RESULTATS, 2 A 5 DE MAIG

 In Sin categoría

MINI FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 62 – Esporles BC 60. El marcador final després de 6 períodes i 1 pròrroga va ser el de 62 a 60. Encara que el resultat indiqui un partit igualat la realitat no va ser així. Com ve essent habitual en els darrers partits els tres primers períodes del partit ens dedicam a passejar per la pista per veure como juga el nostre rival, i en el cas d’aquest partit el resultat al acabar els tres primers períodes va ser de 21 a 34, i no perquè elles siguin millors que nosaltres, sinó per falta de ganes i intensitat per la nostra part. A la segona part del partit començarem a jugar amb ganes, augmentarem la intensitat defensiva i ofensiva, i aconseguirem recuperar-nos al marcador.
La conclusió d’aquest partit, i serà la mateixa del següent, i dels anteriors, és que tenim vàries carències importants en el nostre joc. La primera és la falta de intensitat, i ganes de jugar durant gran part del partit. La segona, i és conseqüència de l’anterior, és que ens dedicam a fer guerres individuals, i ens oblidam que el bàsquet és un joc d’equip, on totes ataquen, i sobre tot, totes defensen. La tercera conclusió és que necessitam millorar varis aspectes tècnics com equip (joc d’atac estàtic, i defensa), però sobre tot hem de treballar millor alguns aspectes tècnics a nivell individual: canvis, finalització de les entrades i la defensa. I no només treballar-los als entrenaments, sinó que també ens hem d’atrevir a aplicar-los als partits, i poques jugadores d’aquest equip s’atreveixen a aplicar el que practiquen durant la setmana als partits.

SCD Hispania 88 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 53. La abultada diferència pot dur a enganys, i pensar que varem jugar contra un equip clarament superior como al partit de fa un parell de setmanes contra Joan Capó. La realitat no va ser aquesta, inclús jugant amb 4 jugadores menys del nostre equip, i amb la ajuda de 3 preminis, mai haguéssim hagut de perdre aquest partit amb aquest resultat tan abultat. Fallarem en els mateixos aspectes de sempre: ens costa molt començar el partit amb intensitat, la nostra forma de defensar es cometre faltes (40 en 2 partits), i un joc d’atac limitat a robar pilotes i córrer el contraatac.

Però no serem més negatius del que toca, perquè després d’escriure aquestes cròniques podria parèixer que tot està malament, i no és així. Sabem que ho podem fer molt millor. Per això hem d’esforçar més tant als entrenaments, com als partits, i ser més valentes i atrevir-nos a aplicar el que aprenem durant la setmana als partits.

Destacar el bon paper de les preminis que han participat als partits.

PREMINI FEMENÍ

Bahia St. Agustí – CB Consell-Rte. El Mascarón. Varem jugar molt bé contra un rival més fort que noltros.Bona defensa amb intensitat, varem tirar molt a cistella degut a una millora notable en el rebot. En conclusió un molt bon partit i millora de petites coses. Enhorabona i a seguir fent feina!

PREMINI MASCULÍ

CB Manacor – CB Consell-Groc autoescoles. Entraren molt freds al partit, amb molta tensió i nervis. El Manacor va pressionar molt i amb moltes faltes. El partit es va jugar la major part del temps al contraatac i amb moltes errades de tir devora la cistella. Anam millorant en defensa però no fan cas de conceptes bàsics en atac i queim dins la precipitació. Seguirem fent feina per millorar!!!!!

INFANTIL FEMENÍ

UE Llosetina 45 – CB Consell-Bionorica 25. L’equip va jugar molt bé els tres primers quats, llàstima que l’equip contari es  plantés en zona a partir del 3 quart i nosaltres ens costés molt atacar-la, però així i tot no varem baixar els braços en cap moment i varem lluitar fins al final amb una defensa molt bona. Enhorabona!!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search