RESULTATS, 11 A 13 DE DESEMBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

INICIACIÓ 08

Bon partit dels nostres nins/es del 2008. L’objectiu és passar-ho bé i que cada dia que passi els agradi més el bàsquet. Anem pel bon camí. 1,2,3 Consell!

INICIACIÓ 09-10

Els nins sempre disfruten de jugar partits, encara que hi hagués diferència d’edat i física, cada vegada aprenen més i s’ho passen millor. Gràcies a les diades organitzades per el Consell de Mallorca, els nins es poden iniciar en la competició.

PREINICIACIÓ 11-12

El passat dissabte el CB Consell va ser l’amfitrió d’una Diada Escolar molt participada. Escoletes de bàsquet de Sa Cabaneta, Santa Eugènia, Lloseta i el Pla es donaren cita a les 10h al pavelló de Consell per encetar el que seria un matí ple d’activitats.

Així, els més petits del club varen gaudir del dia participant en les diferents propostes organitzades: circuits psicomotrius on treballaven l’equilibri, la coordinació, agilitat, etc., jocs cooperatius amb pilota i sense, i diferents jocs que es relacionaven més directament amb el bàsquet de competició. 

En definitiva, un matí ben entretingut i festiu on els infants varen gaudir molt dels tots els jocs, coneixent i compartint l’experiència d’apropar-se al bàsquet i a l’activitat esportiva amb infants d’altres clubs.

PREMINI FEM

Sa Pobla – CB Consell-Bionorica. Molt bon partit, en la línia dels darrers!!!! Bon joc en equip, concentració en defensa i transicions d’atac ràpides.  Hem de millorar aspectes de tècnica individual però tenim una evolució ascendent. Tothom aporta i això ens fa créixer com a equip.

PREMINI MASC

Calvià – CB Consell-Aquadim.  Bon partit dels nostres preminis davant un rival de primer any. L’equip va sortir motivat i amb alta intensitat volent en tot el moment la pilota. Concentrats en defensa i amb gran intensitat ofensivament, el nostre premini masculí s’en va anar content i amb ganes de tornar a jugar a casa. Enhorabona pel treball realitzat i, a seguir amb està dinàmica. SALUD Y BALONCESTO!

MINI FEM

Cide – CB Consell-Caixa Colonya Pollença. AJORNAT

MINI MASC

Santa Maria 52 – CB Consell-Evolutum Constructors 74.  Aquesta setmana jugarem a Sta. Maria, teníem moltes ganes de jugar després del pont, i ens divertirem, varem defensar a tota pista i varem estar atents a robar, volem la pilota! I quan no podíem contraatacar, atacar i passar quan em defensaven.
A per una altra setmana d’aprenentatge, 1,2,3 Consell

INFANTIL FEM

CB Consell-Lavanderias Diana 51 – Manacor 58. Partit ben competit en línies generals per les nostres nines, posant en pràctica conceptes treballats durant la setmana i rectificant errors anteriorment comesos, com el tema de tancar el rebot.
Aquesta vegada si vam saber tancar-lo, fent que poguéssim sortir a la contra en nombroses ocasions, ens falta anotar aquestes contres “fàcils” i saber jugar amb calma quan cal fer-ho.
Ànim nines per a aquesta segona volta, únicament treballant i divertint-m’hos podem millorar, 1 2 3 CONSELL!

INFANTIL MASC

CB Consell-Groc autoescoles 69 – Andratx 19. Partit sense molta història entre dos equips de diferents nivells, on els consellers varen ser superiors a l’equip rival. Va ser un partit per retrobar sensacions, amb bones defenses i amb bones jugades en atac, on tots varen aportar per sumar com equip. Continuam fent feina!

CADET FEM

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 26 – Binissalem 73. Mal partit del nostre cadet femení que, en cap moment del partit va estar concentrat i amb la intensitat necessària per fer front al colíder de la categoria. Les nines, van venir amb poca motivació ( o almenys no ho van demostrar) al partit, amb un escalfament de poca intensitat, i únicament 10 minuts de partit disputant de tu a tu al rival. A partir d’aquí, Binissalem va aparèixer com un vendaval al pavelló i ens va donar una més que merescuda cura d’humilitat. Del partit, més que queixar-nos, ni enfadar-nos , hem d’aprendre, aprendre el que va fer bé el rival, i intentar adaptar-ho a les nostres característiques. Aprendre a ser intenses i estar concentrades. Aprendre per seguir avançant i creixent com a equip. SALUD Y BALONCESTO!

CADET MASC

CB Consell-Labolife 54 – Santa Maria 36. Partit amb poc ritme el disputat diumenge pels nostres cadets davant un combatiu Santa Maria. Va ser un partit amb bons minuts defensius però amb poc encert a l’apartat ofensiu. A seguir treballant que encara queda molt per millorar. Enhorabona als nins pel gran treball durant la lliguilla i aconseguir acabar invictes.

JÚNIOR MASC

CB Consell-Dhotels 28 – Bahia San Agustin 145. Com sempre i en primer lloc, agrair als cadets la seva gran ajuda, gràcies nins!
Darrer partit de la primera fase per als nostres voluntariosos júniors que, malgrat no haver aconseguit victòria alguna, segueixen esforçant-se al màxim. A destacar que en la segona part els nostres nins van córrer i van reduir les grans diferències de la primera part, no parant de córrer i esforçar-se.
Tot l’experimentat en aquesta primera fase ens ajudarà en la segona. Ara a seguir esforçant-se en els entrenaments.
Molts d’anys a tothom!

Manacor 76 – CB Consell-BJ Aluminox 62. Els nostres júniors van estar molt relaxats aquest cap de setmana, oferint una imatge d’equip poc semblant al que ens tenen acostumats. Sense concentració i sense ambició passarem la majoria del partit. Felicitar al rival pel joc seriós i divertit. Esperem canviar la dinàmica i jugar amb humilitat.

SÈNIOR FEM

CB Consell-Bufete Staubach 56 – Muro 15. Bon partit defensivament per part de les locals, evitant en tot moment que el Muro pogués desenvolupar el seu joc. Percentatges millorables en atac, però amb moltes ganes de fer-ho bé per part del Consell. El Muro ha pecat d’inexperiència enfront d’un equip molt més evolucionat, tan individualment com col·lectivament.

SÈNIOR MASC

At. Escolar 68 – CB Consell 72.  Bon partit el jugat diumenge capvespre a Capdepera. Partit igualat i amb moltes alternances en el marcador. Al descans l’electrònic marcava un 39-36 a favor dels locals. Amb una bona defensa i atacs ràpids, aconseguim arribar mancant 2 minuts del final, 7 a dalt. Al final marcador ajustat. 68-72. Enhorabona a tots i gràcies als que van acompanyar a l’equip en la sortida mes llarga de l’any. 1,2,3 Consell

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search