RESULTATS, 19 A 22 DE DESEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Sa Indioteria. Mal partit, fred, sense concentració amb les nines desubicades per la pista grossa!! Crec que som els més petits de la categoria però tot i això es veuen moments de bon joc i es preveu que seran un bon equip!! S’ha de treballar molt en tots els aspectes tan individuals com col·lectius.
A seguir fent feina que teniu un gran futur!!

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – Llucmajor. Dissabte passat vàrem jugar el darrer partit de l’any a Consell amb el CB Llucmajor. El que a priori semblava que havia de ser un partit disputat, es va convertir en un partit dominat pel Llucmajor. Vàrem tenir alguns moments de bon joc però en general, especialment en defensa, vàrem tornar pecar de falta d’intensitat. Per tant, ho tenim clar: hem de demanar als Reis més intensitat i nervi pels partits del 2015. I clar, amb aquest regal i amb la feina que farem, de ben segur que els propers partits els encararem amb millors garanties.
Molts d’anys a tots i una besada als vostres nins, que són encantadors.

MINI MASCULÍ B

Joan Capó 68 – CB Consell-Evolutum Constructors 57. El dissabte passat els nostres perderen per  69-57 davant d’un Joan Capo que va jugar un bon partit. Els nostres jugaren molt bé tan en defensa com en atac però tenguerem algunes errades que decantaren el partit a favor del Joan Capo.

MINI MASCULÍ A

Molinar 39 – CB Consell-Groc autoescoles 66. Partit dominat per l’equip de Consell on es varen realitzar 3 quarts bons en atac i en defensa i tres quarts bastants dolentes tant en atac com en defensa, tot i això en cap moment es va patir per guanyar el partit. Tot i la diferència de 27 punts del final, l’equip de consell va estar nefast de cara a la cistella ja que en tirs de camp nomes varem tenir un 39% d’acert. S’ha de seguir fent molta feina.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 62 – Sa Cabaneta 49. Bon partit de les nostres jugadores davant el segon classificat. Malgrat les baixes que varen sofrir durant la setmana ( i les molèsties de qualcunes jugadores) varen fer un treball col·lectiu per aconseguir la victòria i el primer lloc a la fase previa. Enhorabona i GRÀCIES a na Vera i na Paula per haber pujat del mini b i fer un partidàs totes dues! Gracies!!!

INFANTIL FEMENÍ

Andratx 39 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 85. Gran primera part de les nostres infantils a la sempre difícil pista de Es vinyet (Andratx). Varem ver un partit bastant complet (85 punts) en atac i un correct defensa (tot i que a la segona part elles varen apretar bastant). De totes formes, enhrabona per la feina feta fins ara, força i bones festes!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 24 – St. Josep 104. Els nostres cadets jugaren contra el líder de la categoria i perderen per un contundent 24-104. Cal dir que lluitarem durant tot el partit però no vam poder fer res davant dun rival tan poderós.

CADET MASCULÍ A

Esporles 91 – CB Consell-Dhotels 33. El de diumenge va ser un partit per oblidar. Amb només 8 jugadors al principi, i després de dos lesionats i un eliminat per faltes….. varem jugar 22 minuts amb els 5 mateixos jugadors. La defensa, des del principi, va ser molt fluixa, l’equip local penetrava sense oposició, i en atac sobrava precipitació. Val més no xerrar de la falta de rebot i l’efectivitat als tirs lliures. Passem pàgina i a pensar en el primer partit de l’any. Bones Festes!!

JÚNIOR FEMENÍ

Lloseta 65 – CB Consell-Restaurant +QD 46. Tornavem a jugar un partit després de 3 setmanes fora poder jugar per lesions. Varem sortir al partit jugant força bé posant problemes a l’equip contrari que va obligarles a canviar la seva defensa individual a zona. A partir d’aquest moment ens varen agafar una diferència de 8 punts que degut a la nostra mentalitat va fer que poc a poc ens enfonssesim i no fossim capaçes de remontar aquesta diferència. Hem de començar a pensar que no som mal equip però no podem jugar amb aquesta actitud.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 49 – Campos 41. Les sèniors guanyaren un important partit contra un, de moment, rival directe. L’equip comença a funcionar com una màquina ben engrassada on totes les peces ja comencen a tenir les coses ben clares y el joc és més vistos i dinàmic. Tan va ser així que les conselleres controlaren el marcador tot el partit i arribaren a agafar una diferència de 18 punts al tercer quart. Maldament al darrer quart es va tenir una desiflada que va provocar que les Campaneres arribassin a retallar la diferència a l’electrònic fins arribar als 4 punts a falta de tres minuts.
Però, gràcies a una gran defensa i a l’efectivitat des dels tirs lliures de Marga Oliver i Cris Llabrés, l’avantatge es tornà ampliar fins al 8 punts (49-41) al final de l’encontre.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 73 – Molinar 46. Partit on només disposàvem de 8 jugadors degut a lesions i malalties de darrera hora. Tot i això varem sortir molt ficats al partit on varem començar amb un parcial de 17 a 0. Això va provocar un canvi de defensa de l’equip contrari que al principi varem atacar molt bé però poc a poc ens varem començar a relaxar i el molinar ho va aprofitar per acostar-se als vuit punts. A la segona part en varem tornar a ficar al partit i poc a poc varem anar augmentant la diferència.

Consell-Sa Indioteria 20-11-14 web

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search