RESULTATS, 10 A 11 DE GENER

 In entrades 2014/2015, Partits

MINI FEM. B

Alcúdia 48 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 28. L’equip Mini femení B va jugar aquest dissabte passat a dins Alcúdia uns dels millors partits en quan a actitud tan en defença com en atac. Llàstima de la falta d’encert davall la canasta, cosa que va influir molt al resultat. Molt contents amb aquest recent equip i a seguir fent feineta.

MINI MASC. B

CB Consell-Evolutum Constructors 20 – Santanyí 67. Dissabte passat els nostres jugaren contra un equip amb més experiència i que va fer que des del primer minut es posessin per davant al marcador. Els nostres en cap moment es varen deixar endur i seguiren lluitant com ells saben però l’esforç no va bastar davant d’un equip tan potent. El resultat final fou 20-67. Tot i el marcador tan ampli els nostres jugadors ho donaren tot tan en defensa com en atac.

INFANTIL FEM.

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 71 – Viubàsquet 72. Segona derrota de la temporada. Una derrota provocada per la falta de concentració i intensitat en els primers vint minuts, per una dolenta defensa de les nostres al llarg del partit i per un bon partit del rival. Hem d’aprendre a respectar a tots els rivals i pendren’s seriosament els partits, TOTES les jugadores i que els errors  siguin els menors possibles. Tot i així, seguirem entrenant amb la mateixa il·lusió per aprendre. Qui lluita sense descans, triunfa!
Més que mai, anim i visca Consell!

CADET MASC B.

Joan Capó 60 – CB Consell-Labolife 61. Partit guanyat per un punt, 60-61, davant d’un equip molt competitiu. El primer quart varem sortir amb molta força i lluitant i així varem poder decantar el marcador a favor nostre per 11-15. El segon quart sortirem més enxufats encara i aconseguirem un parcial de 1-6 però baixàrem la intensitat i el Joan Capó ens va agafar al marcador arribant al descans 21-27. El tercer quart el perderem 22-15 fruit de les males decisions en atac i la falta d’intensitat en defensa. Finalment començarem el darrer quart amb un 43-42 en contra pero li ferem un parcial de 2-9 per posar-nos per davant del marcador i aconseguir la victoria.

CADET MASC. A.

CB Consell-Dhotels 54 – Sa Cabaneta 67. Un mal inici de partit i un tercer quart amb falta de concentració marcaren un partit que havia de ser igualat. La intensitat defensiva la tenim a moments, amb excessives errades. I en atac massa precipitació, hem de saber trobar el moment adequat i no empotrar-nos contra la defensa. Al segon i quart quart varem demostrat que posant intensitat aconseguim defensar bé i trobar bones opcions de cara a cistella. Si mantenim la concentració més minuts al llarg del partit tot millora!!

SÈNIOR FEM.

Eu Moll 49 – CB Consell-Bufete Staubach 45. Malgrat el bon inici d’encontre les sèniors no saberen jugar un partit al que hi assistien, a priori com a favorites. L’enorme quantitat de faltes pitades al primer quart i un públic estrident desbancaren el temperament a unes jugadores que haurien d’estar més que acostumades a les escridassades del públic. Així nova travalada del CB Consell-Bufete Staubach que si no espabila s’emportarà més d’un disgusat a la segona volta.

SÈNIOR MASC.

CB Consell-Evolutum Constructors 48 – Calvià 65. Partit marcat per la tornada de les vacances i amb les baixes de varis jugadors. Ja d’inici no es va començar bé el partit faltant intensitat sobre tot en defensa, això va provocar que l’equip rival entràs en partit i aconseguís cistelles fàcils. A l’inici del darrer quart ens aproparem a deu punts però tan sols va ser un moment ja que una sèrie d’errors per la precipitació en atac tornà les coses al seu lloc. Hem de seguir treballant com a equip per tornar a guanyar partits.


 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search