RESULTATS, 10 A 12 D’OCTUBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

MINI FEMENÍ B

SCD Hispània – CB Consell-Caixa Colonya Pollença. Tot i el marcador favorable a les locals, el nostre equip va jugar un molt bon partit. Va aconseguir anotar 26 punts i fer bones jugades en molts de moments. Enhorabona a les nostres jugadores novells!! A seguir fent feina!!

INFANTIL FEMENÍ

Sa Pobla 16 – CB Consell-Sa Fàbrica e Gelats 66. Bon partit el disputat per les nostres infantils el passat dissabte. Malgrat les nombroses baixes, les nostres, gràcies a l’aportació de les minis, i a una intensitat especial a la defensa, varen tancar marcador molt prest. Destacar la intensitat en defensa de n’Aina, el debut oficial de na Maria Magdalena,  el poder absolut de na Cata en el rebot i l’anotador de na Marta. En linea general, partit molt bo de totes les jugadores. Enhorabona i a seguir fent feina!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 60 – SCD Hispània 41. Primer partit de la temporada dels nostres cadets amb un resultat a favor nostre de 60-41. El partit va començar amb un 0-6 a favor de l’equip contrari tot va venir donat de la falta de concentració per part dels nostres jugadors,  però que ho solucionarem posant actitut defensiva i en atac tenguent encert i elaborant jugades d’atac col.lectiu i sobretot en contraatac.

Amb uns parcials de 17-10, 13-15, 12-16 i 18-10, controlarem la major part del partit.

Destacar les ganes dels nins per lluitar i que en balanç defensiu s’ha de treballar molt més. Ánims i a seguir lluitant!

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 66 – Muro 30. Un petit canvi d’actitud motivà un gran canvi en el joc del nostre equip sènior, tot l’equip es consagrà en la intenció de millorar el joc, més ordenat i dinàmic que en anteriors partits.

Després d’una derrota contra el Molinar el passat diumenge les jugadores adoptaren una formula de joc més agresiva i directe que permeté superar la quarentena de punts a la que ens han acostumats en els primers partits.

La bona defensa, que permeté una gran quantitats de recuperacions de pilota, i la fam anotadora foren claus per aconseguir aquesta abultada victòria contra un Basquet Muro que poc aguantà la forta defensa de les nostres nines.

La setmana que ve s’enfrontaran a un Lloseta que la temporada passada es proclamà campió de lliga i al que el Bufete Staubach pretén donar guerra. Molta sort!!

contra Muro 10-10-14 contra Hispania 12-10-14 contra Hispania 12-10-14 2 a Sa Pobla 11-10-14 2

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search