RESULTATS, 22 A 23 DE NOVEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Bionorica – Joventut Mariana. Debut a la categoria amb moltes ganes i bones sensacions. És important passar-ho bé fent les coses, i aquest equip disfruta de jugar. El partit queda en segon pla. Hem de seguir entrenant i millorant i això amb aquest grup es un plaer!!!!

MINI FEMENÍ B

Andratx 39 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 8. El partit disputat dissabte matí contra l’equip d’Andratx va servir al nostre recent estrenat equip Mini Femení com a senyal que s’ha de seguir fent feina. Així doncs, anem millorant de mica en mica la nostra defensa i la nostra decisió a l’hora d’anar cap a l’aro. La constant presió a tota la pista de l’equip amfitrió va dificultar bastant a les nines avançar cap al camp contrari, pero així i tot no va servir com a factor desmoralitzant, ja que no vam deixar en cap moment d’intentar-ho. Així, deixant el resultat com a factor secundari (el més adequat en aquestes categories), podem assgurar que el progrés està present, i que seguirem treballant.

MINI MASCULÍ B

CB Consell-Evolutum Constructors 59 – Muro 28. Els nostres minis dissabte jugaven contra el Bàsquet Muro, vàrem disputar un partit molt seriós i molt ben lluitat en defensa i en atac jugant com a equip. A la mitja part el partit estava a favor de nosaltres 31-18. Després del descans no baixàrem la intensitat i poguérem disfrutar de la primera victòria de la temporada amb una resutat final de 59-28.

MINI FEMENÍ A

 Sa Cabaneta 12 – CB Consell-Lavanderias Diana 42. Setmana a setmana seguim creixent a nivell de sensacions. Més enllà dels resultats en aquesta primera fase, en interesa veure la evolució i les sensacions que tenim a nivell individual, i colectiu. El passat dissabte jugaren un partit amb una alt nivell defensiu a la primera part i amb un bonissim atac. Poc a poc les protagonistes prenen les seves propies decisions i això, és el més positiu d’aquest equip. Hem d’aprendre a oblidar-nos dels resultats (marcador) i començar a preocupar-nos pel resultat individual (aprendre a cada entrenament una cosa diferent com a  mínim, i millorar el que ja sabem suposadament).

MINI MASCULÍ A

 CB Consell-Groc autoescoles 82 – Molinar 53. Partit on varem començar des d’un principi a defensar a tota pista i varem aconseguir robar pilotes, on també varem jugar molt bones situacions d’1×1. Varem tenir qualcuna distracció en defensa, gent que no sabia a qui defensava i varen deixar que ens anotessin en contraatac. En línies generals un bon partit on tots els jugadors varen jugar bastant bé, a seguir entrenant fort i divertir-se jugant els partits.

INTANTIL FEMENÍ

Jov. Mariana 41 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 64. Es increïble com hem passat del millor partit que hem fet en 15 mesos, a la major decepció pel que fa a actitut de TOTES les jugadores. Hem d’aprendre a respectar els rivals i això, només es fa jugant al nostre nivell tots els partits. Dissabte varem fer pena i com a  entrenador, demano disculpes per la vergonya de partit als pares. Intentarem solucionar-ho…un cop el disgust es passi.

CADET MASCULÍ B

Bahia St. Agustín 41 – CB Consell-Labolife 49. Segona victòria dels nostres a la temporada davant del San Agustí B, 41-49. Arribàvem amb baixes de jugadors però això no fou un problema per lluitar tots per aconseguir la victòria final. Va ser un partit còmode per als nostres, sempre anàrem per davant al marcador arribant a tenir un aventatge en el descans de 15-25. Varem saber dur el ritme del partit tot i que en alguns moments entràrem en un estat d’errors continus. Tot i això varem fer un partit molt seriós tan en defensa com en atac.

CADET MASCULÍ A

CB Consell-Dhotels 49 – Campos 45. Primera victòria de la temporada! En un partit al que arribavem amb 4 baixes. Tot i que hi ha que remarcar que l’equip no va rendir al seu nivell. Seguim defensant a un nivell molt baix, i en atac ens precipitam en excés i no cercam bones opcions. A la sortida del descans l’equip va demostrar que tot i no jugar bé ……. l’actitud és un factor molt  important, i a partir d’aquí l’equip va augmentar la tensió a la pista. Agraïr als n’en Max i en Jose, jugadors del cadet B, que ens ajudassim en aquest partit. Hem de seguir treballant per mostrar el nostre nivell real. Enhorabona!!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 37 – Molinar 57. Destacar primer de tot les ganes de jugar que tenen aquestes jugadores, setmana molt complida on només varem poder comptar amb 6 jugadores per al partit degut a que la resta estan lesionades o malaltes. Al començament del partit varem sortir molt ficades i d’inici ens varem posar 9-0, peró un temps mort demanat per l’entrenador rival va despertar a l’altre equip i poc a poc varen començar a anotar mentre noltros ens varem aturar. La pressió que ens feia l’altre equip sumat a la defensa zonal ens va posar molt nirvioses i encara que les diferències no eren molt grans poc a poc anaven augmentant. Varem haver de jugar els dos darrers quarts només amb 5 jugadores i fins i tot els darrers 8 minuts amb 4, això va ser insalvable i molinar marxar de  20 punts a dalt, que no reflexa com va anar el partit. Destacar per un abanda l’esforç de l’equip amb aquestes circunstancies adverses, peró també hem de jugar amb més tranquilitat i demostrar el que feim als entrenaments perquè quedi reflexat als partits.

SÈNIOR FEMENÍ

Manacor 53 – CB Consell-Bufete Staubach 46. Partit ben competit el de diumenge a Manacor de les nostres Sèniors tot i la derrota.
Amb l’absència de les dues bases, suplides per Victòria Serra i Patrícia Campomar que feren una tasca fantàstica, i amb només dos pivots per disputar l’encontre les jugadores feren un joc més que bo, demostrant que de mica en mica les coses van sortint i que l’equip va fent feina per a millorar.
El marcador es veié en tables després que les Manacorines remontassin un 2-12 que els plantaren les nostres en el primer quart, romanguent l’electrònic en tables fins al darrer quart que, malgrat uns bons darrers minuts de les Conselleres, se’ls va escapar la victòria degut a una sequia anotadora en els primers minuts del quart decissiu.

SÈNIOR MASCULÍ

Sant Josep 64 – CB Consell-Evolutum Constructors 56. Partit que afrontavem amb 4 baixes a l’equip i en una setmana amb pocs efectius entrenant. Desprès de la primera derrota contra el màxim favorit a la lliga ens tocava jugar contra uns dels equips que estaran a dalt. El partit començà amb dubtes en defensa per part nostre i ells estaven molt encertats des de la línia de 3 punts. Al segon quart varem tenir uns minuts de desconcentració  en atac, però sobre tot en defensa que l’altre equip va aprofitar per marxar de 15 punts que ens va fer reaccionar i a partir de millorar la defensa varem reduir fins als 8 punts al final del quart. Els dos següents quarts varen ser molt semblants, varem defensar millor però en atac ens costa cercar situacions fàcils per anotar i es nota que l’equip encara està en construcció. Dir que varem millorar el joc en relació a la setmana anterior contra Bunyola.


22-11-14 contra Molinar 3 web 22-11-14 contra Molinar web 22-11-14 contra Molinar 1 web IMG-20141122-WA0007 IMG-20141122-WA0002 IMG-20141122-WA0003 IMG-20141122-WA0004 IMG-20141122-WA0005 IMG-20141122-WA0006 22-11-14 contra Muro 1 web

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search