RESULTATS, 13 I 14 D’ABRIL

 In Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – St. Josep. Partit molt senzill, diria que de més a menys degut a una suposada superioritat nostra. Molt bé els quatre primers quarts amb bona defensa. Als quatre darrers ens relaxarem en defensa, falta d’encert davall cistella i agafar rebots. A millorar tot això i envant!!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – CB Llucmajor. Partit sense història contra Llucmajor.  Defensa molt fluixa amb poca concentració, només pendents de l’atac. Tenim mancances tècniques de bot de pilota, feim massa passes!!! I fallam tirs molt fàcils. Per altra banda s’ha millorat molt en el joc en equip i els grans començen a fer-se càrrec dels petits.

MINI FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 66 – Joventut Mariana 35. Ens va bastar jugar bé 2 quarts per guanyar el partit, la resta del partit ens passejarem per la pista sense pena ni gloria. Destacar que el nostre objetiu és jugar com ho varem fer en el 4 període, bona defensa, bones passades, bon contraatac, màxima intensitat durant 8 minuts.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 21 – Sa Cabaneta 52. Partit bastant difícil, ja que jugavem contra les terceres. Varem sortir a la pista que no ens entrava cap tir, pero en defensa ho feiem bastant be, ja que també evitavem que les contàries fiquessin punts amb facilitat. El segon i el darrer quarta varen ser els millors en quant a anotació, fins i tot el darrer el varen guanyar 9 -5 . Ens falta treballar mes l’atac , tambe cal dir que l’equip contrari ens va defensar en zona i les nostres jugadors no sabien ni el que era, per tant va ser molt difícil atacar.

CADET MASCULÍ

Sa Indioteria 118 – CB Consell-Dhotels 22. De quasi 100 punts! I és que els jugadors cadets anaren a Sa Indioteria amb poques ganes de jugar; descentrats, amb poca motivació i amb les coses molt poc clares. Ja està clar que els rivals eren superiors física i técnicament, però el que encara no havien fet enguany els nostres nois era baixar els braços davant cap rival i diumenge baixaren fins i tot el cap. Només Joan Deya es va salvar mínimament del desastre ja que va ser l’únic que va estar on tocava estar, però poc podia fer-hi ell sol. La conclusió que podriem treure de la desfeta és resumeix en una dita “Així entrenes, així jugues”. Si els cadets no aprenen a entrenar degudament i prenent-se les coses més seriosament poca cosa s’hi pot fer.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search