CRÒNIQUES I RESULTATS, 16 A 22 DE NOVEMBRE

 In entrades 2017/2018, Notícies

ESCOLETA

Com sempre els més petits necessiten molt poc per divertir-se! Primera diada de l’any a Consell on els protagonistes s’ho passaren d’allò més bé, uns jugant els primers partits de bàsquet de la seva vida i d’altres participant d’un circuit fantàstic de psicomotricitat.

Moltes gràcies al Consell de Mallorca per la organització, així com als clubs participants.

Esperam amb ganes la propera!!!


 

PREMINI MIXTE
Bahia San Agustin – CB Consell-Bionorica

Primer partit oficial de la temporada, i primer partit com a federats. Ja hem deixat enrere les diades, ens feim grans!

El partit va ser un poc difícil de jugar per haver poc espai a pista i no trobar l’espai per sortir de la forta pressió de l’equip rival. Varem tenir moments millors i pitjors depenent del físic dels jugadors contraris que es trobaven a pista.

Pel que fa a la part extraesportiva…….. tot un poc estrany: ningú et rep a l’arribada, t’has de cercar la vida per aconseguir balons i escalfar, equip contrari que no sap l’hora correcte del partit, no donar gens d’aigua, entrenadors i àrbitre que no es saben les normes de premini…….. si vols ser GRAN has de començar pels petits detalls……

Bahia-Consell 18-11 1


 

PREMINI MASCULÍ
Ciutat d’Inca – CB Consell-Optica Alfonso

Inici de lliga dels nostres equips federats més menuts, el premini del 2008 visità la pista del ciutat d’Inca. Partit molt entretengut per al públic que ha vengut a animar amb moltes cistelles dels dos equips, passades, bones defenses, distraccions, un poc de tot el que envolta al joc dels més petits. Una vegada acabat el partit el resultat es el que menys importa, de fet no es dur ni el marcador, per la gent que no ho sap. Enhorabona a tots i a continuar fent feina!

123 CONSELL

Inca-Consell 18-11 2


 

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 51 – Bahia San Agustin 23

Partit molt dur amb amb massa contacte que no ens ha permès desplegar el nostre joc. Ens costa encara estar concentrats en defensa i no perdre la referència de la jugadora atacant. Coses bàsiques que als entrenaments estan més que assolides, quan jugam i ens pressionen, ens oblidam i convertim l’ordre d’un equip en un partit anàrquic. Hem de pausar, pensar i executar.

Hi ha hagut moments de bon joc i lluita quan l’equip contrari ha baixat els braços.

Seguim entrenant i millorant!!!

Consell-Bahia 18-11


 

MINI MASCULÍ
Santa Maria 65 – CB Consell-Aquadim 100

El passat divendres el nostre Mini Masculí va disputar el seu segon partit de lliga contra un equip jove i lluitador, el Santa Maria.

Des del primer moment vàrem afrontar el partit i vàrem mantenir una distancia còmoda que poc a poc vàrem anar augmentar. Però l’equip local no es va rendir en cap moment i es d’admirar, perquè quan ens desconcentràvem i baixàvem els braços, ells reduïen distàncies.

Anotem les coses positives però sobretot les àrees de millora per seguir fent feina.

1…2…3 CONSELL

Sta Maria-Consell 17-11 3


 

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient 31 – Ciutat d’Inca 81

Partit davant un rival amb jugadors mes físics que noltros, tot i així els nins lluitaren fins al final, fent una segona part competitiva i divertida amb dos equips molt intensos.

Els nostres a vegades es despistaven en defensa sense generar dubtes i això , va donar segones i terceres oportunitats que varen ser aprofitades pels inquers.

Ara toca seguir remant i continuar millorant als entrenaments!

Consell-Inca 18-11


 

CADET FEMENÍ
La Salle 116 – CB Consell-Lavanderias Diana 7

Partit molt dur el que hem jugat avui matí contra un equip que és molt, molt superior a nosaltres i així ho reflecteix el resultat final 116-7.

Tot i que hem lluitat a moments no hem pogut competir contra un rival tan superior, ànims i a seguir.

