CRÒNIQUES 3/4 DE JULIOL

MINI

CB Consell-Óptica Alfonso 95 – CB Binissalem 45

Final i darrer partit de les nostres minis a aquesta temporada tan complicada. Ens toca jugar contra Binissalem i des del primer minut hem fet el millor partit de la temporada. Tot ens ha sortit bé i hem disfrutat de jugar aquest partit. Ara ens toca gaudir de l’estiu i carregar piles per la temporada vinent. Enhorabona a totes!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

 

Dakota Alcúdia 61 – CB Consell-Pate La Luna 76

Darrer partit de lliga a la pista d’Alcúdia, entre els dos equips de moment imbatuts a aquesta segona fase.
Molta intensitat defensiva per part dels dos equips, amb molt bones accions ofensives també. El partit ha començat amb avantatge al marcador per part del Consell, però els locals han recuperat al segon quart. D’aquesta forma, intermitent, el Consell s’escapava de 5-10 punts i l’Alcúdia recuperava immediatament després, però sense arribar a igualar el marcador.
Xerrem de marcador quan el manco important ha estat això. Els jugadors ho han donat tot, han demostrat la seva evolució i tot el pavelló ha gaudit de l’espectacle, enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic de l’Alcúdia, es nota la tasca feta!
Ha acabat aquesta temporada tan complicada. Molts de jugadors canvien de categoria, passen a infantil, estam segurs que la seva evolució serà molt positiva! Arriben moments de canvis que sempre costen, però també tots sabem que són positius per l’evolució del jugador, primer objectiu al bàsquet de formació. Ara descansarem un parell de setmanes per recuperar forces i seguir fent feina la pròxima temporada!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search