CRÒNIQUES 3 A 8 DE MAIG

INICIACIÓ

CB Consell blau – Bàsquet Pollença

Partit disputat amb els nostres companys del Bàsquet Pollença, partit vistós i on hem vist la millor faceta dels nostres jugadors.

enhorabona a tothom!

 

Campos – CB Consell blanc

Bon partit dels i de les peques a Campos. Gran experiència, més enllà dels resultats, que els nostres petits cracks van gaudir com sempre, amb bon humor, molta entrega i màxim respecte pels equips rivals.

PREMINI/MINI

CB Consell-Bionorica – Sa Cabaneta

Partit ajornat del dissabte disputat aquest dimarts al Cati Pol, amb una intensitat alta per part dels dos equips, on s’ha jugat de tu a tu tot el partit on hem pogut veure la millor cara d’aquest equip. Enhorabona als companys de Sa Cabaneta per l’evolució mostrada i enhorabona als nostres per la gran intensitat i actitud posada.

 

Bàsquet Sant Pere – CB Consell-Labolife (Ajornat)

 

CB Consell-La Luna 73 – Cide 85

Partit entre setmana a Consell contra el CIDE! Els consellers han començat molt relaxats, deixant que els visitants prenguessin la iniciativa i per tant sense cap tipus de domini del joc.

El CIDE ha jugat un partit molt seriós, amb una bona defensa i unes accions ofensives contundents. Els consellers han començat a competir a partir del cinquè quart, però ja no hi havia temps per res més. L’atac ha funcionat més o manco, però en defensa els locals necessiten un poc d’autocrítica i assumir reptes.

Ara com sempre toca seguir fent feina i millorant als entrenaments.

 

Uadis 97 – CB Consell-La Luna 81

Darrer partit de lliga a la pista del San Josep. El partit va començar molt bé pels visitants, però al segon quart els col·legials varen treure un equip molt físic i amb una molt bona defensa i contraatacs varen rompre el partit al seu favor.

El partit va ser molt interessant, moltes accions individuals de gran qualitat i espectacularitat a les finalitzacions, el públic va gaudir. Els locals desenvoluparen una gran feina defensiva, aspecte del joc que és millorable per part dels consellers, però seguim amb intensitat i treballant per millorar en aquests aspectes.

 

CB Consell-Colonya Caixa Pollença 57 – Molinar 7

Gran partit de les nostres menudes, creant un joc molt visual i a on la grada però sobretot elles, gaudiren de jugar aquest gran esport. La clau és disfrutar i tenir actitud positiva, confiant amb les companyes i en elles mateixes.

 

INFANTIL

CB Consell-Aquadim (Descansa)

 

CB Consell-Óptica Alfonso 57 – Bàsquet Pla 7

El partit jugat a casa contra el Pla va ser el millor jugat fins ara. Vàrem començar des del principi al 100% i això va fer que al primer quart ja agaféssim una gran avantatge. A partir d’aquí vàrem seguir augmentant la distància amb una gran defensa i un gran encert en atac. Al tercer quart vàrem tancar el marcador i a partir d’aquí varem baixar un poc el ritme, però mai sense deixar de competir. Enhorabona per la gran feina i la gran intensitat. Ara ja preparam el partit del dijous contra el Binissalem per competir amb les mateixes ganes.

 

Campionat de Mallorca Inf. masculí

CB Consell-Foz Sports & Events 73 – La Salle 83

CB Consell-Foz Sports & Events 47 – Bahia San Agustín 76

Andratx 58 – CB Consell-Foz Sports & Events 50

 

A la fi arriba el Campionat de Mallorca, molta il·lusió i ganes de competir contra els millors equips de Mallorca. Només volíem poder jugar de tu a tu contra tots, i veure fins a on podíem arribar. I per poder competir només no podia passar una cosa i era que qualsevol jugador del nostre equip no es lesionés…i just va passar això al primer partit. Això es l’esport i no s’atura, havíem de continuar jugant i donant el màxim de nosaltres mateixos. Per això aquesta crònica del Campionat no xerra de resultats, xerra del esperit competitiu i les ganes de lluitar de TOTS els nostres nins. Hem après una de les lliçons més difícils i és que un partit dura 40 minuts i s’ha d’aprofitar tots els minuts que tenim dins la pista de bàsquet. Només tinc paraules d’agraïment a tots els jugadors, JOSEP, PAU, ALBERT, BRUNO, MARCOS, CARLOS I ALEX i sobretot perquè sense la seva aportació durant tota la temporada no haguéssim arribat aquí, als minis XAVIER, JOAN I BIEL.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!! I Enhorabona als equips classificats pel Campionat de Balears.

Ens toca aixecar-nos i continuar fent feina, el camí no s’acaba aquí.

 

Campionat de Mallorca Inf. femení

La Salle 43 – CB Nord Alcúdia-Consell 69

Andratx 36 – CB Nord Alcúdia-Consell 71

CB Nord Alcúdia-Consell 75 – Pollença 44

 

Bon cap de setmana, on l’equip infantil femení ha aconseguit la victòria al campionat de Mallorca després de superar 3 bons equips.

Veure la progressió de les jugadores durant aquesta temporada, com han gaudit d’aprendre, d’entrenar i com valoren l’esforç per aconseguir una fita ens omple de satisfacció!!!

A seguir fent feina, ara toca el campionat de Balears a Menorca.

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell (Temporada acabada)

 

CB Consell 66 – Sa Indioteria 97

Després de moltes setmanes tornem a jugar a casa i contra el líder del grup. El plantejament de l’equip va ser molt bo durant 32 minuts, intercanvi de cistelles i moltes ganes per part dels dos equips. Al darrer quart, tot va canviar. L’equip visitant va demostrar perquè va primer destacat i als nostres cadets la cistella es va tornar petita. Uns darrers 5 minuts on la diferència va augmentar de 6 punts a 32. Hem de continuar fent feina. Enhorabona a tots!

 

JÚNIOR

Sineu 69 – CB Consell-Elis 35

CREURE és PODER! I jo crec en elles.

Avui contra el segon equip del grup, i amb 6 de les nostres guerreres hem plantejat un partit basat en l’actitud i ganes de superació.

Superant-mos individualment i com equipo.

Gràcies Nines!!!

Cada dia més i millor!!

 

SÉNIOR

Calvià – CB Consell (No jugat)

 

CB Consell-Thesis Fontaners (Temporada acabada)

 

1, 2, 3……. CONSELL!

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search