CRÒNIQUES I RESULTATS, 5 A 7 DE MAIG

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
CB Consell-Bionorica – Andratx. AJORNAT

PREMINI MASCULÍ
Sineu – CB Consell-Hipermueble

Dissabte varem jugar contra Sineu, un equip amb unes característiques molt similars a les nosaltres. Varem començar amb una intensitat baixa tant en atac com en defensa. Així com varen anar passant els quarts, varem pujar la intensitat, i per això en alguns moments varem tenir superioritat davant el rival. Ara seguirem practicant perquè comencem des del minut 0 amb una intensitat alta. 1, 2, 3 Consell!!!

MINI FEMENÍ
CB Consell-Colonya Caixa Pollença 22 – Artà 52

Gran partit de les nostres minis, hem aguantat fins al 4rt quart, però la condició física de les altres ens ha estat una dificultat. A pesar de tot, el resultat final del partit ha estat de -30. A seguir fent feina, perquè la actitud, ganes i intensitat de les nostres ha estat increïble avui!

MINI MASCULÍ
CB Consell-Aquadim – Calvià. AJORNAT

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient. TORNEIG A MALAGA

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica. DESCANSA

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT

Santa Maria CB Consell-Evolutum 49 – Ciutat de Palma 60

Partit molt disputat el jugat dissabte al Cati Pol. Els nins, malgrat no poder comptar amb l’ajuda dels minis, van donar un esforç extra per poder aconseguir una merescuda victòria. No obstant això, fruit del cansament, malgrat haver jugat 30 minuts d’interessant nivell (amb errors i una defensa no gaire coherent per a aquesta edat, mea culpa!) Van arribar al darrer quart amb possibilitats però, fatigats. Va ser allà quan un parcial de 0-12 ens fastidià el partit treballat durant els anteriors 35 minuts.

Hem de seguir amb la tònica i actitud d’aquestes setmanes i poder avançar i progressar en la millora tècnica/tàctica individual i col·lectiva.

Salud y BALONCESTO

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana. AJORNAT

CADET FEMENÍ

Alcúdia 54 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49

Avui tocava jugar a Alcúdia, un equip difícil.

Al partit l’equip contrari ha començat guanyant, amb un 8-0 aprofitant la nostra falta de concentració. Després les jugadores s’han ficat al partit i s’ha pogut remuntar aquest resultat. Al segon i tercer quart anàvem molt igualades, però al darrer quart els nirvis i la falta de concentració han pogut amb nosaltres, deixant com a resultat final un 54-49 a favor de l’equip de l’Alcúdia

L’atac ha estat bé, però hem de millorar els passes ja que en perdem molts i ens precipitam ràpidament. La defensa ha estat be però s’ha de millorar un poc ja que en algunes ocasions no sabíem molt bé com estavem col·locades.

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Labolife 58 – Sa Cabaneta 47

Parcials 15-10 21-11 8-14 14-16.

Partit molt igualat, on un gran segon quart ens va ajudar a aguantar el marcador.

Una bona defensa al segon quart, va provocar errades a l’equip contrari que ens va fer anar-mos al marcador. Però ens varem confiar i el tercer quart es va tornar igualar tot.

Al darrer quart varem anar controlant el partit i una gran victòria dels al.lots.

Destacar un gran encert en atac i una intensitat i lluita en els rebots que varen mantenir tot el partit.

Enhorabona per la intensitat i ganes posades al partit.

1,2,3 CONSELL.

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL

CB Consell-BJ Aluminox.

SÈNIOR MASCULÍ

Andratx 57 – CB Consell-Electrocominca 68

Darrer partit de lliga sense rés en joc, veníem amb baixes importants com en Rayo, Munta i en Pau, una vegada més els júniors vengueren a donar-mos una ajuda, dos dies després de tornar de Bilbao, principi molt embolicat, sense idees clares en atac i una defensa feble, al final de la primera part 38-33 per els andritxolers. El descans ens va venir bé per començar a fer el nostre joc i deixar només en 19 punts a l’altre equip. Hem de créixer des de la defensa, i així va ser. Final de lliga, segons i ara a preparar el playoff.
123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search