RESULTATS, 16 A 18 D’OCTUBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

MINI FEMENÍ

Sa Cabaneta 62 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 54. Molt bon inici de les nostres minis! Encara que el resultat no sigui el que ens hagués agradat i el físic ens hagi passat una mala factura al darrer quart, les nenes han mostrat una molt bona actitud i confiança en elles mateixes. Seguirem fent feina per millorar les errades d’avui.

MINI MASCULÍ
Ciutat d’Inca 87 – CB Consell-Evolutum Constructors 73. Excel·lent partit dels minis masculins. Divertint-se des de l’escalfament fins a la fotografia final del partit. Construint un equipàs!!!
El resultat 85-73: partit molt competitiu, amb accions molt vistoses de tots dos equips, destacar l’actitud d’equip i de competició dels nins.
1,2,3 Consell

INFANTIL FEMENÍ
At. Escolar 53 – CB Consell-Lavanderias Diana 64. Comença la temporada per al nostre Infantil Femení amb un desplaçament a la sempre difícil pista de Capdepera.
Des de l’inici de “l’escalfament” es va veure que les nostres jugadores estaven ben ficades en el que nosaltres utilitzem com un ENTRENAMENT més, fent una sessió molt productiva abans que donés inici el partit.
Des del salt inicial les nostres van imposar un ritme de partit bastant elevat, corrent tant cap a endavant com cap enrera, arribant a gairebé tots els atacs de les nostres rivals a superar la pilota i posar-nos cara a cara amb la nostra atacant. Gràcies a aquesta intensitat i a la bona defensa, robam infinitat de pilotes i aquestes ens van fer córrer al contraatac anotant amb facilitat i fent el més difícil, de seguida canviar el xip i posar-nos a defensar.
Malgrat les nombroses baixes que patiem (4) i gràcies a la rotació de jugadores des de la banqueta i repartint els minuts entre totes per igual, el ritme de partit que vam imposar no va baixar en cap moment, arribant a aconseguir diferències de +23 (encara que això era el de menys)
Ara toca seguir treballant i divirtir-nos com fins ara, per a poc a poc millorar dia a dia, 1 2 3 CONSELL!

INFANTIL MASCULÍ
St Francesc Llops 62 – CB Consell-Groc autoescoles 63. Partit disputat entre els dos equips on els consellers varem començar el partit despistats amb un parcial de 10-0 però sabent reaccionar després d’un temps mort on ens varem centrar i varem ens varem saber refer i retornar al partit amb un parcial de 0-8 (10-8), des d’aquest moment el partit va estar igualat amb bones accions d’atac i anant al descans amb 5 punts d’avantatge (30-35). El partit va transcórrer amb gran intensitat per part dels dos equips i arribarem al darrer quart 10 punts a dalt i després de 3 min va passar el que no s’entén, els jugadors varen començar a anar pel seu compte, jugant-se tirs de tres sense sentit, entrades de 1×4, pèrdues per falta d’enteniment de jugadors,… es va arribar als darrers 24 segons amb una cistella del Sant Francesc i es varen posar 1 punt abaix, aquest darrers segons els consellers varen mantenir la calma i varen jugar els 24 segons de possessió que tenien movent la pilota sense arriscar passes ni tirs ni entrades i van aconseguir esgotar la possessió per guanyar el partit. Tot i el dit, exceptuant aquestes petits llacunes, varen fer bon partit però queden molts de detalls per pulir, seguirem fent feina!!!

CADET FEMENÍ
Sa Cabaneta 53 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 42. Primer partit fora de ca nostra i primera derrota de l’any. Un mal començament de partit a nivell defensiu va fer que el rival partís al marcador als primers set minuts de partit. Apartir d’aquest moment varem pujar el nivell d’intensitat i concentració defensiva i del 18-10 varen pasar al 27-25 al descans.
El tercer quart ens va decepcionar l’actitud d’alguna jugadora i, el rival va aprofitar la nostra feblesa per fer-nos mal. Tot i així seguiem al partit amb un 43-31. Una ràpida reacció amb un parcial de 0-5 ens va tornar a ficar però va ser quan el rival va defensar en zona i ens va fer molt de mal, tot i haver treballat l’atac contra zona, no varem saber aplicar-ho.
Hem de seguir i presentar-nos al partit amb un major nivell de concentració i motivació!!!

CADET MASCULÍ
Llosetina 44 – CB Consell-Labolife 72. Bon partit del cadet masculí diumenge a la pista de Lloseta (44-72) , que es va veure marcat per una gran inici de partit amb un parcial de 2-23 favorable als nostres nins, amb una molt bona actitud dels jugadors i un gran esforç en l’apartat defensiu. Encara queda millorar moltes coses però per ser el primer partit de lliga ens anarem del partit amb bones sensacions, enhorabona als nins i a seguir fent feina.

JÚNIOR MASCULÍ
CB Consell-Dhotels 36 – Sa Indioteria 120. En primer lloc agrair als cadets que van pujar la seva gran ajuda. Moltes gràcies.
En segon, felicitar als companys de l’equip de S’Indioteria pel joc desplegat, que va desembocar en una inapel·lable derrota nostra. Rés que objectar. Com a lectures positives, comprovar com amb treball i tenacitat podem jugar a bàsquet i, sobretot, sentir-nos units com a grup.  Dissabte passat, a la mateixa hora que nosaltres jugàvem, els All-Blacks (Nova Zelanda) derrotaven als Blues (França) per 62 a 13 en quarts de final de la copa del món amb una increïble demostració de rugbi total. Tots dos equips van sortir del camp abraçant-se i felicitant-se. Aquest és l’esperit. Gaudir del joc, de l’amistat i del bàsquet. SALUT!!

CB Consell-BJ Aluminox 66 – La Salle 85. Partit contra el líder, els nostres jugadors varen tenir un mal inici que va ser arrossegat durant els 30 minuts posteriors.
La Salle amb la seva defensa presionant als moments claus i el seu joc ràpid, i en estàtic alegre, obrint al tirador, que amb una passada més dinamità des de la línia de 3 tota possibilitat de remuntar.
Així i tot els nostres nins s’apropaven però amb la sensació de la barrera dels 10 punts infranquejable.
A seguir treballant per millorar les errades!

SÈNIOR FEMENÍ
CB Consell-Bufete Staubach 43 – Llosetina 61. Divendres jugarem contra un equip molt compensat que va quedar primer l’any passat, mantenint el bloc i estan molt treballades, nosaltres varem jugar a estones bé i d’altres no tant! Ens varen agafar molts de rebots i perderem moltes pilotes que ens ho castigaren en canastes fàcils.

SÈNIOR MASCULÍ
CB Consell 54 – Molinar 88. Partit complicat dels nostres Sèniors, enfront un equip molt fort que no ens deixar agafar el nostre ritme en cap moment. Al final de la mitja part el marcador ja era molt favorable al Molinar. La segona part va sortir millor i tornàrem a jugar al nostre ritme. El marcador final va ser 54-88. Enhorabona al Molinar.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search