RESULTATS, 15 A 17 DE NOVEMBRE

 In Partits

MINI FEMENÍ

CB Binissalem 44 – CB Consell-Lavanderías Diana 45. Bon partit el disputat en la tarda del passat divendres. Jugàvem contra les nostres veïnes i això ens donava una motivació extra. Des del primer moment sortim a oferir el millor de nosaltres, concentrades en defensa i sense por en atac. La reacció en la segona part ens va fer guanyar d’1 punt i aconseguir així, la més que merescuda segona victòria en tres jornades!

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 24 – CB Binissalem 54. Mal partit amb una sensació de impotència. No és possible entrar a jugar amb els braços caiguts i sense lluita. Els dos darrers partits no reflexen l’evolució i les ganes que hi posen als entrenaments. Falta concentració i prendre les decisions adequades en cada situació de joc. Se que podem jugar millor i lluitar a tope perquè ho hem fet moltes vegades!!!!
Hem de seguir, ànims!!! El marcador s’ha tancat al darrer minut del darrer quart.

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – St. Francesc. Els nostres nins dissabte passat jugaren un partit contra els Llops de Sant Francesc, el partit va ser disputat en tot moment encara que els nostres nins demostraren una vegada més que són lluitadors i que no es rendeixen fàcilment. Varen fer una defensa a tota pista aconseguint les errades dels contraris, en atac ja es varen poder veure algunes pinzellades del joc organitzat encara que queda molta feina per fer.  A seguir treballant.

INFANTIL FEMENÍ

CB Andratx 25 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 39. Quan una jugadora, en aquest cas equip, es pensa que és millor que l’altra des que comença la setmana, perd la humilitat i això, comporta al desastre que vam fer el dissabte. Males decisions en atac (28 pilotes perdudes), poca intensitat en defensa etc…. Un accident en quant a joc i actitud, no tornarà a ocórrer.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 34 – St. Agustí 43. El nostre equip va plantar cara a un dels favorits del nostre grup. El partit va començar tan fred com el dia i a tots dos equips els costava anotar i jugar amb fluïdesa. Però la teòrica superioritat de les visitants no era tal i les nostres jugadores plantaven cara. Tan poc encertades en atac com de costum, però amb bona actitud i treballant molt en defensa. Així s’arribava al descans amb avantatge visitant: 12- 16. Un 10 a 2 en contra ens posava les coses molt difícils a l’inici del tercer quart. La distància es va mantenir, arribant a l’inici de l’últim període onze abaix (19 a 30). Però llavors la constància del nostre equip va tenir recompensa, aconseguint un parcial favorable d’11 a 0, per empatar el partit mancant 7 minuts. A partir d’aquí pagarem l’esforç realitzat, a més de fallar diversos tirs lliures, per acabar perdent el partit 34 a 43. Però al marge del resultat l’actitud va ser positiva, cosa que cal traslladar ara als entrenaments. Ànims!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 45 – Uadis B 51. Bon partit el que jugaren els cadets contra l’Uadis de Sant Josep. Un encontre amb molts altibaixos en el marcador on tant locals com visitants dominaren el marcador alternativament en diferents moments del partit. Cap al darrers minuts l’equip conseller anava al davant i perdé aquesta avantatge degut a un seguit d’errades provocades pels nervis (que costà molt controlar durant tot el partit), i que els palmesans aprofitaren per agafar la paella pel màneg i capgirar el marcador en el darrer minut de joc. Davant aquesta situació els nostres joves jugadors no saberen reaccionar i aturar la remontada dels rivals.
De totes formes cal quedar-se amb el bon gust de boca que deixà el partit, on el punt més positiu va ser la intensitat defensiva que mostraren els nins i les ganes posades per demostrar que poden fer el que es proposen. S’ha de seguir treballant per obtenir millors resultats. El missatge… tranquilitat, tot arriba!

Camiseta per na llucia Goteres pavelló 16-11-13 20131116_125821

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search