RESULTATS, 14 A 17 DE GENER

 In entrades 2014/2015, Partits

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 31 – St. Agustí 82. El passat dissabte el mini femení B va jugar contra un Sant Agustí superior físicament. El partit va començar força bé, ja que les nostres jugadores ficaven punts. Però a partir del 2n quart, es varen despistar i una jugadoravisitant va fer el partit seu. Tot i això les nostres jugadores varen fer un bon partit, varen robar bastantes bolles, varen fer bastants contraatacs, varen tirar a cistella… Esteim contents, perquè les nines van evolucionant.

MINI MASCULÍ B

Llucmajor 56 – CB Consell-Evolutum Constructors 68. Els nostres minis dissabte passat anaren a jugar a Lucmajor amb moltissimes baixes, d’11 jugadors només en vengueren 6. Tot i la manca de jugadors varem fer un bon partit tan en defensa com en atac, els nostres aguantaren com a campions i amb un resultat final favorable per 56-68 que no va servir ja que hem d’anar a jugar amb 9 jugadors com a mínim. Tot i les adversitats en cap moment varem donar el partit per perdut i lluitarem com sabem fer, enhorabona!

JÚNIOR FEMENÍ

Santanyí 46 – CB Consell-Restaurant +QD 34. Primer dels partits que tenim ajornats degut a les lesions del mes de novembre. El partit era important per conèixer si l’equip volia tenir un canvi d’actitud en relació amb els darrers partits jugats. Encara que no tenim a tota la gent recuperada es va lluitar tot el partit cosa que darrerament no es feia. L’equip pot donar molt més però quant abans comencem a creure i sobretot a fer el canvi les coses aniran millor. Hem de ser més regulars.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search