚNIOR

Molinar 54 – CB Consell-Elis 43

Gran partit de les nostres jugadores dins una pista complicada degut a les dimensions. Destacar la concentració de les nostres jugadores, l’actitud i la gran diferència respecte a altres partits en quant al rebot. La manca d’encert a l’hora de ficar cistelles properes i la zona tancada que realitzaren les locals ens va dificultar les penetracions. Però foren capaces de cercar recursos i lluitar fins al darrer segon! Enhorabona nines, seguirem fent feina!

 

SÉNIOR

Joventut Mariana 42 – CB Consell 52

Partit que va començar molt fred a Sóller, moltes errades per part nostra i un bon joc de l’equip local. El segon quart va ser nostre totalment amb un parcial 2-16. Després del descans un bon partit dels dos equips, on varen jugar totes i totes varen aportar positivament a l’equip. Enhorabona a totes!!!

 

Ciutat d’Inca 110 – CB Consell-Thesis Fontaners 62

Molt bon primer quart del nostre equip, amb molta igualtat, donant molta brega al líder i provocant problemes als jugadors locals. Degut a això, l’entrenador local va exigir més als seus jugadors, i a partir d’aquest moment tot va canviar, amb molt d’encert exterior i amb un joc interior de l’equip local que va ser molt superior al nostre equip.

 

1, 2, 3……. CONSELL!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search