CRÒNIQUES I RESULTATS, 2 A 5 DE DESEMBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica

Descansa

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Hipermueble

Descansa

MINI FEMENÍ

Sa Cabaneta 18 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 48

Molt bon partit del Consell contra Sa Cabaneta, un equip que ha millorat moltíssim del darrer enfrontament.

Bona intensitat defensiva per part dels dos equips en un partit jugat amb molta esportivitat. Totes les nines varen disfrutar, i això és el més important.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim

Descansa

MINI MASCULÍ COMBINAT

CB Pollença – Santa Maria Consell-Urbient

Hi ha persones que el bàsquet els fa millors i altres persones que fan millor al bàsquet. Gràcies a l’entrenador de l’altre equip, qui ha guanyat és l’esport.

Pel que fa a nosaltres… per motius lògics, ens està costant una mica trobar el nostre joc.

Han escalfat junts i fins i tot hem demanat els minuts plegats perquè tots poguem aprendre els uns dels altres.

Competir contra… competir CON.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica 27 – Bàsquet Pla 77

El partit va començar amb igualtat entre els dos equips, al final del primer quart el marcador així ho confirmava. A partir del segon quart el Consell no ha tengut opcions, la defensa del Pla va aturar completament l’ofensiva de l’equip local. Les pèrdues de pilota a mitja i tres quarts de pista i els atacs precipitats facilitaren els contraatacs del Pla.

Hem de millorar la nostra intensitat els 40 minuts que té el partit. No ens podem permetre fugir del partit, ja que els rivals són forts i ho aprofiten. Tenim un equip lluitador, seguirem fent feina per ésser millors jugadors.

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 60 – CB Andratx 40

Descansa

INFANTIL FEMENÍ

Sa Pobla BC – CB Consell-Lavanderias Diana

Ajornat

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats

Descansa

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 42 – Ciutat d’Inca 56

Començament de partit amb molts errors defensius i errades incomprensibles en atac que es tradueix en un parcial 5-19 en el primer quart.

Segon quart parcial 9-12 i desprès 14-11 i 14-14.

Queda demostrat com a cada partit que quan ens posam les piles en defensa podem remuntar, però ens falta creure, ens falta confiança i agressivitat en defensa. Aquesta categoria de Junior ja és mes forta, de més intensitat i de més contacte que les categories inferiors i hem de mentalitzar-nos d’això. A seguir fent feina.

1.2.3 Consell!!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox 75 – Cide 38

Partit a casa dels nostres júniors després de dues derrotes seguides a casa. Els primers 40 segons de partit feia preveure un partit còmode, però enfora d’aquesta realitat, el cide començà a fer un joc més intens i amb més idees que noltros. Parcial 0-9, i tornar començar. Al final del primer quart 12-9 a favor dels locals. Segon quart parescut fins que quedaven 4 minuts i després d’aturar el partit amb un segon temps mort, parcial 14-1, i s’arriba al descans amb un 30-14 al marcador. Després del pas per els vestidors, va començar un partit ben diferent, bones defenses i ràpids atacs per aconseguir un parcial 29-8. Darrer quart, intercanvi de cistelles per mantenir la diferència. 75-38 Marcador final.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Pollença 42 – CB Consell-Electrecominca 71

Bon partit del nostre sénior, segona victòria consecutiva i bona imatge. Partit amb moltes imprecisions per part dels dos equips a l’inici del partit, sense que cap del dos equips agafàs diferències al marcador. Segon quart, i arrancada de l’equip visitant per distanciar-se a l’electrònic. Tercer quart molt bo dels nostres séniors, fent un joc col·lectiu molt bo, circulant la pilota i trobant bones opcions de cistella. Enhorabona a tots! En aquest partit el MVP va ser el conjunt de tots!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search