CRÒNIQUES I RESULTATS, 9 A 12 DE MARÇ

 In entrades 2016/2017, Notícies

PREMINI FEMENÍ
CB Pollença – CB Consell-Bionorica

Dissabte matí les nostres preminis varen jugar un partit complert amb només 8 jugadores, on varem notar la millora de l’equip contrari. Les nostres nines varen jugar aplicant ganes i en equip, practicant durant el partit el que es fa als entrenaments, fent pressió a tota la pista durant gairebé tot el partit. Jugaren molt bé, anotant cistella i realitzant bones defenses robant pilotes.

1, 2, 3 JUNTES!

PREMINI MASCULÍ
Artà – CB Consell-Hipermueble. AJORNAT

MINI FEMENÍ
Joventut Mariana 50 – CB Consell-Colonya Caixa Pollença 17

Partit dominat per part de l’equip local en tot moment, superant a les jugadores del Consell en cada pilota dividida.

Les nostres jugadores es varen defensar tot el que varen poder, amb moments molts bons de joc, però insuficients per poder superar a un rival físicament i mentalment més fort que nosaltres.

La nostra enhorabona a un rival que ha guanyat amb justícia. Ara ens toca seguir entrenant!
Salutacions.

MINI MASCULÍ
Madre Alberta 38 – CB Consell-Aquadim 8

Partit on els nins, a partir del segon període, van començar a creure una mica més en si mateixos i aportar coses amb sentit al joc. Ens enfrontàvem a un equip de segon any que, físicament els seus nins alts s’assemblaven als nostres però, van tenir el factor pista a favor i sobretot, l’experiència en la categoria. Els nins, independentment del resultat estan mostrant a poc a poc un joc amb major combinacions col·lectives i, agressius a l’1×1. Devem seguir en aquesta dinàmica i intentar aportar tot el que està al nostre abast per millorar a un nivell més avançat.

Salud y BALONCESTO.

CB Binissalem 40 – CB Consell-Aquadim 10

Dimecres passat vàrem jugar el partit ajornat de fa un parell de setmanes contra els nostres veïns de Binissalem. Ells un equip molt ben treballat (mescla de primer i segon any) van jugar un molt bon partit amb alta intensitat a l1x1 que, ´degut a la diferència física ens ho va fer pagar al primer quart. A partir d’aquí, els nins es van treure la por i/o auto desconfiança i pujant intensitat i moral, aconseguíem aplicar el treballat durant les sessions d’entrenament. Molt bona actitud durant un partit que, de bon segur, ens permetrà seguir treballant i poder aspirar a millorar dia a dia.

Salud y BALONCESTO

MINI MASCULÍ COMBINAT
Santa Maria Consell-Urbient 104 – Sant Josep 75

Vàrem començar amb bon ritme i bones intencions, aconseguint 54 punts en tan sols dos parcials. Després el rival va pujar el nivell i ens va complicar el joc d’atac, però vàrem poder aprofitar per treure suc d’altres situacions diferents del que estem acostumats.

INFANTIL MASCULÍ
CB Consell-Muebles La Fàbrica 77 – Pollença 53

Seguim amb la tònica de la setmana passada, intensitat i concentració però ens persegueix la “maledicció del tercer quart”. Cada partit després del descans ens desconcentrem i ens venim abaix uns minuts que en ocasions és fatal per noltros.

Hem de seguir per aquest camí i fer el nostre joc, defensa intensa i sortir al contraatac.

Vàrem saber gestionar perfectament la gran quantitat de faltes que ens pitaren el primer temps i llegir molt bé quan es podia fer defensa alta pressionant i quan no.

Bona feina de tots!!!

INFANTIL MASCULÍ COMBINAT
Joan Capó 78 – Santa Maria CB Consell-Evolutum 56

Un marcador que ni molt menys reflecteix el gran partit i esforç realitzat pels nostres nins. Sabíem que comptàvem amb 3 baixes infantils i, això ens minvada a les rotacions.
Sabíem que les nostres possibilitats per competir passaven per ser molt llests en defensa, amb moltes fintes i sobretot, generosos en ajudes.

