RESULTATS, 13 A 15 DE FEBRER

 In entrades 2014/2015, Partits

MINI FEMENÍ B

Petra 72 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 26. Dissabte passat les jugadores del mini fem. b, varen jugar un partit contra les terceres de la lliga. Després d’haver guanyat la setmana passada les nines venien animades i gràcies a això varem aconseguir que les terceres de la lliga no ens tanquessin el marcador. Les nines varen estar ficades dins el partit tot el temps, per això varen atacar i defensar a un gran nivell.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 52 – Es Pla 72. Dissabte els nostres minis jugaren un molt bon partit, amb una primera part excel·lent tan en defensa com en atac, arribant al descans amb empat 34-34.
Ja a la segona part l’equip visitant va fer el seu joc, en defensa ens varem fer “defensa amb ajudes” on era impossible realitzar el nostre joc en atac ja que no podiem entrar a cistella ja que cada vegada teniem 3 jugadors de l’equip contrari a damunt del nostre jugador amb pilota, amb aquesta defensa els va facilitar robar pilotes i còrrer el contraatac. Tot i això varem lluitar en tot moment! Enhorabona!

MINI FEMENÍ A

Madre Alberta 20 – CB Consell-Lavanderias Diana 51. Divendres jugaren davant Madre Alberta un important partit, en una pista molt difícil i petita. Les nostres varen sortir des de l’inici molt concentrades i demostraren tot el partit que tenim les coses clares, defensar i córrer, els dos pilars bàsics del nostre equip. Enhorabona i a seguir fent feina!!!

MINI MASCULÍ A

CB Consell-Groc autoescoles 53 – Esporles 3. Partit desigual on es va resoldre en acabar el segon quart, ja que els jugadors varen comprendre que pressionant al contrari quan treien de fons recuperaven fàcilment la pilota era mes fàcil anotar. Va ser un partit on va servir per continuar pulint coses en atac i que a l’hora de defensar no hagués cap tipus d’ajudes. Tot i això ens queda feina per fer però començ a veure aspectes positius en el joc de l’equip.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 54 – Madre Alberta 38. Dissabte va passar algo històric per aquest equip, després d’1 mes atípic, ple de lesions, malalties i mala sort (amb 4 derrotes consecutives) varen poder disposar de gairebé totes les jugadores (a excepció de n’Isabel). Un partit seriós i que varen aconseguir gràcies a la superioritat física i tècnica de les nostres. Tot i així no va ser un bon partit, però content de tornar a conèixer la victòria, enhorabona i a seguir treballant nines!

CADET MASCULÍ B

SCD Hispània 39 – CB Consell-Labolife 77. Partit disputat diumenge a la pista de l’Hispania amb un resultat final de 39-77.
Tot i la diferència en el marcador no començarem gaire bé, ens va faltar intensitat en defensa i acabarem perdent el primer quart 12-8. A partir d’aquí ens posarem les piles en defensa i en atac i aconseguirem decantar el marcador al nostre favor. Enhorabona i a seguir millorant!

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 50 – Andratx 41. Partit estrany el disputat diumenge. Noltros només comptaven amb 6 jugadors per al partit, com ve sent habitual degut a les lesions, però es que l’Andratx només tenia 5 jugadors. Així que va ser un partit de veure qui aguantava més física i mentalment. Tot i la victòria no va ser un bon partit. Ens va costar molt entrar a un partit molt igualat, fins que al darrer quart es va aconseguir realitzar unes quantes bones jugades per distanciar-se una mica al marcador.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 47 – Esporles 63. Una altra vegada ens tornar a passar el mateix de molts de partits jugats aquesta temporada, no sortim concentrades amb les coses que hem de fer i l’altre equip ho aprofita per marxar en el marcador. Ens varen fer un parcial de sortida de 0 a 13 i ja no hi va haver partit. Els altres quarts va estar millor i varem poder treballar coses que en els entrenaments no podem fer degut a les nombroses baixes que tenim, hem d’intentar ser més regulars, també als entrenaments, i sobre tot sortir més concentrades als partits. Ànims i a seguir.

SÈNIOR FEMENÍ

Muro 45 – CB Consell-Bufete Staubach 58. Les sèniors es veren les cares amb l’equip cuer de la categoria després de passar per dues derrotes que no haurien d’haver ocorregut. Objectiu tallar la mala ratxa!
Des del primer minut les conselleres sortiren molt fort i amb moltes ganes d’assegurar l’èxit. Tot i que hi tornà a haver algunes baixades d’intensitat, com ja ens tenen acostumats aquestes joves, pareixia que l’equip tornava a tenir les coses clares i jugà un bon encontre.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search