CRÒNIQUES DE 3 A 6 D’OCTUBRE

PREMINI
C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

C.B. CONSELL BJ ALUMINOX

 

MINI FEM
C.B. CONSELL MAB

 

MINI MASC
C.B. CONSELL BELISSIMA

C.B. CONSELL BIONORICA

C.B CONSELL OPTICA ALFONSO

 

INFANTIL MASC
 CB CONSELL AQUADIM

Sant Francesc Llops Inca 74-45 CB Consell

El partit disputat aquest dissabte contra el Sant Francesc ha estat el primer partit de lliga i ha estat un partit on les sensacions dels primers minuts han estat molt bones, però així com anava passant el temps el físic anava baixant i l’intensitat també. Al final del partit els nins estaven cansats i ja havien agafat una distància que era molt difícil d’agafar. Ara seguirem fent feina per millorar i el proxim partit aguantar el ritme tot el partit. 1, 2, 3 Consell!!!! 

 

CB CONSELL AQUADIM A 23 – CB COLONYA POLLENÇA A 73

Un dels partits més difícils que ens tocarà jugar aquest any, amb un dels favorits a aconseguir el títol de campió. Els nostres nins varen lluitar durant tot el partit, però la diferència física era grossa. Moltes gràcies als 4 minis que varen venir a cobrir totes els baixes que teniem. A continuar fent treball i arribaran els resultats. Enhorabona a tots!

1,2,3 CONSELL

 

INFANTIL FEM.

Dakota Alcúdia 15 – CB Consell caixa colonya Pollença 66. 

Començam temporada!!!!

Primer partit de lliga a una categoria nova superat amb nota. Molt bona actitud de les nines en tot moment, disfrutant del joc i posant en pràctica els objectius formatius que ens hem marcat per aquest any. L’EQUIP treballa molt bé durant la setmana i això es nota als partits. 

Bona acollida per part del Dakota Alcúdia i agrair l’arbitratge formatiu.

 

CADETE FEM.

CB CONSELL-LABOLIFE 29 – LA SALLE PALMA DIABLITO PORTO PI B 79

Primer partit de les nostres cadets contra un equip molt més experimentat i més rodat. Molts de nirvis al inici del partit i quan les diferències anaven en augment, se ens ha fet molt difícil competir. Sa temporada acaba de començar i encara ens queda molt de camí per recorre. Segur que en poc temps se vora una gran milloria d’aquest equip. Enhorabona a tots.

1,2,3 CONSELL 

 

CADETE MASC

CB CONSELL-ELIS 

 

JUNIOR MASC.

CB CONSELL bip bip 73-Joan Capo 65

Partir on començam molt be,centrats amb defensa i atac i aconseguim un avantatge còmoda 15-6. Però començam amb ses rotacions als canvis i no només baixam sa concentració sino que ens fan un parcial de 0-21.Un segon quart desastrós ,desorganitzats totalment,on jugam sense res clar amb atac i acabam primera part amb un marcador de 5 punta abaix 

Intentam sortir mes motivats,anam alternant defenses,però seguim fallant molt al rebot i canastes fàcils 

Darrer quart mes ficats al partit, feim un parcial de 26-15, i acabam guanyant no sense sufrir fins el darrer minut,contra un Joan Capo molt lluitador i ordenat .

Hem de seguir fent feina, fent bons entrenaments.

1,2,3 Consell

 

JUNIOR FEM.

HISPANIA 59  –  CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 58

Vam visitar la pista de l’Hispània aquest segon partit de la temporada, i de la setmana. Comencem molt bé, robant pilotes que permeteren cistelles fàcils, aconseguint un primer parcial (0-10). Després d’un intercanvi de cistelles va arribar l’apagada del partit, en què vam encaixar 1 (11-0) que va tornar la igualtat, que va ser la constant fins al final. No vam estar bé en els rebots, badades defensives i perdudes de pilota, però tot i així vam arribar a l’últim minut amb empat al marcador. Dues bones defenses van permetre anar al tir lliure en dues ocasions, convertint 2 de 4, guanyant de 2 faltat pocs segons, però l’Hispania en l’última possessió va convertir per portar el partit a la pròrroga. En el temps extra els locals es van endur la victòria per 1 punt. Vam tenir únicament la baixa d’Xisca.


ZONA 5  85 –  CB CONSELL-DIBAUTOPLUS 17

Tercer partit de la temporada i de la setmana, contra un Zona 5 molt superior. L’apagada que en els dos primers partits havien durat 5 minuts, en aquesta ocasió ha estat durant tot el partit. El primer parcial encaixat (21-0) ja donava una idea del que anava a ser la trobada si no canviàvem l’actitud, però no hi va haver reacció i vam realitzar un partit amb poca història. Vam tenir la baixes de Xisca i Claudia B.

SENIOR FEM.
C.B. CONSELL SA FABRICA DE GELATS

 

SENIOR MASC.

UNIO ESPORTIVA LLOSETINA B 36 – CB CONSELL 95

 

Partit sense història des de el començament, l’equip local ho va intentar però la seva joventut es va veure superada per l’experiència dels nostres Sèniors. Al descans la diferència ja era de 23-47. La segona part vàrem presionar un poc més en defensa i ens va permetre ràpids contraatacs. Ja tenim la tercera victòria i més a prop l’objectiu de classificació per a la fase de dalt. Enhorabona a tots. 

1,2,3 CONSELL

 

Contacta

Start typing and press Enter to search