Sabíem que en atac, si no asseguràvem les passades, ho aprofitarien i podrien sortir al contraatac còmodament, per tant devíem assegurar passades i jugar un joc d’alta generositat i recerca de l’avantatge ofensiu…

Doncs bé, encara sabent-ho tot, van haver-hi 15 minuts del partit que no vam poder i/o vam saber treballar en tot això per: Primer, falta d’intensitat (primers 8 minuts, 20 a 4) posteriorment falta de físic (últims 7 minuts, 21 a 11).

Encara així, restant aquests minuts d’absolut caos mental i físic, els nins van treballar la resta del partit aplicant el treballat en la primera fase de la temporada tenint una notable millora en el joc col·lectiu.

Ara només cal recuperar efectius, tenir un major compromís per a l’equip i, sobretot seguir treballant de manera que puguem autoexigir-nos i deixar de ser, en ocasions, conformistes.

Salud y BALONCESTO!

INFANTIL FEMENÍ
CB Consell-Lavanderias Diana 52 – Sa Cabaneta 36

Quan un EQUIP ho dóna tot i no cerca excuses davant qualsevol adversitat que pugui sorgir l’única cosa que pot passar és que superem qualsevol obstacle. I si damunt a tot això li afegeixes el bon comportament i l’educació esportiva de cadascuna de les jugadores que componen el grup només es pot estar orgullós amb el treball que s’està realitzant.

Dissabte jugàvem contra un equip que coneixem bé i independentment del que el rival ens pugui plantejar nosaltres només hem d’ocupar-nos de nosaltres mateixes.
És igual el que tinguis davant, cerca solucions, imposa’t, marca el teu el ritme de partit, tu manes!!!
Al final això va ser el que va passar, jugant amb cap, donant el 100×100 cadascuna de nosaltres i sabent com jugar davant qualsevol defensa acabem portant-nos el partit.
Enhorabona nines pel comportament i el respecte mostrat, aquesta és la línia a seguir.

1 2 3 CONSELL

CADET FEMENÍ
Andratx 47 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 38

El partit disputat diumenge 12 de març entre les cadets de Consell i el equip d’Andratx ha acabat 47-38 a favor de l’equip contrari.

Ha estat un partit bastant igualat, però sempre al seu favor. Fins als primers minuts del darrer quart no hem anat per davant seu.

Tot i que al final ens hagin tornat a superar no hem deixat de lluitar en cap moment, i encara tenint-ne moltes de lesionades hem seguit endavant.

Hem tingut molta intensitat en defensa i l’atac també ha estat bé, encara així hem de millorar el rebot i seguir fent feina.

JÚNIOR MASCULÍ
Sa Cabaneta 60 – CB Consell-Labolife 42

Partit sense història, falta de ganes, d’intensitat i motivació avui d’aquests jugadors que l’han deixat a casa.

Hem tingut dos rivals, Sa Cabaneta i noltros mateixos. Errades fàcils, no jugar en equip, la moral per enterra, etc.

Bé, en resum, un desastre de partit que no val la pena ni comentar.

Si no posem ganes, il·lusió, intensitat i motivació per fer feina als entrenaments, poques coses positives sortiran.

Ànims a tots,1.2.3 CONSELL!!

JÚNIOR MASCULÍ ESPECIAL
CB Consell-BJ Aluminox 73 – Imprenta Bahia 56 (19-15, 18-12, 19-11, 17-18)

Els juniors van jugar un partit molt complicat contra el sempre difícil rival del Bahia, que va notar moltíssim la falta de varis dels seus jugadors lesionats (des d’aquí els desitgem una ràpida recuperació).

Bahia va intentar canviar el ritme del partit, amb diferents defenses, i els nostres jugadors no van perdre els nervis i van atacar amb paciència i en equip. Un partit sense el ritme alt que ens agrada i que ens diverteix però que es va saldar amb una important victòria.
Ens queden 4 finals, la setmana vinent al Madison: San José. Venir a animar-nos, us necessitem!
1.2.3 Consell.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Electrecominca 84 – Andratx 87

Partir disputat al pavelló Cati Pol de Consell, un bon partit on varen dominar els atacs sobre les defenses. En cap moment cap equip se’n va anar al marcador, on la màxima diferència varen ser 5 punts. Al final del partit un gran Xisco Creixell va decantar el partit a favor de l’equip visitant. Al final 46 punts per a ell i la victòria per l’equip visitant. Enhorabona i a la tornada intentaren aconseguir la victòria.

123 CONSELL

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search