RESULTATS, 17 A 18 DE MAIG

 In Partits

INICIACIÓ

Dissabte passat vàrem jugar a Sencelles la darrera diada de bàsquet escolar. Només ens queda la diada final que cada any es celebra com a clausura dels jocs escolars i on participen tots els equips de Mallorca.

CB Consell-Bionorica (Blaus) – Binissalem A. Començà el partit bastant disputat però, a mesura que avançava el partit,  vàrem comprovar que els de Binissalem feien un joc més col.lectiu la qual cosa es traduí en superioritat. Als Binissalemers, tots de segon any, se’ls veia amb una maduresa superior a nosaltres, ens faltà més joc d’equip i més intensitat defensiva. L’anècdota fou que vàrem jugar a una pista exterior; fou una novetat pels nostres nins.

CB Consell-Antica Roma (Blancs) – Binissalem B. Aquí passà tot el contrari, l’equip de Binissalem jugava amb tots els jugadors de primer any i, pel que vàrem veure, amb poc rodatge. Per altra banda, el nostre equip se’l va veure fort i amb molts bons fonaments tant en atac com a defensa. Les transicions les fèiem molt ràpides i això feia que cada vegada plegàvem al CB Binissalem descolocat. A això hi hem de sumar l’encert en el tir.
Enhorabona doncs als nostres dos equips d’iniciació!!

PREMINI

Manacor – CB Consell-Evolutum Constructors. Partit molt seriós dels nostres jugadors davant del Bàsquet Manacor. Als primers minuts del partit els nostres varen començar desencertats en els tirs però a mesura que avançava el partit anavem ficant cistelles i sobretot defensant molt bé. Cal destacar una sèrie de jugades que feren de joc col·lectiu molt ben elaborades.

MINI MASCULÍ

SCD Hispània 65 – CB Consell-Groc autoescoles 71. Partit extrany en línia amb els darrers partits. Massa nirvis i poca concentració. Partit travat amb massa interrupcions. Darrerament no jugam com un equip i això ens fa jugar desordenats. I va haver fases de bon joc i una bona defensa sobre el seu millor jugador.
Pareix que falten ganes i que la temporada s’ha fet massa llarga. Queden 2 partits i ens hem de posar les piles!!

MINI FEMENÍ

Dakota Alcúdia 42 – CB Consell-Lavanderias Diana 12. Partit sense color el que varem disputar el passar dissabte. El partit va començar amb tot dos equips adormits al primer quart (8-5) i a partir d’aquest moment el rival es va despertar i el nostre equip encara dormia. Molta superioritat que no va fer que les nostres, amb molta voluntat intentaren coses, tot així, no va ser el nostre dia i ara només queda aixecar-nos i seguir lluitant com fins ara.

INFANTIL FEMENÍ

CB Campos 52 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 43. Durant les darreras setmanes hem començat a preparar l’esprint final de temporada. Amb 5 partits importants dels quals voliem guanyar 3 com a mínim. Dissabte jugaren el primer davant el lider de la categoria a ca seva i… no el varen tenir gaire fàcil. Les nostres sortiren molt “enxufades” i no va ser fins el minut 36 (quan varen expulsar a les nostres dues millores jugadores del partit . Na Marta i na Victori) que el rival es possés per davant. Els darrers 3 minuts varem cometre moltes imprecisions i aixó sumat amb un pavelló replet d’aficionats… Va ajudar al Campos a aconseguir la victòria. Des del Club Bàsquet Consell, volem FELICITAR a l’àrbritre, un jove que li agrada el bàsquet i que es va mostrar amb serenitat durant tot el partit, per jo, el millor de tota la temporada. Enhorabona!

CADET MASCULÍ

St. Josep B – CB Consell-Dhotels. L’encontre entre el St Josep i el Consell que es va disputar el passat diumenge a les pistes exteriors del col·legi palmesà no pogué acabar degut a que la pluja el va interrompre quan aquest es trobava al minut 8 del tercer temps. Fins al moment el marcador estava molt ajustat, amb pocs punts i amb l’emoció servida. S’acabarà de jugar probablement el proper dijous al mateix camp a les 20:30 hores. Esperem que els consellers sapiguen aprofitar al màxim aquests 12 minuts que li manquen al partit. Molta sort!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Muro 42 – CB Consell-Restaurant +QD 49. Partit molt difícil d’encarar per diversos motius. El resultat del partit d’anada, l’hora de joc poc habitual, la calor i, sobretot, el nostre mal estat de forma de les últimes setmanes. L’equip rival, sense haver guanyat cap partit en tota la temporada va demostrar una actitud, esperit de lluita i cor dignes d’admiració. Lluitant fins a l’últim moment malgrat la dinàmica negativa quant a resultats de tota la temporada. Alguna cosa per destacar. No crec que tots els equips poguessin fer-ho.
Quant al partit no va ser bo. Molts errors de cara a cistella, errors de concentració i poca actitud competitiva. I el que sol passar, el que pot ser un partit assequible si hi ha l’actitud necessària des del principi passa a ser un malson del qual és molt difícil despertar. Ni els canvis, temps morts ni estirades d’orella van servir al llarg de 35 minuts on les alternatives en el marcador van ser gairebé constants. Només la constància d’algunes jugadores i la continuïtat en els últims 5 minuts de partit ens va permetre robar diverses pilotes, realitzar alguns bons atacs i acabar guanyant el partit. El negatiu, els primers 35 minuts. El positiu, el resultat i l’actitud d’algunes jugadores.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search