CRÒNIQUES 8/10/11/12 DE DESEMBRE

PREMINI

C.B. CONSELL – BIONORICA – Sa Pobla

Partit molt entretengut el disputat dissabte pels nostres nins/es. De cada vegada es veu més les ganes d’aprendre i de lluitar que tenen. Començam a veure la feina que duim a terme dia a dia als entrenaments, tal sols queda dir que hem de seguir així per créixer com equip.
1,2,3…CONSELL 

 

MINI FEM

Binissalem 76 – C.B. CONSELL COLONYA CAIXA POLLENÇA 25

Dissabte ens enfrontarem a un equip físicament superior a nosaltres, però les nostres jugadores foren lluitadores en tot moment, tot i només ser 7. Les ganes i l’actitud foren permanents.
Es va veure una gran millora en defensa i uns atacs més clars, cercant bones finalitzacions després des bones passades.
Enhorabona nines, aquest es el camí!
1,2,3…CONSELL 

 

MINI MASC

C.B. CONSELL – LABO’LIFE 15 – Pollença 65

 

Bahia San Agustin 91 – C.B. CONSELL – LA LUNA 61

Partit entre els dos líders del grup, els locals han fet un partit molt seriós tant en defensa com en atac i han superat en tot moment als consellers. Avui no hem competit com estem acostumats.
El BSA ha fet un joc ràpid i molt efectiu, la defensa també ha estat intensa i no ha permès que la pilota es mogués com estam acostumats a fer. Els consellers han pecat d’individualisme i poca mobilitat dels jugadors sense pilota en moltes accions, facilitant encara més la defensa del BSA.
Encara així no hem baixat els braços i hem continuat lluitant fins el final, aquest partit ens ha d’ensenyar que hem de continuar fent feina i millorant als entrenaments.
1,2,3…CONSELL 

 

INFANTIL MASC

C.B. CONSELL AQUADIM 77 – UE Llosetina 26

Tot i les malalties que ens varen deixar amb 8 jugadors i sense delegat, els nostres guerrers varen estar a l’alçada.
Cada dia més i millor.
1,2,3…CONSELL 

 

Ciutat d’Inca 12 – C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 62

Molt bon partit dels nostres infantils, des del primer minut i durant 40 minuts vàrem tenir intensitat i molt bona actitud. Tots els jugadors varen aportar positivament i destacar el debut d’en Sergi amb els infantils! Enhorabona a tots!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

C.B. CONSELL FOZ SPORTS & EVENTS 92 – Pollença 73

Partit amb algunes baixes, que va fer que els altres jugadors donassin una passa endavant per poder competir i treure un bon resultat amb una bona feina.
Va ser un partit intens i que vàrem poder treure idees per continuar millorant. Enhorabona a tots!
1, 2, 3…CONSELL

 

INFANTIL FEM

Ágora Portals 79 – C.B. CONSELL OPTICA ALFONSO 28

Al partit jugat el passat dissabte es va notar una setmana sense entrenar. Va ser amb alts i baixos.
Vàrem tenir un molt bon començament guanyant el primer quart 10-11, però a partir d’aquí les coses varen deixar de sortir, males decisions de les passades, tirs davall cistella fallats, pèrdues de pilota… Tot això va fer que les locals poc a poc agafessin distància, fins que a falta de 40 segons ens varen tancar el marcador. Vaig posar un objectiu que era que no ens podien tancar marcador i per poc no es va complir. Per la resta, totes les jugadores varen lluitar els 40 minuts i donar-lis l’enhorabona pel gran canvi de la primera volta a aquesta segona. Ara ja només ens queda un partit d’aquesta primera lliga i que intentarem seguir en la dinàmica que duim i seguir millorant.
A part d’això, al final del partit hi va haver un fet per part de l’entrenadora local que me pareix una falta d’esportivitat i de respecte cap a noltros. El que va passar és què quan va haver tancat el marcador a falta de pocs segons per acabar, enlloc de deixar acabar el partit, va demanar un temps mort per fer una jugada preparada per encara fer-nos dos punts més. Cosa que vàrem respondre quedant les cinc jugadores juntes a un costat de la pista sense fer res i així fessin la cistella si tantes ganes tenien. Amb els anys que duc d’entrenador és una cosa que mai m’havia passat i esper que a categories de formació com esteim no me torni a passar mai més.
1, 2, 3…CONSELL

