CRÒNIQUES 4/5/6 DE JUNY

MINI

Sant Josep 51 – CB Consell-Óptica Alfonso 82

Molt bon partit de les nostres minis, contra un equip que va lluitar durant els 6 períodes.
Vàrem córrer molt bé durant tot el partit, i en defensa continuam aprenent que defensam la pilota. Hem de continuar així! Molt be nines!! Enhorabona a totes!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell Labolife 7 – Calvià 57

Primer partit de la segona fase dels nostres minis, partit molt diferent respecte al d’anada, més agressius en defensa i jugant poc a poc un joc més col·lectiu ofensivament. Donar l’enhorabona per l’esforç diari que estan fent.
Seguim!
1, 2, 3…CONSELL

 

CB Consell-Pate La Luna 83 – Son Servera 32

Primer partit de la segona fase! El partit ha començat molt igualat, però poc a poc els locals s’han anat al marcador, fent insalvable les distàncies pels serverins, que ho intentaven amb moviments molt tècnics, però la major eficàcia i contundència dels locals els ha penalitzat tot el partit.
Aquest marcador no ha reflexat les dificultats que s’han trobat els consellers per dur-se’n un partit on els visitants han demostrat una gran tècnica individual i moltes ganes de competir, però l’experiència i la superioritat física ha jugat a favor dels locals.
Donar l’enhorabona a tots els jugadors i cos tècnic, ara toca seguir fent feina, continuar entrenant i millorant dia a dia per seguir pujant el nivell.
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL MASC.

CB Consell 53 – Àgora Portals 75

Dissabte es va disputar el darrer partit d’aquesta segona lliga, contra el líder. Partit intens, partit on el mínim error provocava una diferència de punts, però l’equip local no va perdre la oportunitat i va lluitar fins a tornar a recuperar la igualtat, arribant a la mitja part 30-30. El partit va continuar similar fins als darrers minuts on l’equip d’Àgora va marcar una diferència de 20 punts que no varem poder restar.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

Sa Cabaneta 63 – CB Consell 65

Darrer partit de la lliga regular i acabam invictes, però ens han fet suar de valent per no perdre aquest partit, on cap equip es jugava rés. Una victòria molt, però que molt, treballada, on noltros teníem moltes baixes importants, tant de lesions com per motius laborals, però que no és excusa. Es podria haver perdut perfectament, però hem tengut la sort que el darrer tir ha entrat a falta de 2 segons per acabar el temps reglamentari i així evitar una pròrroga segura.
Del Partit? Poca cosa a comentar. Un partit molt trabat, on ens han pitat moltes faltes, molt de contacte, contra un equip molt lluitador i motivat per intentar guanyar al líder
Ja pensant més en la semifinal de diumenge que ve, que serà segur un partit molt dur.
A fer feina per tenir un final de competició el millor possible.
1, 2, 3…CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search