CRÒNIQUES I RESULTATS, 31 DE MARÇ A 2 D’ABRIL

 In entrades 2016/2017, Notícies

INICIACIÓ

Sa Indioteria – CB Consell

Bon partidet el que varen jugar els cracks de l’Escoleta, tot i jugar contra un equip superior físicament, ens varem deixar la pell, i varem disfrutar!

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Ciutat d’Inca

Dissabte matí les nostres nines varen jugar contra les companyes d’Inca. Varen jugar un partit complet amb només 6 jugadores, varen ser capaç de mantenir una bona intensitat durant tot el partit on varen aplicar ganes i companyerisme entre elles. Anotarem moltes cistelles i defensarem molt bé a mitja pista robant pilotes. Les nines varen aprendre i a la vegada es divertiren.

1, 2, 3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ

Ciutat d’Inca – CB Consell-Hipermueble

Contra l’equip d’inca va ser un partit on hi va haver molta intensitat tan en atac com en defensa durant tot el partit. Tot i que el rival fos superior a nosaltres, els nins no varen baixar els braços i seguiren amb la mateixa intensitat. Ara a seguirem fent feina per seguir millorant. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ

Manacor 48 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 18

Partit difícil davant un bon equip amb una defensa intensa. Anam millorant en molts d’aspectes. Ens atrevim en l’1×1 i amb el tir exterior però encara falta canviar el xip a l’hora de ser constants amb la intensitat defensiva i augmentar la velocitat en la presa de decisions i d’execució de moviments tècnics. Confiar que com un equip aconseguirem més coses que tot sols. És una categoria difícil però hem de seguir fent feina per aprendre.

MINI MASCULÍ

Sant Josep 46 – CB Consell-Aquadim 16

Partit que al principi ha estat molt guapo, amb una bona defensa a mitja pista i claredat ofensiva. Els nins, guiats per en Pau Ramis varen fer els dos primers quarts sense donar segones oportunitats al rival i fent un correcte balanç ofensiu. El tercer quart amb una gran diferència física ens varen fer un 30-0 i tancaren marcador, els nins no varen poder agafar gaire rebots i ho varen patir. A la represa milloraren conceptes ofensius però, afluixaren del tot el balanç i el rebot. No queda un altra que seguir treballant i veure la millora passa a passa.

Salud y BALONCESTO!

MINI MASCULÍ COMBINAT

Ciutat d’Inca 69 – Santa Maria Consell-Urbient 78

Partit dur i espès, on hem hagut d’anar en molts de moments a remolc fins que hem aconseguit rompre el partit al final. Ha estat el reflexa d’una setmana que mentalment ens ha costat una mica més. No obstant, aquests partits també s’han de saber treure i ells no han perdut el pols als partit.

Finalment amb aquest partit podem dir que ja hem aconseguit la classificació pel campionat de Mallorca. A més ens distanciem a la zona alta de la classificació amb 2 partits de diferència i d’acabar així, això ens permetrà ser la seu del campionat i jugar a casa.

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Muebles La Fàbrica 14 – Imprenta Bahia 64

Encara que el marcador reflexi el contrari, Consell va fer una primera part més que acceptable, amb bones accions ofensives i defensives que xocaven contra l’equip líder de la categoria.

Res que dir de l’equip visitant, jugadors d’un nivell molt alt i força disciplinats.

Tenim un equip lluitador, seguim fent feina per ésser millors jugadors. Ànims Consell!

Salutacions!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 39 – Sa Indioteria 82

Partit molt complicat de disputar davant un rival on físicament ens superaven en totes les facetes. Els nins varen posar la màxima intensitat durant gairebé tot el partit, tot i així, els nins no han pogut més. Al rival, només hem de donar-li l’enhorabona per jugar i aprofitar les seves superioritats. Ara hem de continuar treballant sense baixar els braços.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ

Sa Cabaneta 50 – CB Consell-Lavanderias Diana 44

Partit disputat per les nostres en la sempre difícil pista de Sa Cabaneta que degut a les seves petites dimensions no ens permet desplegar el que millor sabem fer, sortir a la contra.
Varem estar fluixetes en defensa, no aconseguíem tancar amb claredat el rebot i elles aprofitaven segones i terceres opcions per acabar anotant.

En atac no acabàvem de finalitzar amb claredat, vam estar desencertades en la part anotadora i no vam poder desenganxar-nos en el marcador.

Així i tot vam estar ficades en el partit fins al final, sense baixar els braços a cap moment.
Mai hi ha que rendir-se.

1 2 3 CONSELL

Des d’aquí, el grup sencer de l’infantil femení, aprofitem per donar-li l’enhorabona al grup junior especial que hores abans del nostre partit aconseguia proclamar-se campió de balears.
FELICITATS CAMPIONS, ara a viure l’experiència fins a l’últim segon, el que heu aconseguit està a l’abast de molt pocs.

Gràcies per fer-nos gaudir.

CADET FEMENÍ

Sa Indioteria 54 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49

Partit molt igualat des del primer fins al darrer quart.

Al primer quart ha faltat intensitat en defensa, fins al segon quart que hem recuperat balons i remuntat els 3 o 4 punts que ens duia l’equip contrari d’avantatge fins a posar-nos per davant d’elles.

A la segona part ha estat igualat i la defensa ha estat bé encara que podríem haver aportat més en l’atac i agafar més rebots. Així encara hem seguit endavant, fins al darrer quart que ens hem desconcentrat i desmotivat en qualque moment. Ens hem precipitat en l’atac i la defensa molt bé.

Finalment totes hem acabat el partit bastant contentes per l’esforç, encara que hem de seguir fent feina i millorant els petits falls.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 57 – Son Servera 58

Partit molt ajustat on qualsevol dels dos equips podia guanyar. Molt content amb l’actitud dels jugadors, independentment del resultat, han lluitat i això és molt important.

Sortim molt enxufats al primer quart i seguim així un parell de minuts fins que el contrari es posa en zona i ens trobam un poc nerviosos en atac.

Alts i baixos en els dos equips durant tot el partit, pròrroga inclosa, on el cansament dels jugadors ja es fa notar.

Amb 8 jugadors disponibles, han fet tot el possible per guanyar, però l’equip contrari ha fet un punt més que noltros.

Content amb l’entrega d’avui, la lluita i el caràcter que han tengut, és el que sempre hauríem de tenir damunt la pista.

Fa rabia una derrota així per un punt,però hem de seguir lluitant.

1,2,3 Consell!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox – CB Boscos

La crònica del partit………. que siguin imatges! Només podem donar les gràcies! Us deixam les imatges!

TANCAT PER RESSACA EMOCIONAL!

 

SÈNIOR MASCULÍ

Joventut Mariana 70 – CB Consell-Electrocominca 62

Divendres a la mítica pista de És Puig de Sóller, es va jugar un partit amb molta igualtat, entre el primer classificat (Sóller) i els nostres jugadors, minvats a la plantilla degut que dissabte, els juniors que ens ajuden a completar l’equip es jugaven el Campionat.
El partit va transcórrer amb diferències curtes per a un equip i un altre, amb gran encert en el tir de 3 per part nostra, i ells basant el joc en la seva superioritat física.
El rebot va ser clau en l’esdevenir del resultat, això i que els nostres a poc a poc es van anar carregant de personals…fins al punt d’acabar els últims 2 minuts amb 4 jugadors en pista, i malgrat això, el magnific resultat de 8 abaix.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search