RESULTATS, 2 DE NOVEMBRE

 In Sin categoría

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors – Llucmajor. Els preminis jugaren el dissabte el seu primer partit de lliga. Al principi sortiren una mica desconcentrats però a mesura que avançava el temps es ficaren al partit i feren un bon treball sobretot en defensa, lluitant totes les pilotes i robant alguna pilota. Destacar sobretot la implicació de tots els nins que vengueren al partit. En defensa es va milloranr i en atac es veuen petites coses que a poc a poc sortiran.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 45 – Eu Moll 14. Victòria ampla la de dissabte contra un equip al que ens haviem enfrentat a la pretemporada. Les pèrdues de pilota per part de l’equip contrari, degut a la bona defensa i la bona actitud per part nostra, ha propiciat jugar amb transicions ràpides acabant sempre amb 1×1 i mai amb atacs estàtics organitzats. Hem de millorar aspectes de tècnica individual que pareix que se’ns obliden. Un bon partit que ens serveix per començar la lliga amb confiança. El marcador es va tancar al quart quart.

MINI FEMENÍ

Ciutat d’Inca 54 – C.B Consell-Lavanderías Diana 46. Si fa dos mesos, quan començavem la pretemporada, allà pel dia 1 de Setembre, ens diuen que en el primer partit de lliga, anàvem a competir, contra un equip que ens superava en edat i, sobretot en físic (més altes i fortes que nosaltres), i que a més de competir, anàvem a jugar bé i, guanyar 5 quarts però, sobretot donar tan bona imatge a nivell d’equip, no ens ho haguéssim cregut ni de broma.
No ho deim per l’actitud de l’equip, mes bé ho diem pel canvi d’entrenador, canvi de categoria i per tant d’exigència i sobretot, perquè aquest any ens tocarà jugar contra equips que, físicament seran superiors a nosaltres.
Arribàvem a Inca amb la mentalitat de sortir a jugar com en els dos partits anteriors, amb ganes de gaudir i estar concentrades els 48 minuts de joc. Sense estar pendents tant de la graderia com de la banqueta, fer el que hem treballat en aquests dos mesos i, prendre les nostres pròpies decisions.
I…. no només aconseguirem realitzar tot això sinó que, fins a mancant 14 segons per al final, quan vam tenir pilota per posar-nos +4 en el marcador, anavem per davant, realitzant un joc d’intel·ligents (elles mes altes, nosaltres mes ràpides) i una defensa a mitja pista molt concentrades.
Llàstima que, encara no tinguem aquesta experiència que et fan guanyar les pròrrogues, elles, un any més expertes que nosaltres, van jugar una pròrroga, al contrari que les nostres, sense nervis i, si a això li sumes que, per mala sort, quatre de les nostres jugadores es fan mal…
Malgrat la derrota, ha estat EL MILLOR PARTIT, del que portem de temporada i pretemporada però, de bon segur, confiem que, la setmana que ve, tornin a lluitar i mostrar aquesta il·lusió que a poc a poc estem demostrant.

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 38 – Molinar 42. El nostre equip va tornar a sortir derrotat, però aquesta vegada en un partit igualat i competit, que va poder guanyar qualsevol. De fet, mancant poc més d’un minut d’arribar al final dels 40 minuts el marcador era 37 a 38 en contra.
A més, les sensacions del partit van ser molt diferents a uns altres. Es va competir els 40 minuts, mostrant una bona actitud, en línia amb la setmana anterior i es van millorar alguns aspectes com les pèrdues de pilota. D’altra banda, el rebot i el baix percentatge de tir en totes les distàncies van tornar a ser un llast per al nostre joc.
Així i tot, un pèssim tercer quart on només vam ser capaces d’anotar dos punts ens va posar el partit molt difícil. I la remuntada de l’últim quart no es va poder culminar.
Però no oblidem que aquesta actitud és el camí a seguir. Treballant dur en els entrenaments i partits aconseguirem a poc a poc els resultats desitjats. Ànims!!

Juniors (Medium) Mini masc 1 (Medium) Mini masc (Medium) premini (Medium)

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search