RESULTATS, 20 A 22 DE NOVEMBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEM.

Sant Josep – CB Consell-Bionorica.  Començam la lliga amb moltes ganes i intensitat, molt bon partit de totes des del principi fins al final. Concentració i ganes tant en defensa com en atac. Pareixia com si no hagués passat un estiu. Hem de seguir amb la mateixa línia!

PREMINI MASC.

Alcúdia – CB Consell-Aquadim. Bon partit a una difícil pista de parquet com és la d’Alcúdia. Davant un rival on gairebé tots els nins eren nous a aquest meravellós esport i disfrutaren de cada cistella que ficaren. Per la nostra part, començam a jugar molt bé 1×1 i el contraatac. La tècnica individual treballada comença a notar-se i esperem que d’aquí 4 mesos se noti encara més. Enhorabona per el partit i la feina. Salud y BALONCESTO!

MINI FEM.

Pla – CB Consell-Caixa Colonya Pollença (Suspès)

MINI MASC.

CB Consell-Evolutum Constructors 97 – Ciutat d’Inca 94. El marcador ens encanta, perquè va ser un gran partit, era igual si guanyaven els nostres companys d’Inca o nosaltres, diversió, emoció i molt bon bàsquet. En defensa hem millorat molt, vam mantenir les ganes de voler la pilota tot el partit. I a la pròrroga el marcador es va decantar per nosaltres. Gaudim de veure als nostres nins, a seguir divertint-nos. 1,2,3 Consell.

INFANTIL FEM.

Sa Pobla 45 – CB Consell-Lavanderias Diana 47. Partit intens el disputat per les nostres nines aquesta setmana a Sa Pobla, equip que s’empleà a fons per intentar aconseguir la seva primera victòria aquesta temporada.
Defenses que s’imposaven als atacs, corregint errors defensius de setmanes anteriors, tancant bastant millor el rebot i intentant jugar amb transicions ràpides, però fallant cistelles fàcils, això ens va fer arribar a un final ajustat, que gràcies a la relativa tranquil·litat amb la qual vam saber jugar els darrers 30″ ( 2 bones defenses i un millor atac) va poder decantar-se la balança al nostre favor, enhorabona nines!!!! 1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASC.

Binissalem 75 – CB Consell-Groc autoescoles 32. Partit desigual entre els dos equips, tenint en compte que els consellers, amb moltes baixes, afrontaren el partit amb energia i molt bona actitud durant tot el partit. Tot i les baixes varem fer una defensa bona i amb atac sortiren cosetes interessants. Moltes gracies als Minis que varen venir fins Binissalem per ajudar-nos a afrontar el partit on realitzaren molt bona feina. Seguim fent feina!!

CADET FEM.

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 50 – Sa Cabaneta 49. Després de cinc jornades lluitant, a vegades més i a vegades menys, intentant competint davant bons equips, diumenge varem aconseguir retrobar-nos amb la victòria, en un partit d’infart, amb una pròrroga emocionant que va guanyar l’equip menys indecís. Aquesta vegada si, totes les jugadores (dues infantils incloses) varen lluitar durant tot el partit i tot i que queda molt per treballar, aquesta victòria es fruit del treball diari que fan les jugadores. Enhorabona per la victòria!
Salud y BALONCESTO!

CADET MASC.

CB Consell-Labolife 77 – Llosetina 28. Gran victòria la dels nostres cadets  contra el lloseta en un partit marcat per un gran començament, amb un gran encert en el tir exterior i una molt bona defensa, el resultat a la finalització del primer quart era de (31-4). Tots el nostres jugadors disfrutaren del partit, desenvolupant un gran joc. Enhorabona als nins i a seguir fent feina.

JÚNIOR MASC.

CB Consell-Dhotels 35 – La Salle B 81. Tot l’equip de La Salle B posat en peus aplaudint al nostre equip! Aquest és el millor resum del partit. Fabulosa actitud dels nostres set jugadors, que van córrer, van lluitar i van jugar com a lleons tot el partit, amb màxima entrega. Enhorabona equip!!! Ja es comencen a veure resultats. A seguir treballant i millorant!!! Salut!!!!!

CB Consell-BJ Aluminox 60 – Ciutat d’Inca 54. Gran partit del nostre Capi: Marc Rayo, i del nostre joc interior amb en Palou fent mal a la pintura. Seguim progressant encara que molt poc a poc, el marcador reflecteix la igualtat del partit, i el camí a millorar ho tenim clar. A seguir gaudint del camí d’aprenentatge.
1.2,3 Consell!

SÈNIOR FEM.

Sa Cabaneta 53 – CB Consell-Bufete Staubach 30. Molt bon partit els primers tres quarts en defensa i bones accions d’equip en atac, amb un percentatge d’encerts insuficient per poder competir amb l’equip líder del grup. Es pot destacar la concentració del CBC, tant en defensa com en joc col·lectiu d’atac. El marcador final no reflexa els primers tres quarts de partit.

SÈNIOR MASC.

CB Consell 30 – Campos 57. Partit per oblidar dels nostres sèniors. Varem començar molt bé el primer quart, arribant al final amb un 14-15 al marcador. A partir d’aquest moment la cistella es va tornar molt petita, amb bones opcions de tir i bones defenses. Al final 30-57. La setmana que ve, serà millor! Ànims

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search