RESULTATS, 18 DE GENER

 In Sin categoría

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 56 – CB Pollença 54. Partit igualat amb un parell de baixes importants. Bon debut d’un dels nostres preminis, en Pau Andreu. Com sempre hi ha moments que baixam la intensitat i això ens condiciona durant tot el partit. No es possible defensar ficant les mans en lloc d’utilitzar el cos, arribam tard a defensar i feim massa faltes absurdes. Tot això es degut al cansament i haurem d’aprofundir més en aspectes físics puntuals. Perdem massa pilotes per manca de concentració i no sabem jugar en atac estàtic. El nostre contraatac és bo si defensam amb intensitat.

MINI FEMENÍ

St. Francesc Llops 41 – CB Consell-Lavanderias Diana 60. 20 minuts varen haver de passar per veure al nostre equip amb una correcta  intensitat defensiva i concentració ofensiva… Els dos primers quarts del partit (i meitat del tercer) va ser el Sant Francesc Llops l’unic equip que volia guanyar el partit. Moltes cistelles fallades i poca intensitat defensiva, cosa que va provocar moltes cistelles de l’equip contrari.
Al minut 20 i amb un marcador desfavorable per 7 punts, varem demanar Temps Mort per intentar que les nostres jugadores canviesin d’actitud… I aixi va ser, 20 minuts tard però varem arribar i veure una correcta intensitat, en dos minuts molt bons varem remontar. Després del descans l’equip va canviar d’actitud i varem conseguir guanyar el partit amb bona feina d’algunes jugadores. A destacar la defensa de na victori i, l’aportació ofensiva de na Laura Cabello (18 punts) però sobretot, la reaparició de na Camí que, una vegada recuperada de la seva malaltia que la va tenir ingresada, va tornar a jugar un bon partit.
Aquest próxim dissabte jugam el darrer partit de la primera part de la temporada, ara cal fer molta feina per aconseguir una bona i correcta intensitat. 1 2 3 CONSELL!

Molt d’anims a na Pola de part de tot l’equip, esperam que te recuperis el més aviat posible per seguir fent feina com fins ara! Anims i besos polita!!!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – CB Binissalem. Els nostres preminis dissabte sortiren a jugar una mica adormits, no se si era causa dels foguerons de la nit anterior. L’equip va donar sensació d’estar adormit i no es semblaven en rés a l’equip que va jugar el dissabte abans a la pista de La Salle. Tot i això no varen deixar de lluitar i de seguir endavant.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Molinar 58 – CB Consell-Restaurant +QD 54. Bon partit de les nostres Júniors després de l’aturada de les festes. Davant un rival de nivell parell es va competir durant tot el partit, jugant molt bé a moments i tenint opcions a la victòria. Però uns pocs minuts del tercer quart, on van tornar els nervis i les fallades infantils, ens van fer encaixar un parcial en contra d’11 a 0, posant la victòria molt difícil. L’intent final no va ser suficient, arribant al final al definitiu 58 a 54.
Ànims i a seguir treballant.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search