CRÒNIQUES 31/1 D’OCTUBRE/NOVEMBRE

INFANTIL MASC

CB Consell-Aquadim 51 – UE Llosetina 45

Primer partit de la temporada, i primera i soferta victòria. Després de molt de temps sense competir, va arribar l’esperat dia, i es van notar molt els nervis. Començàrem corrent bé després de rebot defensiu, i aconseguirem un avantatge de 19 punts en arribar al descans, gràcies a moltes cistelles fàcils de 2 contra 1 al contraatac. En el tercer quart, arribar el cansament i van començar els nervis. Però al final, amb calma i esforç aconseguirem emportar-nos la victòria, davant un equip superior físicament, 51 a 45. A continuar treballant per a no tenir aquestes baixades.
1,2,3…CONSELL 

 

CB Consell 94 – Bàsquet Pollença 47

Primer partit de la temporada 2020-2021, amb un equip local que va controlar en tot moment la situació i el marcador. Els jugadors van mantenir una actitud d’aprenentatge constant, reflectint l’entrenat en el joc. Anotem moltes coses a millorar, però contents d’aquest inici. 
1,2,3…CONSELL 

CB Consell-Foz Sports & Events 93 – Club Sant Josep Obrer 87

Primer partit després de 8 mesos on va costar controlar els nervis. Vam començar molt agressius en defensa i ens vam posar per davant. Al segon quart les pèrdues de pilota i precipitació fèren que el rival, superior físicament, agafàs fins a 10 punts d’avantatge. Al tercer quart vam jugar amb més calma i més centrats i vam aconseguir remuntar i posar-mos per davant i mantenir l’avantatge fins al final. Enhorabona als nins i a seguir fent feina!!!
1,2,3…CONSELL 

INFANTIL FEM

CB Consell-Dakota Alcúdia 69 – Bàsquet Montuïri 45

Primer partit d’un equip nou, d’una temporada nova!! Molts de nirvis, bona defensa i poc encert de cara a cistella. Defensar a tope i córrer és una bona recepta però falten molts d’aspectes a treballar i millorar!!! 
La temporada és llarga i allà serem!!!
1,2,3…CONSELL 

CADETE FEM

Ciutat d’Inca Bàsquet 39 – CB Consell-Elis 50

Partit Complicat!!!
Tenim un equip curt però lluitador i amb ganes de millorar. Hem començat una temporada estranya per tothom amb una victòria després de molt de temps sense competir. Hi ha molt de marge de millora i ho hem de fer en molts d’aspectes, circulació de pilota, rebot, transicions ràpides, 1×1…… El camí és llarg però segur que amb l’actitud vista avui tenim un bon futur!!!
1,2,3…CONSELL 

CADETE MASC

CB Consell-MAB Obras Públicas 55 – Ciutat d’Inca Bàsquet 46

Primer partit del nostres cadets després de molt de temps sense jugar i amb molts de nirvis per començar. La primera part va ser molt igualada i cap dels dos equips podia agafar distància al marcador. La segona part vàrem millorar la defensa i uns ràpids contraatacs varen fer que arribàssim als 10 punts de diferència que es va mantenir fins al final del partit. Enhorabona a tots i a continuar fent feina!

SENIOR MASC

Bàsquet Pla 68 – CB Consell 84

Partit de tornada dels séniors contra un equip que havia preparat el partit i es va notar al primer quart. Parcial 32-20 i amb un gran encert des del triple, fins a 7 triples en aquest primer quart. A partir del segon quart el partit va canviar, ens vàrem aplicar en defensa i en els següents tres quarts només ens varen anotar 36 punts. En atac cercàrem les millors opcions i encara que ens va faltar encert, aconseguirem 84 punts. Segona victòria i donar-li l’enhorabona a tots! Som un equip i això es nota!
1,2,3…CONSELL 

Contacta

Start typing and press Enter to search