RESULTATS, 1 I 2 DE FEBRER

 In Partits

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – Manacor. El passat dissabte ela nostres preminis jugaren contra un Basquet Manacor molt lluitador, tot i això els nostres varen saber treure el partit endavant mostrant esperit d’equip. Hem de seguir treballant per l’equip!

JÚNIOR FEMENÍ

Bahia St. Agustin 65 – CB Consell-Restaurant +QD 39. Partit d’alts i baixos davant el líder del nostre grup.
En un partit molt difícil per a les nostres jugadores per les baixes, lesions i sobretot per l’entitat del rival vam saber tenir l’actitud adequada perquè el partit ens servís per seguir millorant i treballant.
Millorarem en l’inici en la concentració i la selecció de tir, la qual cosa ens va permetre no tenir amb prou feines pèrdues de pilota (el nostre major problema en gairebé tots els partits) i així no donar facilitats al rival com en altres ocasions. Gràcies a això, una bona defensa i la lluita de l’equip es va arribar al final del primer quart amb un gran resultat d’empat a 15.
A partir del segon quart el rival es va col·locar en una defensa zonal que ja no abandonaria en tot el partit. La precipitació del nostre equip per atacar aquesta defensa, així com les sortides al contraatac del rival van començar a decantar el marcador per a les locals, arribant al descans amb el resultat en contra de 33 a 21.
A partir d’aquí combinarem bons moments amb altres molt pitjors, i malgrat atacar relativament bé la zona del rival, la falta d’encert en el tir no ens va permetre anotar amb fluïdesa. Això, unit a la feble defensa, va resultar en el marcador de 65 a 39 en contra.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 56 – CB Andratx 36. El passat dissabte les nostres infantils jugaren davant les nostres perseguidores a la classificació. Conscients que haviem que fer un bon partit des del principi, no només per aconseguir la victòria, sino per seguir jugant bé i fent un bon joc tant ofensiu com defensiu, varem sortir a la pista molt concentrades.  Tot i els petits errors que varem tenir, jugaren uns bons 34 minuts amb molta intensitat i bona feina defensiva.  Ara només ens queda seguir treballant i fer feina per millorar cada dia un poquet més!

CADET MASCULÍ

Santanyí 31- CB Consell-Dhotels 38. Fins Santanyí anà el CB Consell-Dhotels per aconseguir la tercera, i merescuda, victòria en aquesta lliga on els nostres cadets estan fent un molt bon paper. El partit començà amb un tira i afluixa durant pràcticament tot el primer quart, però als nostres jugadors se’ls veia tranquils i amb les coses clares i això fou la clau d’inici per començar una envestida en el marcador que arribaria als 17 punts de diferència abans del final del tercer quart.
Però guanyar fa riure diuen i els consellers es pensaren poder-ho fer tranquil·lament quan els locals iniciaren una remontada que posà nerviosos als nostres joves que començaren a perdre els papers mentre veien que la diferència al marcador era només de 7 punts a minut i mig d’acabar l’encontre i no erem capaços de reaccionar.
Per sort al Santanyí  no li bastà el temps per aconseguir girar el marcador i la victòria partí cap a Consell. Totes formes s’ha d’aprendre una cosa molt valuosa d’aquest partit tant els jugadors com l’entrenador; No importa com vagi el marcador ni com estigui jugant el rival, si un equip es relaxa durant un encontre es difícil recuperar la intensitat inicial i això pot costar-te un disguts.
Gran partit de Ramon Miquel que ho va donar tot a la pista, fins al punt d’acabar amb un ull de vellut en un involuntari xoc amb un contrari.
La nota negativa del partit la van signar Joan López, que dijous es va lesionar i Jaume Morro que va patir una desafortunada caiguda acabat l’encontre i es va fer mal a un genoll. Esperem que ambdós es recuperin aviat i ens tornin a fer gaudir del seu bàsquet el més aviat possible.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search