RESULTATS, 11 A 15 DE NOVEMBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI MASC

CB Consell-Aquadim – Ciutat d’Inca. Gran partit del nostre grup premini masculí que, setmana rera setmana està millorant el seu joc i la seva disciplina i disponibilitat de treball en pista. Molt content per tots els jugadors i l’ambició que demostren VOLENT sempre la pilota. ENHORABONA! SALUD Y BALONCESTO!

MINI FEM

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 3 – Montuïri 53. El partit del passat dissabte no va acabar d’una manera sorprenent. Érem conscients que el nostre oponent és molt superior a nosaltres i que la diferència es veuria al primer minut de joc. La constant defensa agressiva de Montuïri (que gairebé no ens va deixar passar el mig camp en tot el partit) i la falta de banqueta per part nostra ens varen complicar el partit. No obstant, el partit ens ha servit per aprendre dels altres i per augmentar les ganes de millorar.

MINI MASC

St. Josep 87 – CB Consell-Evolutum Constructors 38.  Mal partit el disputat pel nostre mini masculí a la complicada pista de Sant Josep. La nostra feblesa en atac, amb males decisions ofensives juntament amb les badades defensives, varen fer que el marcador fos més ample del que en realitat podria ser. Enhorabona a l’equip contrari i per la nostra part, a seguir fent feina per competir davant tothom.

INFANTIL FEM

CB Consell-Lavanderias Diana 46 – Montuïri 68. Resum del partit, fluixes en defensa, imprecises en atac.
Dissabte va ser possiblement el partit més fluix disputat per nosaltres fins avui, sempre vam anar a remolc, la nostra defensa era massa tova, donant a l’equip contrari totes les facilitats i opcions per poder anotar sense gaire adversitat per la nostra part.
En atac amb prou feines vam saber escollir la opció correcta (males opcions de tir, males penetracions). En definitiva partit per oblidar, però del que traurem coses positives per poder millorar i únicament amb el treball setmanal poder corregir-les, ànim nines!!!
1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASC

CB Consell-Groc autoescoles 51 – Llosetina 53. Partit disputat i intens, amb moments (petites rafegues) de bon joc en atac i algunes bones defenses, els jugadors arribaren als darrers minuts amb el resultat ajustat i tot que l’entrenador els donà consells de com jugar, els jugadors no escoltaren i feren la guerra pel seu compte i perdérem el partit. Demostraren que no varen saber perdre per l’actitud d’alguns jugador al finalitzar el partit, amb puntades de peu a banquetes, a cadires i els jugadors recriminant-se moltes coses entre ells… S’espera que aquest partit els serveixi per canviar el xip i un canvi d’actitud. Continuam fent més feina que mai perquè es reverteixi la situació.

CADET FEM

Binissalem 57 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 34.

Andratx 55 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 44.

Grans partits tot i les derrotes els que varen jugar aquesta setmana. Amb una feina a llarg termini i una correcta actitud (tot i que podria ser encara millor). Tot dos partits els varen perdre al darrer quart, quan les nostres capacitats (físiques i mentals/intel·ligència) varen desaparèixer, i per els petits detalls que hem de corregir JA! Hem de seguir fent feina, donar una passa cap endavant i de segur, els marcadors ens acompanyaran!

SALUD Y BALONCESTO!

CADET MASC

Calvià 64 – CB Consell-Labolife 74. Partit molt intens el disputat diumenge a la pista de Galatzó, amb dues parts que són totalment dues histories diferents. A la primera part l’equip va sortir amb poques idees en atac i no gaire encertats a l’apartat defensiu, arribant al descans 11 abaix amb una puntuació molt baixa. La segona part va ser una altra historia, l’equip va canviar totalment d’actitud i va començar a jugar a la seva manera, una molt bona pressió amb una gran intensitat dels nins va fer que ens anàssim acostant en el marcador. Als instants finals del partit l’equip va demostrar estar més encertat a l’apartat ofensiu, aconseguint un resultat final de Calvià 64-74 Consell. A seguir fent feina i enhorabona als nins per una victòria molt important i molt difícil d’aconseguir.

JÚNIOR MASC

Sa Cabaneta 72 – CB Consell-Dhotels 39. Com sempre agrair als cadets que van pujar la seva gran ajuda. Moltes gràcies nins. I felicitar a tots els components de l’equip per la seva entrega, amb alguns jugadors de l’equip jugant amb dolor (gràcies Jaume!)
Malgrat la derrota a Sa Cabaneta es va percebent la progressió dels jugadors que, amb el seu esforç en els entrenaments, van evolucionant en el seu joc individual i, sobretot, col·lectiu. Algunes transicions van sortir realment bé. Ens falta definir una mica millor a la cistella! A seguir treballant! Salut!!!

CB Consell-BJ Aluminox 76 – Bahia San Agustin 92. Partit complicat dels nostres Júniors contra el lider de la lliga. Començàrem molt concentrats amb petites distancies al marcador, fins que varem baixar els braços durant 2 minuts i agafaren distància a l’electrònic. Ens quedam amb el darrer quart que varem jugar i fou un parcial favorable 28-14. Hem d’aprendre a competir 40 min.
Ànimsa tots!

St. Josep 82 – CB Consell-BJ Aluminox 61. Partit intens i emocionant el gaudit a Sant Josep malgrat el que reflecteix el marcador, anem corregint errors. El més preocupant fins fa poc era la intensitat i ho anam aconseguint corregir.
Seguim el procés d’aprenentatge: 1,2,3 Consell

SÈNIOR FEM

CB Consell-Bufete Staubach 51 – Dakota Alcúdia 44. Un partit on no tinguerem la intensitat que hauríem d’haver tingut i només es va guanyar de 7. Destacar la gran quantitat de baixes per al partit.
Malament en els tirs lliures i en el rebot defensiu, no així a l’ofensiu.

SÈNIOR MASC

Viubàsquet 83 – CB Consell 44. Partit difícil el del nostre Sènior contra un dels millors equips de la categoria, bona primera part, al final del primer quart  a Bunyola el marcador era 6 a dalt pels locals. Al descans ja eren 17. No li varem perdre la cara al partit però 2 minuts dolents a cada quart lis servien per agafar més diferència al marcador. Al final un 83-44. Ànims i a continuar fent feina!

contra Ciutat d'Inca 14-11-15

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search