CRÒNIQUES, 7 A 10 DE FEBRER

ESCOLETA

 

INICIACIÓ

CB Consell-BJ Aluminox – Sa Pobla

Bon partit de l’equip de iniciació, que varen tenir moments d’alts i baixos on lluitaren durant part del partit. Hi va haver un bon companyerisme entre ells i això es va veure reflexat amb les rialles dels nins. De cada vegada disfruten més i s’ho passen benissim. Toca seguir fent feina per anar aprenent i junts ser un equip.

PREMINI

CB Consell-Bionorica mixte (Descansa)

 

CB Consell-Bionorica masculí (Descansa)

 

MINI MASCULÍ

CB Consell-Optica Alfonso 69 – Bahia San Agustin 60

Espectacular partit el jugat pel nostre equip! Molt bona defensa i entrega al llarg de tots els períodes. Bon joc en atac, sortint en contraatac quan era possible, i quan no, movent la pilota fins trobar una bona opció. A la primera volta ens varen tancar el marcador i ara hem aconseguit anotar 69 punts, enhorabona EQUIP!

CB Consell-Aquadim 74 – Àgora Portals 51

Emocionant partit contra els nostres companys de l’Àgora, partit amb velocitat i detalls de tècnica individual molt interessants per part de tots dos conjunts.

Intentem reflectir cada setmana una mica més del que anem treballant durant els entrenaments, i estem molt contents amb l’actitud de l’equip i de les famílies des de la graderia.

A seguir així, divertint-nos i aprenent,

MINI FEMENÍ

Dakota Alcúdia 0 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 33

Gran actuació de l’equip amb una notable participació de les preminis que varen aportar molt a l’equip, interpretant en tot moment el joc de defensa i d’atac entrenat durant aquests mesos.

La seva actitud i la seva feina varen ser d’admirar, així com la de tot l’equip. Enhorabona a totes i a seguir fent feina!!!!

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Elis 55 – Ciutat de Palma 67

El partit jugat a casa contra l’equip de son cotoner, va ser un partit on els visitants varen estar molt còmodes durant la primera part. Ens van agafar una diferència de gairebé 20 punts i amb això pareixia que ja havien romput el partit. Però no va ser així, els nostres jugadors, encara no havien dit la darrera paraula. Amb la intensitat que vàrem posar, vàrem descol·locar al rival i gràcies a això, quan va acabar el 7è quart, només hi havia una diferencia de 6 punts. La pena va ser què el darrer quart les coses no ens van anar tan bé com a l’equip visitant i aquí va agafar un poquet més de diferència què això ens va fer impossible culminar la remuntada. Donar les gràcies a nen Miqui i n’Eloy per pujar al partit, però sobretot a na Nuria per voler jugar contra nins i tot hi així ser la millor jugadora del partit. Ara seguirem fent feina per fer uns partits mes regulars i competir tot el partit. 1, 2, 3 Consell!!!

CADET MASCULÍ

Pollença 30 – CB Consell-Bip Bip Consell 72

Molt bon partit dels jugadors, tant dels que tenen més minuts com dels que en tenen menys.

Primer quart molt igualat,12-12, on començam un poc freds, però ja a l’inici del segon quart ens aplicam en defensa i aconseguim un parcial 0-18.

Seguim fent rotacions de tots els jugadors perquè no caigui la intensitat defensiva durant tota la segona part, parcials 7-29 al tercer quart, provant coses noves per més endavant.

Seguim amb una bona línia, però no ens podem relaxar a fi d’aconseguir la mateixa intensitat i concentració pels partits següents.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell

 

CADET FEMENÍ

CB Consell-Dibautoplus 34 – Colonya Pollença 83

Partit en principi interessant, on tendríem que haver competit molt més del que es va veure dins la pista. Continuam amb els mateixos problemes que les darreres setmanes, des d’aquí volem donar ànims a tot l’equip perquè estau entrenant molt millor del que competim als partits. Enhorabona a l’equip de Pollença i ben segur que el partit de tornada serà diferent!. Ànims a totes i a continuar fent feina!

123 CONSELL!!!

JÚNIOR FEMENÍ

Esporles BC 73 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 53

Partit condicionat per un mal inici, sense tensió, amb faltes d’idees i intensitat. Els altres tres quarts ja varen ser més igualats. Al final del partit 20 a dalt per l’equip de Esporles. Hem de girar aquesta situació i acabar la temporada el millor possible.  Ànims nines!!

123 CONSELL!!!

 

SENIOR FEMENÍ

Colonya Pollença 64 – CB Consell-MAB Obras Públicas 69

Molt bon partit de les nostres sèniors, el començament va ser complicat, l’equip local amb bones combinacions i una bona defensa va fer que ens costàs molt ficar-nos dins el partit. Al descans 4 abaix, minimitzant les diferències dins la pista. El tercer quart va ser totalment diferent, un parcial 0-14 inicial i 7-28 al final va fer que el partit es rompes de la nostra part. El darrer quart vàrem baixar i l’equip pollencí va apretar fins al darrer segons. Al final 5 adalt per les nostres i un altre victòria al nostre caseller. Enhorabona a totes!!

123 CONSELL!!!

 

SÉNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labo’Life 72 – La Salle 91

Bon partit a casa contra els líders de la competició si ho comparam amb la primera volta om perdérem de quasi 80 punts. Varem sortir de tu a tu i defensant bastant bé el seu joc interior. AIXÒ va fer que ens castiguessin amb el tir exterior. La seva dominància física juntament amb un primer quart on ens robaren moltes pilotes i aconseguiren cistelles fàcils van fer que tot i realitzar un bon partit no poguéssim arribar a un final ajustat. Donar l’enhorabona a l’equip per l’actitud i la intensitat.

 

Cide 82 – CB Consell-Labo’Life 80

Partit a casa d’un dels líders de la categoria. Començàvem jugant tàcticament molt bé però amb poc encert i això feia que el primer quart fos a favor dels locals per 14-8. El partit a partir d’aquí ha anat per amunt, intercanvi de cistelles, ells aprofitant la seva superioritat interior i nosaltres realitzant un joc molt ràpid i coral. Arribàvem al final del partit amb dues lesions importants i amb 1 tir lliure a favor per guanyar el partit que hem errat. Pròrroga molt igualada i tornàvem a empatar. A la segona pròrroga ja les forces no donaven per més i se’ns ha escapat un partit preciós per l’espectador per part dels dos equips. Al final derrota per 2 punts però molt contents per la progressió que dur l’equip i esperant que els lesionats es recuperin aviat!

 

CB Consell-ElectrocomInca (Descansa)

 

 

Contacta

Start typing and press Enter to search