RESULTATS, 14 A 16 DE FEBRER

 In Partits

PREMINI

Artà – CB Consell-Evolutum Constructors. Els nostres preminis el passat divendres jugaren a Artà contra un gran equip, defensaren molt bé i atacaren igual de bé. Els nostres en els primers minuts es van veure una mica inferiors però poc a poc hi posaren ganes en defensa i pogueren sortir de la pressio defensiva de l’altre equip.

MINI FEMENÍ

CB Calvià 2 – CB Consell-Lavanderias Diana 33. El passat dissabte les nostres minis varen jugar un molt bon partit davant un equip molt superior físicament. Tot i que ens varen tancar marcador, el resultat no reflexa el bon treball que varem fer durant gairebé tot el partit. El rival, va utilitzar les seves armes per tancar el marcador ràpidament i, els dos primers quarts varen jugar amb les mateixes jugadores (només un canvi), el major físic d’elles va fer que el resultat final fos 2 a 33 en contra nostra……. Però, després dels dos primers quarts, quan varem jugar davant les minis de primer any d’elles, les nostres varen aconseguir jugar de tu a tu la resta del partit, fins i tot, guanyant-lo d’un punt. Així doncs, només hem de felicitar a les nostres jugadores i donar-li la enhorabona per la bona feina feta. Poc a poc veiem detalls en algunes jugadores que son molt però que molt interesants…….. Ara només queda, continuant fent feina!!!!!!!!!!!!!!!

MINI MASCULÍ

Dakota Alcúdia  62- CB Consell-Groc autoescoles 50.  Bon partit, ordenat i treballat en defensa que ens ha posibilitat sortir al contratac i dominar el marcador fins al cinquè quart que ha aparegut el desconcert i la manca de tranquilitat a l’hora de treure la pilota de fons. No és possible repetir el mateix estat anímic cada partit. Aquesta ansietat i desídia no ens ajuda gens a pensar ni actuar de manera adequada en cada acció individual. Moltes pèrdues de pilota absurdes i passes de sortida, precipitació i manca de concentració.
Sense aquesta ansietat som un bon equip i podem guanyar a qualsevol. Ens ho hem de creure!!!!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 45 – Manacor 70. Mal dia i mal inici de partit contra un rival davant el qual no valia badar. El nostres cadet defensaren massa fluix i si a això hi sumam que no saberen finalitzar les accions ofensives (tot i no moure del tot malament la pilota)  tenim per resultat l’abultada diferència que mostrava el marcador al final del partit.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search