CRÒNIQUES I RESULTATS, 24 I 25 DE MARÇ

 In entrades 2017/2018, Notícies

PREMINI MIXTE
Àgora Portals – CB Consell-Bionorica

El de dissabte va ser un partit atípic, l’hora de joc era les 13,15h i no varem començar fins les 13,45h, una mala hora per a un equip premini.

Això va poder influir en la falta de forces. Ho varem intentar, però no varem tenir la «garra» habitual als nostres partits. Segur que el proper serà millor.

PREMINI MASCULÍ
Bàsquet Pla – CB Consell-Optica Alfonso

Al partit del passat dissabte contra el Pla ofensivament vàrem jugar bé, però sobretot vàrem jugar molt bé defensivament. Al principi l’atac estava molt tancat i era molt difícil fer passades i entrar a cistella, però és varen adonar i quan vàrem jugar més oberts, els atacs eren més fàcils. Però així com en atac ens va costar un poc començar, la defensa va estar activa des del minut 0 i això va fer que el rival li costés atacar i tinguéssim més possessió de pilota nosaltres. Ara seguirem treballant perquè comencem des del minut 0 al 100% tan en atac com en defensa. 1, 2, 3 Consell!

CB Consell-Optica Alfonso – Ciutat s’Inca

Al partit ajornat contra l’inca els jugadors no varen estar còmodes en cap moment, va ser un partit de jugar a lo loco amb molts d’errors tan ofensius com defensius. Tot hi això es varen veure alguns conceptes practicats als entrenaments i això és l’important. Ara ens queda seguir treballant perquè ens surtin els conceptes treballats amb més freqüència.

1, 2, 3 Consell!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim – Viubàsquet Bunyola (AJORNAT)

MINI FEMENÍ

CB Consell-Colonya Caixa Pollença – Campos (AJORNAT)

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Urbient 51 – Bàsquet Pla 86

Interessant partit el de dissabte, en el dos dels nostres minis: Miky i Pau ens van ajudar a suplir les baixes.

Molt contents amb l’actitud de lluita i constant ambició dels nostres nins, que no donaven una pilota per perdut.

Seguim aprenent i caminant en la millora del nostre bàsquet, i felicitar als nins perquè fer 51 punts malgrat les baixes dels nostres jugadors més físics, no és gens fàcil.

Enhorabona!!!!!

CADET MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fábrica 53 – Artà 64

Partit on els jugadors es varen donar compte que un partit dura 40 min. Darrer quart hi havia un marcador 33-60 i varem acabar 53-64.

Començam partit defensant molt fluix i acabam partit fent una gran defensa. Necessitam fer aquesta bona defensa duran gran part dels partits.

A pesar de la derrota, gran actitud dels jugadors que no varen donar el partit per perdut.

A seguir fent feina.

1,2,3 Consell.

CADET FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 48 – Artà 55

Diumenge a la tarda varem jugar un bon partit amb les nostres companyes d’Artà. Un Consell llançat en la pressió defensiva, va aconseguir arrencar el partit a tota marxa, recuperant pilotes i provocant perdudes de l’equip visitant.

Els continus errors ofensius del nostre equip, amb cistelles fàcils no anotades, van provocar que les nines d’Artà estesin vives al descans (31-27).

Un mal tercer període va provocar la reacció visitant i, amb un parcial de 2 a 16 es van marxar 10 a dalt mancant 10 vibrants minuts per disputar.

L’últim període, vam tornar a conquistar la pilota gràcies a la nostra defensa a tota pista. Aconseguint de nou provocar males decisions visitants. Una darrera estirada de les nines, ja foses físicament, va provocar apropar-nos a 3 punts ( 48-51 mancant 1:05) i amb 2TL per llançar que, varem fallar.

Les nines d’Artà en canvi, van aconseguir anotar els seus 4 TL i van obtenir un botí en forma de victòria electrònica.

Salud i BALONCESTO!

JÚNIOR FEMENÍ
Andratx 65 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 61 (25-16 / 12-22 / 5-8 / 23-15)

Primer partit de la segona volta, davant un equip molt lluitador que no havia tengut sort amb els finals de partit. El partit va començar quasi 20 minuts tard i això va fer que entràssim tard en el partit, quan volíem començar a jugar ens havien ficat 25 punts en el primer quart. El segon quart ja pareixíem més l’equip al que estem acostumats, arribant 1 a dalt al descans. El tercer quart varen predominar les defenses i fins al darrer minut no aconseguírem una cistella. Al darrer quart el gran encert de l’equip local va fer que guanyassin el partit. Les nostres nines van demostrar que el partit dura 40 minuts i no es van rendir en cap moment. Com a dada curiosa destacar que a l´equip d’Andratx se li varen assenyalar 14 faltes en tot el partit i a noltros 36. Fet que va fer que tirassin fins a 44 tirs lliures per només 9 tirs noltros. Enhorabona a totes!

123 CONSELL

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Labolife 70 – Campos 73 (14-22, 14-11, 24-21,18-19)

Dura derrota encaixada a casa contra el cuer, i per tant això ens porta a ser nosaltres els últims en la classificació.

No hi ha manera d’aixecar cap i aconseguir la victòria, principalment perquè no tenim les ganes necessàries per defensar. Millorem en atac, però si la defensa no acompanya és normal no guanyar.

El partit es resumeix en els darrers 30 segons on sent superiors tenim un escàs avantatge de 4 punts i possessió de pilota, però un cúmul d’errors i l’encert del rival ens empaten i mancant 5 segons perdem la pilota, treuen ràpid, tiren de 3…. i la fiquen… En fi, cal acceptar la derrota.

1,2,3 Consell

SENIOR FEMENÍ
CB Consell-MAB Obras Públicas (DESCANSA)

SENIOR MASCULÍ
CB Consell-ElectrocomInca 74 –Bàsquet Pla 59

Partit a casa del líder que començava molt malament per nosaltres, els primers 6 minuts no aconseguíem anotar i això feia que els locals dominessin en el marcador 11-0. Tot i així l’atac era fluït i aconseguíem bons tirs però no teníem encert. Aconseguirem al final un parell de cistelles i acabarem el quart aguantant. El segon quart va ser un despropòsit. Totes les pilotes disputades acabaven en les seves mans, faltava intensitat defensiva i en atac començarem a jugar amb mal timming i spacing, massa junts i intentant anotar individualment en comptes de seguir jugant com els primers 6 minuts. Això feia que al tercer quart l’equip local anés quasi 30 punts per davant. A finals del tercer quart gràcies a una millor intensitat en defensa i a tornar a jugar amb capet en atac aconseguirem retallar la diferència fins als -11 però el darrer quart va ser un intercanvi de cistelles per part dels dos equips que va fer que no poguéssim atracar-mos més.

En conclusió: mal partit per part nostra que no vam saber mantenir la sang freda a l’inici del partit quan no anotàvem (13% en t3 i 44% en tll) i això ens va passar factura. A seguir fent feina i a defensar la cinquena posició.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search