CRÒNIQUES I RESULTATS, 23 A 27 DE NOVEMBRE

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica

Descansa

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Hipermueble

Descansa

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença

Descansa

MINI MASCULÍ

Ciutat d’Inca 56 – CB Consell-Aquadim 6

Del partit disputat divendres passat a Inca, m’agradaria destacar i admirar l’actuació del cos tècnic rival que, veient un equip físicament inferior, no van voler fer mal i des del primer moment va educar als nins a defensar sense ajudes i cadascun al seu des de mitja pista. DIGNE és admirar també el fet que uns nins de 10/11 anys com els d’Inca, treballessin amb grandíssima actitud d'aprenentatge durant 48 minuts. Dels nostres dir una vegada més que hem de llevar-nos les pors de damunt i seguir treballant com fins ara o fins i tot més. Quan jugam sense pors, realitzem jugades tècnicament molt vistoses provocant faltes o anotant. Hem d’apretar més als entrenaments i seguir creixent amb ACTITUD positiva.

SALUD Y BALONCESTO!

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 98 – Joan Capó 84

La setmana passada vàrem tenir la sort de poder competir amb els nostres companys de Felanitx. Un equip ràpid i exigent, que s'aferren fort a la pista. Els nostres varen combinar alguns bons moments de joc amb altres períodes de desconnexió, sobretot, en defensa. Ens va costar treure accions clares de contraatac i el partit va servir, en definitiva, per senyalar els encerts i també altres aspectes que hem de millorar.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica 68 – Ciutat d’Inca 54

Enhorabona a tots!!!!! Quan un disfruta fent una cosa, es nota!!! Aquesta va ser la sensació general del partit per part dels jugadors, tècnics, públic… L’esforç i la concentració va ser màxima. Excel·lent defensa, bon contraatac.

Un bon equip visitant ens presentà una sèrie de problemes que els nostres jugadors varen saber llegir amb gran encert, saberen jugar amb els tempos del partit.

Hem de millorar aspectes tant de tècnica com de tàctica individual, però si seguim fent feina de la mateixa manera no serà cap problema.

Si som un equip tot és més fàcil!!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 60 – CB Andratx 40

Partit disputat el passat dissabte a Consell. Si fem cas al que no ens agrada (la classificació) però al que tots ens fixem, sabíem que el partit seria disputat i difícil. Malgrat entrar freds al partit (ja veníem avisant a l'escalfament), els nins es van refer i tirant-se tres al terra per lluitar la pilota va ser la imatge del partit. On lluitem fins fregar el reglamentari i vam defensar amb molta intensitat tant a tota pista com a mitja. Això si hauríem d'aprendre i millorar petits errors d'ajudes que ens faran créixer. En atac els nins poc a poc comencen a jugar sense pilota, cosa que ens alegra i que hauria de sortir per inèrcia a les properes setmanes. Seguirem treballant per guanyar més experiència i millorar aquests petits grans detalls que no controlem.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 52 vs Calvia 34

Encara que no va ser un partit dels millors, va estar controlat de principi a fi per les nostres. Dominarem el rebot tant defensiu com ofensiu, corrent bé a la contra i dominant la faceta defensiva.

Encara que les lectures en atac, tant en penetracions com en llançaments van ser gairebé sempre correctes, únicament el baix percentatge d'encert va fer que el marcador no fos més abultat.

Enhorabona nines per la constància durant els 40 min., aquesta és la línia a seguir.

1 2 3 CONSELL!

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats

Descansa

JÚNIOR MASCULÍ

Joan Capó 59 – CB Consell-Labolife 40

Sortirem molt enxufats la primera part i amb una gran defensa aconseguirem deixar al primer classificat amb 26-26. Això ens demostrà que fent una gran defensa podem guanyar a qualsevol.

La segona part degut al cansament, i a certes decisions de l’àrbitre massa permissives, no va ser igual.

El proper partit amb la mateixa intensitat i un altre arbitratge el resultat podria esser molt diferent. Un gran partit per part dels al·lots que varen lluitar al màxim.

Ànims a tots i a pel pròxim rival.

1.2.3 Consell.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox 85-66 Sant Josep Obrer

Després d'una dura setmana a la que s'ha pujat la càrrega d'entrenaments, i amb la que hem iniciat una nova etapa, ens enfrontarem dissabte davant un gran SJO que encara

està patint com ho vam fer nosaltres l'any passat els revessos de la competició. El partit molt igualat i emocionant fins que per físic i unes defenses molt actives, es va

decantar pels nostres nins. Estem molt contents de l’esforç que estan posant els nins en aquesta etapa, sabem que no és fàcil ni senzill, però entrenarem al 100% perquè l'aprenentatge i la diversió no aturi.

1.2.3 Consell.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca 76 – Sa Pobla 51

Partit jugat entre setmana del nostre Sènior, a pesar de la diferència final al marcador, va ser un partit disputat fins al darrer quart. El primer quart moltes errades a finalitzacions a prop de cistella, fent un 1/18 en tirs dedins la zona. Encara així finalitzà el primer quart 14-12. El segon quart vàrem millorar aquest aspecte i ja arribarem al descans amb una avantatge de 8 punts. La segona part ens posàrem el mono de feina i unes bones defenses acompanyades de bons contraatacs feren que la diferencia augmentés fins als 25 punts finals. Enhorabona a n'en German Sanz, el millor del partit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search