CRÒNIQUES I RESULTATS, 3 A 5 DE FEBRER

 In entrades 2016/2017, Notícies

INICIACIÓ

CB Consell – Llosetina

Aquest dissabte hem disfrutat dels nostres menuts a la diada organitzada pel Consell de Mallorca al nostre pavelló. Hem jugat un partit amb l’equip de Lloseta, els nins han gaudit del nostre esport i han competit durant tot el partit! Enhorabona a tots els participants, gràcies per venir i compartir un poc del vostre temps perquè el menuts es diverteixin amb el basquet!

PREMINI FEMENÍ

Cide – CB Consell-Bionorica

Les nostres premini varen disputar un gran partit contra el Cide, un rival fort que va aprofitar cada error que varem cometre, però les varem saber fer front. Nosaltres millorem dia a dia i aprenem coses noves, ens queda molt per millorar hi ho aconseguirem amb les ganes que les nostres nines hi posen, amb gran actitud, això farà que arribem enfora. Molt bon partit i … 1…2…3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ

Sa Pobla BC – CB Consell-Hipermueble

El partit disputat pels preminis va ser amb bastanta diferència per l’equip local, sobretot als primers tres quarts. A partir del quart quart, li varem posar més intensitat i el partit va estar més igualat. Això va fer que tinguéssim més ocasions de tir i més encert de cara a cistella. Ara seguirem practicant perquè el pròxim partit comencem més actius a l’inici del partit. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ

Joan Capó 68 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 37

Bon partit encara que el marcador no ho reflexa. Tenim més capacitat de resposta en front d’equips més alts com el de felanitx, hem d’estar 100% concentrats, molta més intensitat en defensa i encert en el tir. Treballam molt bé entre setmana i això a la llarga tendrà els seus fruits.

MINI MASCULÍ

Artà 47 – CB Consell-Aquadim 17

El partit disputat a Artà va començar amb una gran motivació dels nins, on es veien les ganes i la millora fins al moment. En el segon quart, varem tenir una baixada molt gran que va fer que ens quedéssim molt per darrera, encara que a la segona part del partit varen tornar a sortir les ganes i els nins i els pares varen veure que l’important era disfrutar del joc.

MINI MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria Consell-Urbient 79 – Bàsquet Pla 66

Molt fallons en l’execució, intermitents en el joc, però també varen aparèixer alguns continguts nous que ens porten a pensar que estan assimilant conceptes que ens duen una passa més enfora.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica 55 – Bàsquet Nord 82

Mal partit en tots els aspectes. No podem començar a jugar a la meitat del segon quart, no som un equip que poguem jugar 12/15 punts avall durant tot el partit a causa de la desconcentració inicial. El factor emocional ens marca molt i és vital per nosaltres!!!
Hem de millorar la defensa i no fallar tants de tirs fàcils davall les cistelles. No podem deixar pensar tant al contrari quan es tracta d’un equip ràpid i tant treballat com l’Alcúdia. És necessari començar a escoltar i fer les coses més senzilles, les que sabem fer!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Molinar 40 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 80

Partit amb molta intensitat defensiva, sabíem que des del primer minut hauriem d’estar concentrats i capaços de jugar un partit amb molt dinamisme ofensiu. Una vegada més les aportacions dels nins del mini van ser vitals per pujar el nivell d’exigència als nins de l’infantil.

Una presió a tota pista, botant a voler en tot el moment robar la pilota durant bona part del partit, va provocar aquesta diferència tan alta al marcador (no ens oblidem que és un equip que ens guanyà de dos en la primera volta però, a diferència d’aquell dia, en cap moment ens hem relaxat).

De l’atac destacariem la sortida de contraatac i els 1×1 agressius que vam tenir, a més de la superioritat (malgrat tenir inferioritat física bona part del partit) del rebot ofensiu. Dit això, ara ve l’important, TREBALLAR DIÀRIAMENT i pujar el nivell d’exigència.

Salud y BALONCESTO

INFANTIL FEMENÍ

CB Pollença 47 – CB Consell-Lavanderias Diana 56

Quan un grup de «petites donetes» ho donen tot, aquestes fan que tant l’entorn com elles mateixes gaudeixin del que estan fent. A «l’examen» d’aquest dissabte van sortir reflectits totes les bones sessions que fins avui duen realitzades.
Esperit de sacrifici, de superació, d’entrega, de solidaritat, quin gust dóna veure a un grup quan està implicat al 100 x100.
Tot això davant un rival que al partit d’anada en el Cati Pol ens passà per damunt en tots els aspectes, tant física, com tàctica i tècnicament, arribant a endossar-nos un marcador final de +49 al seu favor.

Enhorabona a les 14 per l’actitud mostrada, independentment del resultat, aquest és el camí a seguir.

1 2 3 CONSELL


CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats. DESCANSA

JÚNIOR MASCULÍ

Son Servera 58 – CB Consell-Labolife 56

Partit amb moltes alternatives al marcador, que es va decidir al darrer minut i on qualsevol dels dos equips podia guanyar.
Varem millorar en atac, intentant no precipitar-mos, però en defensa seguim fent els mateixos errors.
Per guanyar un partit hem de mentalitza-mos que primer hem de fer una gran defensa, sense fisures, xerrant amb els companys d’equip i no esperar arreglar en un atac totes les errades defensives.
Hem de seguir fent molta feina per millorar en defensa. Tenim un bon equip, ara falta pulir els defectes per seguir lluitant cada partit fins el final.

Anims a tots.1,2,3 Consell.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox 67 – Sant Josep 89

Dissabte varem patir una dura derrota a casa. Que la lliga és la més igualada dels últims anys, s’ha demostrat una vegada més. Sant Josep ens va donar una lliçó de saber jugar, durant els 40 minuts van competir per la victòria, i se’n va endur una merescuda victòria.

D’aquesta derrota toca aprendre molt, aquests són els partits que ens mostren el que ens falta, i on hem de progressar.

Així que a seguir, ara toquen els viatges.

1.2.3 Consell

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca 49 – Joventut Mariana 73

Segon partit a casa d’aquesta segona fase, contra un altre equip invicte. El partit va començar bé amb alternances al marcador, fins que als nostres jugadors se’ls va fer la cistella petita, fent només 20 punts a la primera part. Al descans amb una aturada més llarga per problemes tècnics feia preveure una possible remuntada dels nostres. Arribàrem a posar-nos a 13 punts, però els sollerics amb bons atacs circulant molt bé la pilota, controlaren molt bé el partit i 24 a dalt.

El partit de tornada serà més igualat, enhorabona las guanyadors!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search