La Salle-Consell 19-11 2


 

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 38 – Ciutat de Palma 67 (11-18, 10-20, 9-14, 2-15)

Partit jugat en dilluns per aplaçament anterior.

Partit amb poca història, només aguantarem 6 min. del primer quart fent ses coses bé, desprès varen començar a davallar els braços, pèrdues de pilota i moltes errades en el tir que provocaren que l’equip contrari se n’anàs al marcador.

Un equip, Ciutat de Palma, amb pocs recursos en atac però amb més ganes de córrer i guanyar el partit que noltros, i amb una defensa zonal els 40 minuts que no varen saber superar.

Anem a seguir intentant que els jugadors s’agafin els entrenaments més en serio, perquè con sempre deim, tal com entrenam jugam.

1,2,3 CONSELL


 

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 61 – CB Binissalem 44

Segon partit de la segona volta, contra Binissalem. Al primer partit vàrem perdre de 2, avui tocava millorar el resultat de l’anada i ho hem fet d’una forma clara. Hem fet una molt bona defensa, que ha estat la clau per guanyar el partit. Durant els primers 8 minuts hem anat per davant al marcador, fet que ens han girat en només dos minuts i un parcial 0-8. Hem sabut tornar al partit després de que se mos posassin per davant. Al descans es mantenien els 3 de diferència. A partir del tercer quart ha canviat totalment el partit, hem fet un parcial 12-4 i ja manàvem al marcador. I ja el darrer quart hem romput el partit, fent el rècord d’anotació a un quart d’aquesta temporada amb 25 punts. Enhorabona a totes, encara que la jugadora que més ha destacat ha estat na Marta Reynes perque ha fet 34 punts, no ho podria haver aconseguit si la resta de companyes no haguessin aportat rebots, robades de pilota, defensa… no només es important ficar punts, es pot aportar de forma positiva de moltes maneres i avui s’ha vist durant el partit.

123 CONSELL

Consell-Binissalem 18-11


 

 

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 65 – Santa Maria 42 (18-13, 17-6, 15- 6, 15-17)

Per a aquest partit ens vam proposar l’objectiu que l’equip rival no anotés més de 30 punts, però la falta d’intensitat en el 1r i 4t quarts va fer que no aconseguíssim l’objectiu proposat.
En atac vam poder anotar en els primers segons de possessió, penetrant i amb segones oportunitats agafant rebot sota el cèrcol.

En defensa va ser en el 2n i 3r quarts on després de cistella fèiem pressió al rival i aconseguir que només anotessin 12 punts en 20 minutos. Al darrer quart ens varem relaxar i ens van ficar 17 punts, cal millorar els finals de partit.

En conclusió, partit fàcil amb un resultat suficient on perfectament es podria haver guanyat de molt més. Cal seguir millorant.

1,2,3 CONSELL

Consell-Sta Maria 18-11


 

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas 55 – Molinar 43

Partit adevançat de la quinta jornada, ens visita l’equip del Molinar amb un balanç 2-2, partit que va anar de menys a més per part nostra, des de l’inici ens varen plantejar una zona que ens va crear problemes durant el principi del partit. A mida que passaven els minuts ens trobàvem més còmodes en defensa i vàrem pujar la intensitat, el que va permetre robar balons i corre el contraatac. Al descans el marcador ja era 31-21. L´inici de la segona part va continuar amb la mateixa dinàmica, el resultat del tercer quart va ser 14-9. El darrer quart aconseguirem la màxima diferència i en els tres darrers minuts una excessiva relaxació amb les feines fetes va permetre al Molinar reduir diferències, que no va donar el partit per perdut en cap moment, lliçó que encara hem de aprendre, el partit dura 40 minuts. Enhorabona per la victòria.

123 CONSELL

Consell-Molinar 16-11


 

SENIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca 100 – Viubàsquet 56

Molt bon partit d’inici a fi de tots els jugadors, en atac ja van les coses més fluïdes i en defensa tenim moments molt bons, però cal seguir treballant més i millor!

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search