RESULTATS, 13 A 15 DE DESEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

DIADA ESCOLAR

L’equip d’Iniciació va jugar contra l’Esporles. Súper partit dels petits de la casa!!!! Molt bones sensacions i el més important, varen disfrutar de jugar i competir. El futur està garantit!!!!

Per la seva part els jugadors i jugadores dels equips de Preiniciació varen gaudir d’un circuit d’habilitats i pogueren jugar els seus primers partidets de 3 contra 3.

PREMINI MASCULÍ

Joan Capó – CB Consell-Aquadim. El passat dissabte vàrem “viatjar” a Portocolom per jugar amb el Joan Capó de Felanitx. Supòs que per la distància o pel breu temps d’escalfament que vàrem tenir, els nostres nins sortiren poc activats i ja en el primer període es va poder veure el que seria el partit. Vàrem jugar amb molt poca intensitat. Una vegada més vàrem fallar en defensa i això va fer que encaixàssim cistelles amb relativa facilitat. En atac, les accions individuals estaven bastant per damunt les col.lectives. Per tant, hem de fer més feina però sobretot hem d’augmentar el nostre nivell d’activació durant els partits.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 55 – Calvià 48. Partit molt difícil contra un Bàsquet Calvià que ens va fer front tot el partit, amb una bona desfensa als nostres jugadors i finalitzant les accions d’atac. Els nostres varen tenir un bon primer i sisè quart on vàrem haver de remontar amb un parcial de 15-3 en el darrer quart per així poder decantar el partit al nostre favor. Cal dir que els nostres jugadors feren molt bona feina en atac, jugant molt bones situacions d’equip i anotant, i en defensa férem bona feina a moments. A seguir treballant!!!!!

MINI MASCULÍ A

CB Binissalem 89 – CB Consell-Groc autoescoles 50. Partit poc disputat pels jugadors de Consell on els rivals varen saber com desconcertar-nos i treuren’s del partit. Tot i això els jugadors de Consell no varen estar fins ni en atac ni en defensa. Seguirem fent feina.

MINI FEMENÍ A

CB Binissalem 83 – CB Consell-Lavanderia Diana 66. Primera i merescuda derrota de la temporada. Tal vegada per jugar a pista curta i un dilluns (sigui com sigui no hi ha excusa) varen jugar un partit amb molts d’errors defensius i ofensius. Cosa que va aprofitar Binissalem, amb un gran partit d’elles. Només podem donar l’enhorabona al rival per la seva progressió i seguir treballant amb la mateixa humiltat i il·lusió! Si sabem guanyar, també hem de saber perdre!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 77 – Esporles 28. Bon partit el disputat el passat dissabte. Amb una bona concentracio i intensitat gairebé durant tot el partit. Amb una Marta (22 punts al primer quart, 34 al final des partit) i una Isabel (18punts ) imparables ofensivament i amb la resta del equip aportant tant ofensiva com defensivament. Teniem la baixa de n’aina i això ens llevava intensitat però, les nines varen estar enxufades des del primer minut i varen fer possible guanyar amb comoditat.

CADET MASCULÍ B

Jov. Mariana 58 – CB Consell-Labolife 48. Partit on en el primer quart ferem molt mala feina en atac i en defensa i així ho reflexe el marcador amb un 17-2 a favor del Joventut Mariana. Ja en el segon quart ens haguerem de posar les piles i millorar tota la feina feta i així va ser, aconseguint un parcial de 9-18 a favor nostre i arribant al descans amb el marcador 26-20. A la segona part tornarem a fer errades en atac i que facilitaven l’anotació de l’equip contrari. Tot i les errades  cal dir que a moments es va lluitar per la victòria i ens arribàrem a posar a 2 punts però finalment no va poder ser.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 35 – Ciutat de Palma 92. Partit difícil contra el líder de la categoria. Tot i jugar contra un bon equip que té molt ben preparades les seves defenses presionants i zonals, als nostres jugadors els va tornar a faltar intensitat i concentració. L’ùnic quart en el que es va competir va ser el segon, amb un parcial de 14-19. Cal sortir més “enxufats” als partits i intentar competir sempre. Ara toca seguir fent feina!!

SÈNIOR FEMENÍ

Sa Indioteria 37 – CB Consell-Bufete Staubach 46. Victòria més que necessitada per a les Sèniors aquest diumenge davant un Sa Indioteria que no li posà gens fàcil a les conselleres. De fet, el primer quart fou un “va i ve” al marcador que deixava entreveure que seria un encontre força renyit.
La petita avantatge que agafaren les nostres jugadores arribant a la mitja part fou clau per soportar el terrible tercer quart que va fer l’equip, 10 minuts seguits fora anotar una cistella (8-0 va ser el balanç del quart). Sens dubte aquesta impresionant “pajara” hagués pogut declinar notoriament el marcador a favor de les locals, per sort elles tampoc pogueren fer gaires cistelles degut a la bona defensa que feren les conselleres durant tot el partit.
El darrer quart va ser tot un patir, amb el marcador de nou ajustat el nostre equip recuperà la compostura i el bon fer i s’acabà emportant una importantissima victòria que s’amplia a 9 punts als darrers minuts no fent justicia a un rival que ho havia fet francament molt bé.

SÈNIOR MASCULÍ

Dakota Alcudia 57 – CB Consell-Evolutum Constructors 78. Partit que sembla que pel resultat va ser molt senzill i rés més enfora de la realitat. Varem començar molt bé, amb un parcial de 0-12 i a partir d’aquí ens varem relaxar i cadascun va començar a jugar pel seu compte. No és la primera vegada que ens passa i això va fer que l’equip local ajustés el marcador fins i tot es va posar per davant. A la sortida del tercer quart varem millorar un poc en concentració encara que no aconsseguiem agafar distàncies, no va ser fins el començament del darrer quart on varem començar a ficar molts de punts des de la línea de 6.75 i a força de defensar varem aconsseguir aquesta diferència de 20 punts. Hem d’entendre que no basta amb 20 minuts de jugar un poc bé per guanyar partits i hem d’apendre a jugar més en equip.

20141213_110522 web 20141213_100234 web 20141213_100405 web 20141213_110415 web Consell - Esporles 13-12-14 web

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search