Cròniques, 18 i 19 de febrer

ESCOLETA
CB Consell-Forn Can Garau

Tercera diada de l’escoleta i cada vegada s’ho passen millor. Els nins varen demostrar les seves grans habilitats als circuits i després vàrem acabar amb un quatre contra quatre contra el sa Cabaneta on vàrem aconseguir ficar una cistella i vàrem fer una gran festa. Ara els nins ja tenen ganes de la pròxima.

 

INICIACIÓ
CB Consell-Bar Es Club – Sant Francesc Llops

Molt Bon partit d’Iniciació!!! Començam a veure la transferència dels entrenaments al joc. Aspectes comunicatius i d’organització entre ells que sorprenen per la seva edat i sobretot, el concepte de joc col·lectiu!!!!!

Són un grup que disfrutes d’entrenar per la constància i ganes que hi posen.

 

PREMINI
CB Andratx – CB Consell-Bionorica

Partit contra un Andratx molt fort. Bon començament que s’ha anat reduint per falta de moviment de pilota i una mala defensa. Hem de seguir treballant amb els errors. A seguir!

CB Consell-Elis

 

MINI
CB Consell-BfCartMallorca 77 – Sagrat Cor 27

Bon partit dels consellers avui a ca nostra. Molt bona intensitat defensiva, ens ha permet construir transicions ofensives amb bones seleccions, tant amb finalitzacions com a tirs exteriors.

Els col·legials han fet el que han pogut, però no han pogut contrarestar la nostra intensitat. Felicitar-los pel seu esforç i esportivitat, segur que els resultats vendran.

Ara toca seguir entrenant i millorar.

 

CB Consell-Labo’life

 

CB Consell-Clínica Veterinaria Bendinat

 

INFANTIL
Ciutat d’Inca 70 – CB Consell-La Luna 46

No noltros tan sols com entrenadors, sinó més gent, pensam que ha estat un resultat totalment injust. Un resultat que varen estar els al·lots a punt de capgirar un parell de vegades, però que aquest dissabte era impossible.

Els al·lots intentaven jugar a bàsquet, passar, tallar, lluitar, defensar tot el millor que saben però un senyor va decidir que un equip podia jugar amb 5 i un altre equip amb 6. Que noltros havíem d’aprendre el reglament i que els altres podien repartir galletes i fer gestos a la grada sense cap tipus de càstig. En fi un partit que quan va començar ja sabíem el resultat abans d’acabar i que no tan sols es tracta d’un joc, de competir i de que al final sigui un joc noble i on els al·lots disfrutin d’aquest esport, pero quan s’arriba a una certa intensitat tenim un jutge per aplicar les normes i així els jugadors no arribin a fer-se mal. Però per les dues parts implicades, que és el més just, i en aquest partit no ha estat així, i els nostres jugadors s’han vist impotents davant aquesta situació.

Resultat totalment injust, contra un equip molt lluitador però que se lis ha permès tot i més.

Al final l’important no és qui guanya o perd, ni l’arbitratge, etc.. al final el més important són els al·lots i la seva seguretat i salut dins una pista de bàsquet.

Intentam fer feina, però a vegades no ens deixen.

 

CB Consell-Aquadim 77 – Cide 29

Un partit espectacular per part dels nostres infantils, un partit on es va lluitar per la pilota amb ganes i energia. Si que varem tenir errors, però coses que es poden polir fàcilment, els nostres poden celebrar un gran partit on es va disfrutar de l’espectacle.

 

Santa Maria 41 – CB Consell-Óptica Alfonso 62

Primera victòria de l’equip davant un rival que ens ho va posar difícil en tot moment i que està dins la nostra lliga. Tot i que el marcador final mostra una bona diferència de punts, no ens va permetre abaixar els braços fins a l’últim minut de partit. Ens vam presentar amb baixes i amb jugadores que han pogut entrenar poc la darrera setmana, per això vàrem fer canvis a les rotacions, donant més minuts a jugadores que estan fent bona feina tant als entrenaments com als partits, vàrem aconseguir la victòria. Ens queden molts detalls per polir, estar més concentrades durant tot el partit, així com ser més precises en tots els aspectes del joc i millorar el nostre nivell de concentració en defensa. Continuem fent feina.

 

CB Consell-Bip Bip Consell

 

CADET
CB Consell-Fusteria Comas

 

SENIOR
Molinar 64 – CB Consell-Master D 87

(17-22; 11:24; 18-17; 18-24)

Tornam al camí de la victòria després de l’ensopegada passada jornada.

Amb baixes sensibles: Sergi lesionat, Andrés, Marti R. i en Felipe. L’equip es va centrar en realitzar un bon treball defensiu, i intentar dominar el rebot per jugar dinàmic.

Destacar l’actuació d’en Sergio Salort, que juntament amb en Daniel Palomo, varen sumar 56 punts, 28 cadascun. Per ajudar a l’equip aconseguir la victòria.

 

 

1, 2, 3… CONSELL

Recent Posts
Contacta

Start typing and press Enter to search