CRÒNIQUES 8 a 10 d’ABRIL

INICIACIÓ

CB Consell blau – Alcúdia

Jugar, córrer, aprendre a compartir la pilota i a tirar a canasta, a respectar als companys i al rival en definitiva a gaudir del bàsquet, això va ser el que vàrem viure dissabte al pavelló de Consell al nostre partit d’iniciació amb Alcúdia i que com sempre ens va regalar moments divertits als majors.

 

Bàsquet Sant Pere – CB Consell blanc

Dissabte ens va costar una mica el partit a la pista del Bàsquet Sant Pere. El fet de jugar a pista grossa, a l’exterior i amb molt de vent…… ens va agotar una mica! Però tot i això ho varem donar tot i lluitar de principi a final.

Varem disfrutar de jugar, que és el que importa!

 

PREMINI/MINI

Bàsquet Pla – CB Consell-Bionorica

Partit a la difícil pista del Pla, ja sabíem com havíem d’afrontar el partit però no vam saber implantar el nostre joc, vam començar la darrera volta de la lliga, estic ben segura que gaudirem del camí que ens queda junts.

 

CB Consell-Labolife

 

CB Consell-La Luna

 

Bàsquet Pollença 53 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 44

Dissabte es disputà un gran partit dins Pollença. Les nostres nines crearen un joc molt visual de gaudir i amb molt bones accions defensives. Va ser un partit on tots gaudirem del procés de les nostres nines. La millora que estan realitzant es sense dubte gràcies a la actitud que tenen i les ganes per jugar a bàsquet.

Llàstima del resultat, però en comparació amb altres cops que jugarem contra elles, aquest pic reduirem molt la diferència. Una derrota amb gust a victòria del bé que ho varen fer.

 

INFANTIL

Llucmajor 44 – CB Consell-Aquadim 46

Aquest dissabte vàrem jugar un dels partits més difícils d’aquesta segona fase, un partit que vàrem anar per davall quasi tot el partit i que només els darrers minuts del darrer quart vàrem treure cap endavant, un darrer minut amb una bona intensitat i fent feina de valenta, el resultat 44 a 46 reflexa l’ajustat del partit, que qualsevol dels dos equips va poder guanyar. Ens vàrem trobar amb un equip molt ben plantat, molt ben dirigit per na Dolors, la seva entrenadora, que ens va complicar la vida, no ens va deixar fer el nostre joc, això sumat a les nostres imprecisions, la nostra obsessió amb tot el que no podem controlar, dona un resultat tan ajustat.

Coses bones, l’actitud, tant a la pista com a la banqueta per quasi tots els jugadors, el control dels darrers 40 segons de joc, i un exemple que tots els jugadors aporten, encara que sigui jugant 1 minut i que a vegades 2 tirs lliures inclinen la balança. Segurament tots els partits que ens queden de lliga sirà així, durs i intensos.

Donar l’enhorabona a l’entrenadora i als jugadors de Llucmajor pel seu partit, que es varen merèixer guanyar, per la seva feina i actitud durant el partit, ara toca fer feina i preparar el pròxim partit enfront Santa Mònica.

CB Consell-Óptica Alfonso

 

CB Consell-Foz Sports & Events

 

CB Nord Alcúdia-Consell

 

CADET

CB Nord Alcúdia-Consell

 

Muro Colonya Pollença 82 – CB Consell 57

Partit molt difícil contra un equip que ja hem jugat 4 vegades i sempre havia estat molt igualat. Aquesta vegada només amb 8 jugadors i carregats de faltes en els primers 4 minuts de partit, condicionaren molt el resultat. La segona part vàrem poder fer el nostre joc i guanyar el darrer quart. Avui no hem competit! Ens toca fer feina i recuperar jugadors, donar l’enhorabona a l’equip local. Enhorabona a tots!

 

JÚNIOR

CB Consell-Elis 30 – Cide 77

Partit demostració de la força d’equip.

5 Guerreres lluitaren fins al final, no contra el marcador, sinó contra les seves emocions.

El seu talent i talant, ajudar per les famílies a les grades, varen donar el seu fruit acabant el partit les 5 guerreres. Demostrant una vegada més que la força no és qüestió de gènere sinó de convicció.
Enhorabona guerreres!

 

SÉNIOR

Bàsquet Calvià 61 – CB Consell 27

Divendres vàrem veure dos partits diferents a Calvià, la primera part amb moltes ganes, lluitant cada acció…això va fer que al descans el marcador marcàs 27-22. La segona part molt diferent, l’equip local va sortir molt enxufat, va augmentar la intensitat defensiva i noltros ens vàrem quedar sense idees i sense benzina… Enhorabona a l’equip local. Ens toca fer feina i acabar la temporada el millor possible. Enhorabona a totes!!!

 

CB Consell-Thesis Fontaners 105 – CCE Sant Lluís 86

Molt bon partit dels nostres sèniors, partit molt divertit i amb molts de punts. Tots els jugadors varen aportar positivament a la dinàmica del partit. L’inici va ser de l’equip visitant, els vàrem permetre moltes cistelles fàcils. El segon quart el dominàrem nosaltres i al descans el marcador era 49-39 a favor nostre. La segona part va ser molt parescuda a la primera, l’equip visitant va apretar molt en defensa al darrer quart, però vàrem sabre aguantar la pressió i aconseguir cistelles molt fàcils. Enhorabona a tots!!!

 

1, 2, 3……. CONSELL!

 

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search