CRÒNIQUES I RESULTATS, 17 A 22 DE MAIG

 In Actualitat, entrades 2017/2018, entrades 2018/2019, Sin categoría

PREMINI MIXTE
CB Consell-Bionorica – Àgora Portals

CB Consell-Bionorica – Bàsquet Sineu

Aquest dissabte capvespre vàrem participar a la Diada de premini celebrada a les instal·lacions del Bàsquet Madre Alberta.

Vàrem decidir fer dos equips i jugar conta Bàsquet Sineu i Àgora Portals, i d’aquesta forma els nostres jugadors podien disputar molts més minuts.

Els dos equips vàrem fer molt bons partits i demostraren el que van aprenents als entrenaments. A Seguir!

PREMINI MASCULÍ
Cide – CB Consell-Optica Alfonso

El partit del passat dissabte va ser especial, ja què va ser una diada de tots els preminis al camp del Madre Alberta. Tot hi això els jugadors varen demostrar una gran intensitat tan en atac com en defensa contra un gran rival com és el CIDE. Els nins per variar varen començar un poquet dormits, però poc a poc es varen anar ficant al partit fins a posar una intensitat molt elevada. Estic molt content perquè poc a poc els jugadors van agafant més responsabilitats i cada vegada van aplicant millor el què practicam als entrenaments. Ara seguirem fent feina perquè cada vegada surti millor i al darrer partit que ens queda poder-ho demostrar. 1, 2, 3 Consell!!!

Premini Masculí - Cide

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim 61 – Viubàsquet 59

Darrer partit de lliga dels nostres minis, el partit d’avui ha estat molt igualat durant els 6 quarts. El començament ha estat molt positiu pels nostres, amb una defensa molt bona, deixant només en 2 punts a l’equip de Bunyola. A partir d’aquest moment els següents 4 períodes els hem perdut, arribant al darrer quart 7 abaix. Al darrer quart tornam fer un gran atac aconseguint 25 punts i aconseguint la victòria per només 2 punts. Enhorabona a tots!

123 CONSELL

MINI FEMENÍ
Joventut Mariana 51 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 47

Darrer partit de la temporada al camp del Sóller, equip invicte de la categoria. Molt bon partit a la vall, a cada quart un equip treia petites avantatges que al següent quart s’invertien.

Al darrer quart ell Sóller va posar tot a la pista i minut a minut va anant sumant al marcador, fins que va recuperar els 8 punts que anava per davall.

Totes les jugadores, tant del Sóller com del Consell varen jugar un partit excel·lent, ens quedam amb aquestes sensacions de feina ben feta! La nostra jugadora Lucia es va fe mal a un dit, esperem que es pugui recuperar el més aviat possible, t’esperem aviat!

Ara a seguir entrenant i millorar dia a dia, 1,2,3 Consell!

Soller-Consell Mini Fem

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient (Lliga acabada)

CADET MASCULÍ
CB Pollença 65 – CB Consell-Muebles La Fábrica 51 (15-10, 12-8, 19-8, 19-25)

Gran partit dels al·lots, on el tercer quart ens va dur rossegant un parcial que no vàrem poder remuntar. Partit contra el segon classificat, equip molt fort i concentrat en defensa que ens fa perdre moltes pilotes. Noltros seguim fent feina, fallam cistelles molt fàcils, però el partit dura 40 min i a falta de 5 min ens posam a 8 punts, seguim pressionant però el cansament ja es nota.

Gran evolució dels al·lots aquest final de temporada en tots els aspectes.

A seguir fent feina

1,2,3 Consell

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 33 – Zona 5 58

Darrer partit de les nostres cadets a casa, volíem fer un bon partit i demostrar la milloria de les darreres setmanes. El partit va començar be, llàstima veure 40 minuts de zona a aquestes categories. Al final del segon quart la nostra companya i amiga Camí Coll es va tornar fer mal al genoll. Fet que ens va commocionar a tots els presents, eren els primers minuts que jugava després de dues operacions al genoll i 4 mesos d’estar aturada. La resta del partit no te història, les nostres nines estaven més preocupades per na Camí que de jugar el que quedava de partit. Al final 12 abaix. Esperam una ràpida recuperació de na Camí i tornar a veure-la corre el més aviat possible!

123 Consell

JÚNIOR FEMENÍ
CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats (Descansa)

JÚNIOR MASCULÍ
Ciutat d’Inca 79 – CB Consell-Labolife 63

Darrer partit de la temporada on vàrem jugar un partit d’eliminatòria contra el 2n de la lliga, un equip amb molt bon atac i sòlid en defensa. La desafortunada lesió de 2 dels nostres jugadors que no van poder disputar el partit va fer que la cadascun dels jugadors carregués amb l’esforç d’ells.

Començarem molt bé jugant-lis de tu a tu, ficant pilotes a l’interior, encistellant des de línia de 3 i corrent els contraatacs que teníem, en defensa ens rompien en l’1 contra 1. Arribarem al descans -4 en el marcador però donant-lo tot en pista.

El 3r quart anàrem a per totes i vàrem millorar en defensa, aconseguint empatar el partit al final del quart.

Arribat a aquest punt les enrampades i mal a les cames feien que els nostres jugadors arribessin al límit. No teníem la mateixa energia per poder endur-nos la victòria que tant volíem, però en cap moment vàrem baixar els braços, vàrem lluitar fins al final amb un resultat 79 a 63.

No teníem res a perdre, jugarem com a guanyadors i els meus jugadors poden anar amb el cap ben alt, estic orgullós de tots ells!!

1,2,3 CONSELL!!

Inca-Consell Junior M 220518

SENIOR FEMENÍ
UE Llosetina 50 – CB Consell-MAB Obras Públicas 55

Interessant partit el que vàrem jugar a la pista de Lloseta, no començàrem bé, moltes errades en atac, fet que va provocar que a la mitat del segon quart el marcador fós 26-10 a favor de les Llosetines. a partir d’aquest moment el partit va canviar. En els darrers 5 minuts del segon quart vàrem fer un parcial 2-11, reduint les diferències fins als 7 punts. La passada pels vestuaris ens va anar molt bé per ordenar les idees, el tercer quart va continuar amb la mateixa dinàmica del segons quart i el parcial va ser 6-23 a favor nostre. El darrer quart l’equip de Lloseta es va tornar ficar al partit i a falta de 40 segons del final, el marcador era 50-51 a favor nostre. Una bona acció ofensiva i una posterior recuperació de pilota va deixar el marcador 50-55. Enhorabona a totes i ara a preparar el play off!

123 CONSELL

SÉNIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca 71 – Bàsquet Manacor 72

Semifinal de l’eliminatòria a 8 de 1ª Autonòmica i darrer partit del nostre equip degut a l’ajustada derrota. Partit on començàrem molt forts en defensa i molt dinàmics en atac, deixant a l’equip visitant amb només 8 punts al final del 1er quart (8-21). A la segona part, amb les rotacions, la manca d’activitat defensiva i l’encert del tir exterior per part seva van fer que ens guanyessin el quart amb molta facilitat i arribarem al descans 5 abaix. El tercer quart sortirem amb les piles carregades i gràcies als 1 contra 1 en atac i la zona press 1-3-1 ens posarem per davant en el marcador. Al final i amb el partit molt ajustat, una defensa molt física per part de l’equip rival i el poc encert en els tirs lliures per part nostra decantaren el partit al seu favor. Algunes errades finals de gestió de faltes i de selecció de tir ens condemnaren a l’eliminació. Molts bons moments del nostre equip i d’altres a millorar. A fer feina, més i millor. Temporada acabada.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search