 

La Salle 42 – CB NORD-CB CONSELL 93

Bon partit de les infantils contra un bon equip. Ritme des del principi tallat per la quantitat de faltes pitades en contra. És cert que som un equip intens i que apreta en defensa però crec tots els contactes no son falta!!! 26 a 6 en faltes!!!
Seguim fent feina!!!
1, 2, 3…CONSELL

 

CADETE FEM

CB NORD-CB CONSELL 82 – Sant Josep 55

 

CADETE MASC

C.B. CONSELL BIP BIP CONSELL 42 – Pollença 87

 

C.B. CONSELL 55 – SCD Hispània 75

Penúltim partit de la 1ª fase amb una clara milloria de l’equip en tots els aspectes. 35 min de molt bon treball que no poden entrelar els 5 minuts on el cansament i la intensitat rival varen fer que el resultat final es disparàs. Donar l’enhorabona als 7 jugadors disponibles per ahir i esperam seguir creixent treballant durant la setmana.
1, 2, 3…CONSELL

 

Manacor – C.B. CONSELL (Suspès)

 

JUNIOR FEM

C.B. CONSELL ELIS 47 – Molinar 79

Partit contra un equip molt igual a les nostres, on a ca seva es va crear un joc molt guapo entre dos rivals que es va decantar al final per l’equip local. En aquest partit de tornada, per circumstàncies externes només fórem capaces de lluitar el primer i el darrer quart, els altres dos a pesar de crear defenses molt bones no estàvem gaire encertades en atac degut a la gran càrrega defensiva de l’equip visitant.
Seguirem lluitant.
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR FEM

C.B. CONSELL 37 – Sa Pobla 68

Darrer partit de la primera fase contra un equip que a la primera volta li vàrem posar moltes dificultats. Ha estat el pitjor partit que hem jugat, es va notar les dues setmanes sense competició.
Encara així, el final del partit vàrem jugar molt millor i ben segur que ens servirà de cara a la pròxima fase. A continuar fent feina. Enhorabona a totes!!
1, 2, 3…CONSELL

 

SENIOR MASC

C.B. CONSELL THESIS FONTANERS 47 – Ciutat d’Inca 85

Inici de partit on l’equip visitant ha començat molt fort al primer quart davant l’equip local, on l’encert interior ha estat clau per agafar avantatja al marcador i arribar a un parcial 11-20 al final del primer quart. Al segon quart, la tònica d’igualtat a continuat pel desenvolupament del partit. L’equip inquer ha jugat molt bé les seves cartes. Al segon quart, l’equip local amb encert exterior i interior. Hem apretat una mica la defensa i hem anat rebaixant la diferencia però era impossible de mantenir i seguir dins el partit. A la mitja part, arribarem a un marcador de 28-42.
El tercer quart, es va iniciar amb ganes de revertir la situació i l’equip local disputar una bons moments de joc, però la diferència es va mantenir poc a poc al marcador. L’equip inquer no donar cap alternativa a la retallada al marcador i acabar el quart amb un 38-61. Al darrer quart, un col·lapse del equip local va significar una nova diferència al marcador, degut a les pèrdues de pilota, els errors als tirs i una defensa tova, que impulsaren al Ciutat d’Inca, a jugar amb més tranquil·litat sabent que el resultat no perillava i el parcial final arribà al 9-24 per tancar definitivament el partit.
1, 2, 3…CONSELL

Contacta

Start typing and press Enter to search