RESULTATS, 2 i 3 DE FEBRER

 In Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – St. Agustí. El partit va començar molt igualat i semblava que es mantindria així, però a mesura que passava el partit ens relaxarem bastant en defensa i ens costava moure-nos per rebre pilota. Ens agafarem molt al contraatac i el partit va anar cap al costat del contrari. Hi ha molta feina a fer en defensa.

PREMINI MASCULÍ

Ciutat d’Inca – CB Consell-Groc autoescoles. Partit amb molt bon joc d’equip. Molt bona actitud de tots!!! També amb lliçó de saber estar i d’esportivitat per part dels nostres pares, degut a certes actituds per part de la graderia. No només es dóna exemple dins el camp, l’exemple de la grada es molt important!!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 36 – Joan Capó 57. Resultat que va anar amb concordància amb l’actitud i les ganes de jugar el partit. Llevat del 2n i el 4rt quart que tan sols els varem perdre d’1, els altres quarts varen ser bastant fluixos, s’han de millorar molts d’aspectes tècnics i tàctics. El més important, que fa que un equip guanyi partits i els jugui així com sap, és la bona actitud i les ganes de jugar!!!

               

CADET MASCULÍ

Viubàsquet 91 – CB Consell-Dhotels 12.  Partit fred i descafeinat, aquests serien adjectius adients per definir el partit de diumenge dels cadets davant uns del galls de brega de la categoria, el Viubasquet Bunyola. La manca de motivació per part d’ambdos equips propicià un partit un tant avorrit, cap dels dos equips arriscava res i mentrestant la diferència en el marcador anava creixent a mesura que els consellers s’anaven desinflant.
Pel que fa a l’equip, la nota negativa, la protagonitzà en Javi que tornà a tenir molèsties a l’esquena i no pogué disfrutar del partit, esperem que aquestes dolències fugin aviat i tornem a gaudir del jugador com sempre. En contrapartida aquesta setmana ens hem alegrat de recuperar a un altre jugador de molta estima i carisma dins l’equip Peter Uson que torna després de nou llarguissims mesos de lesió i que avui ha pogut disputar els seus primers minuts de joc. Molts ànims, tant per a Javi com per a Peter, esperem que estiguin prest al 100%.

   

Als partits disputats a casa aquest cap de setmana varem tenir la presència dels cadets i el seu “xiringuito” per recaptar fons per al seu viatge de final de temporada. Bona feina!!

   

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search