CRÒNIQUES I RESULTATS, 17 A 21 DE MARÇ

 In entrades 2016/2017, Notícies

INICIACIÓ

Dissabte ens desplaçarem a Sineu per a continuar disfrutant d’aquesta formació continua dels nins i nines del grup de Iniciació. Varem gaudir de veure’ls lluitar durant el dos partits (contra Pollença i Sa Pobla) i intentant millorar en cada moment. A poc poc estem programant més partits per a que juguin com a molt cada tres setmanes… així poden aplicar el que hem aprés als entrenaments.

Salud y BALONCESTO!!

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica – Molinar

Gran partit del nostre premini femení disputat el dissabte passat contra el Molinar a la Jornada disputada a la pista del Cide. Les nostres nines, varen lluitar cada pilota. Es va veure una gran millora i la seva actitud va ser molt satisfactòria. Respectaren al rival en tot moment, i van gaudir d’aquest gran esport. Només es pot dir que seguirem treballant perquè aquestes nines segueixin creixent com a persones i esportistes que són.
1…2…3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ
CB Consell-Hipermueble – Santa Maria

Contra Santa Maria ha estat un partit on hem tingut una bona intensitat des del minut 0. Hem començat agressius a la pilota, això implica una bona defensa, movent la pilota a l’hora d’atacar. En quant a intensitat ha estat el millor partit de la temporada. Ara seguirem treballant perquè el pròxim partit sigui millor que l’anterior. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 46 – Santa Maria 83

Primer quart molt positiu per part del Consell, plantant cara i jugant de tu a tu al Santa Maria. A partir del segon quart vàrem tornar a caure en el desànim, ens varen apretar en defensa i no varem ésser capaces de treure el bàsquet que tenen les nines a dins.

Enhorabona al Santa Maria, just guanyador!, a seguir entrenant conselleres!

MINI MASCULÍ
Cide – CB Consell-Aquadim. AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT
Imprenta Bahia 60 – Santa Maria Consell-Urbient 81

Un partit emocionant de jugar pels nins perquè en joc estava, entre altres coses, el segon lloc de la classificació.

Des del principi del partit agafarem el control del partit, amb una defensa més concentrada que a la primera volta i un atac més organitzat i amb més opcions. El moment en que arribàvem a aquest partit ens donava un punt més de confiança i seguretat, tot i que per moments va faltar intenció i claredat. Tot i que potser no va ser un dels millor partits per cap dels dos equips, varem donar una passa endavant i guanyant el “average” es fa present un progrés pel que hem de seguir.

INFANTIL MASCULÍ
Ciutat d’Inca 73 – CB Consell-Muebles La Fàbrica 69

Bon partit, molt igualat amb molt bona actitud i intensitat. Ens ha faltat tenir més encert amb el tir davall les cistelles i saber competir fins el darrer minut, però hem disfrutat de jugar un partit que fins al final no s’ha decidit. Gran esforç per part de tots, encara que els darrers resultats no ens han acompanyat. És important seguir amb la mateixa dinàmica de feina que les darreres setmanes ha estat molt bona.

Ànim i a seguir!!!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria CB Consell-Evolutum 60 – Lloseta 73

Partit on podíem demostrar la progressió dels nins durant aquest mesos de feina.

Sabíem que podríem competir fins al final si des del primer minut estàvem ficats al partit.

A vegades estavem enxufats tant defensiva com ofensivament, però durant gairebé tot el partit hem estat desapareguts, tant a l’escalfament prepartit com durant els primers minuts del partit (i òbviament per falta de condició física -entrenaments amb fluixa d’intensitat-).

Tan sols cal que tots com a grup pugem el ritme d’entrenaments i així podem aconseguir resultats positius, millora de jugadors i el que més ens fa falta, que els entrenadors tinguem dubtes de qui jugar i les rotacions.

A seguir treballant i competint nins!

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
Petra 67 – CB Consell-Lavanderias Diana 64

Dissabte, per primera vegada en molt de temps, ens enfrontàvem a un equip desconegut per tots nosaltres fins ara.

Un equip del que, des del punt de vista formatiu del que ha de ser un grup infantil no comparteixo, encara que si respecto, gens del que defensivament varen desplegar.
Independentment del que ens trobam, varem voler centrar-nos 100% en el nostre grup i així ho varem fer, les nines en cap moment es varen acovardir i varen intentar cercar solucions davant una cosa desconeguda per la gran majoria d’elles fins al moment.

Acabem ben contents de l’actitud de totes nostres jugadores, les quals van anotar 64 punts, molts punts per a un grup infantil que ataca una defensa zonal durant els 40 minuts de partit.

Ara a per altres tres sessions setmanals per seguir creixent, aprenent i gaudint com fins ara.
1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 45 – Dakota Alcúdia 49

Partit que hem començat amb els dos equips molt igualats. Al primer quart hem acabat guanyant d’un punt, gràcies a la bona defensa i un atac en el qual hem tengut capet. Al segon quart hem seguit amb la mateixa intensitat, però als 5 darrers minuts d’aquest ens hem vengut abaix, encara que hem sabut remuntar. Hem començat la segona part despistades i sense intensitat però gràcies al públic, les jugadores que estaven a la banqueta i als dos entrenadors hem tornat a creure que el partit es podia guanyar. Al darrer quart, hem comès faltes i petits errors per culpa del nervis que ens han jugat una mala passada. Encara així, hem lluitat fins al final pensant que el partit es podia guanyar.

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
Sant Josep 66 – CB Consell-BJ Aluminox 75

Gran final la jugada al Madison, preciós ambient a les graderies i competitivitat a la pista.
Tots els nostres jugadors varen estar molt concentrats en el partit, tots dos equips amb els nervis de la plaça en joc per seguir lluitant pel premi a la temporada, i fins al final tots dos equips van estar lluitant com a campions que són. Gràcies a tots per l’espectacle que ens vàreu brindar, esperem que els lesionats es recuperin aviat, i desitjar molta sort als nostres companys de Sant Josep per a la recta final.

Nosaltres a per 3 finals, aquest dissabte us esperem a tots perquè ens ajudeu amb el vostre recolzament a casa a les 13h.

Perseguim un somni: 1.2.3 Consell!!!

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell-Electrocominca 54 – Joan Capó 53

Primer partit de la segona volta, un altre partit molt igualat contra un rival al que ens hem enfrontat 4 vegades. Primer quart molt igualat on Felanitx va acabar 1 a dalt. Segon quart molt bo que ens va permetre aconseguir una avantatja important fins als 18 punts. A partir d’aquest moment, l’equip visitant començà a tenir més encert de cara a cistella i ens va fer una defensa a la qual no esteim habituats i això ens va complicar el partit. Al final 1 punt de diferència a favor nostre.

Enhorabona a tots!

123CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search