RESULTATS, 21 A 24 DE NOVEMBRE

 In Notícies

PREMINI MASCULÍ

Dakota Alcúdia – CB Consell-Evolutum Constructors. Els preminis varen disputar el passat dijous el partit de lliga contra un Dakota Alcudia molt dur i amb jugadors de talent. Els nostres plantaren cara en tot moment i no es van fer enrera davant de jugadors més grans que ells. Feren molt bona feina defensiva i en atac. A seguir lluitant!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderías Diana 56 – St. Francesc 39. Partit estrany. No només per l’hora del mateix, sinó el fred que feia dins i fora del pavelló. Sense cercar excuses, les jugadores es van motivar per seguir aquesta línia ascendent que estan protagonitzant. Sortirem concentrades des d’inici i, malgrat tenir 3 quarts fluixes en intensitat, varem poder aconseguir una victòria que ens farà seguir entrenant amb més motivació si cap, per millorar i aconseguir els nostres petits objectius diaris.

MINI MASCULÍ

CB Pollença 51 – CB Consell-Groc autoescoles 52. Molt bon partit amb molta intensitat des del principi i ajustat en el marcador. Hem fallat molts de tirs clars però hem interpretat molt bé el contraatac. Hem d’estar concentrats en defensa tot el temps i no baixar els braços fins que acaba el partit. S’han d’ajustar alguns factors de tècnica individual i saber interpretar els “tempos” del partit, no ens hem de precipitar en les accions. Està comprovat que si tenim l’actitud adequada som un equip bastant competitiu!! A seguir lluitant!!!!

ESCOLETA. DIADA A CONSELL

CB C0nsell-Bionorica – CB Binissalem B. Dissabte matí, els jugadors d’iniciació varen fer un bon partit, en quant a joc en equip es refereix. Aquesta vegada varen ser més freqüents els passes entre companys, el tant desitjat joc col.lectiu.
Hem de reconèixer que l’equip contrari, Binissalem B, no ens va presentar “resistència” i això va permetre el que hem comentat anteriorment.
Especial  satisfacció em va produïr veure com els jugadors que habitualment els hi costa més, aquesta vegada participaven de forma activa. Si seguim treballant podrem passar molt de gust amb aquests nins.

 

CB Consell-Antica Roma – CB Alaró. El passat dissabte es disputà una diada on els nostres nins i nines s’enfrontaren contra un CB Alaró que no ho va fer gens malament, en alguns moments es va veure la diferència d’alçada dels nostres respecte dels nins i nines d’Alaró però no va ser inconvenient per fer jugades en equip i disfrutar una vegada més de disputar un partit.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 33 – Zona5 42. Davant les nombroses baixes per “grips” freqüents en aquesta època, varem haver de “tirar” de pedrera. Per tant, na Pola i Paula Vicente van pujar a ajudar-nos i fer el millor que poguessin el seu paper individual. D’altra banda, l’equip va sortir mes “congelat” que el mini femení al matí. Amb un fred que matava pingüins i, descentrades. Una vegada més varem tornar a perdre moltes pilotes per les nostres males decisions i, el rival va aprofitar. Al darrer quart ens apropàrem al marcador però, varen tornar a aparèixer els nervis. Ara tenim dues setmanes per preparar els dos propers partits i, canviar el xip.

CADET MASCULÍ

CB Pla 77 – CB Consell-Dhotels 21. Partit amb poca emoció contra el favorit de la competició, el Basquet Pla. Tot i que l’encontre va començar un tant igualat ja es preveia que l’equip de Marratxí era un tant superior al quadre conseller.
A poc a poc els locals s’anaren allunyant en el marcador, mentre el Consell feia tot el possible per salvaguardar la diferència en el marcador. Totes formes, els nostres cadets feren una feina titànica per fer front a jugadors més grans i grossos que ells.
Cal destacar la bona sortida de la presió dels joves consellers, que saberen superar una defensa rival molt dura a tota la pista, llàstima que aquesta bona feina defensiva no anàs acompanyada per una major efectivitat cara a cistella.
També podem destacar el partit de Jaume Xavier que va demostrar que si es pren les coses amb més calma i concentració les coses surten molt millor.

 

Mini Femení 23-11-13

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search