RESULTATS, 22 I 23 DE MARÇ

 In Sin categoría

PREMINI

CB Consell-Evolutum Constructors – Dakota Alcúdia. Partit molt igualat el que jugaren els preminis contra un Dakota Alcudia molt lluitador. Els nostres uns vegada mes demostraren les ganes de lluitar i de seguir millorant partit a partit. A seguir!

MINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 62 – Ciutat de Palma 42. Tornam a ser l’equip d’abans, sense concentració i pensant que els partits es guanyen abans de jugar. L’actitud és un factor importantissim i no hi ha rival petit. Jugam a un joc que és un estat d’ànim i el nostre joc es basa en un 80% en aquest aspecte. Per altra banda hem millorat molt a nivell de tècnica individual i començam a entendre que la defensa ha de ser un bloc. Hem d’intentar ser més regulars a nivell emocional!!!! Feina meva!!!!

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 33 – Lucmajor 54. Malgrat el resultat, partit igualadissim en quant a lluita i caràcter tant en atac com en defensa, els dos primers quarts… A partir del tercer quart, despistades o falta d’intensitat/concentració de les nostres va provocar un +17 (un cop més) favorable al contrari. Tot i així, aquesta vegada varen lluitar fins al final, però la immensa superioritat física (isabel era petita davant elles) va supossar que el rival s’endús la victòria. Tot i així hem d’aprender a lluitar tot el partit perque no pugin averiguar les nostres mancances físiques, seguirem fent feina!

INFANTIL FEMENÍ

CB Pollença 67 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49. Un penós final de primer quart, seguit al pitjor segón quart, va provocar que aparegueren fantasmes del passat i jugar com a un equip de pati de col.legi durant 14 minuts (32-9) . Això i la intensitat defensiva del rival va supossar que res pogueren fer a la segona part (molt millor que la primera). Durant els darrers minuts ho varem intentar però elles, eren algo superiors a noltros, en defensa. Tot i així ara hem de seguir treballant sobretot, l’aspecte defensiu !

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 66 – Joventut Mariana 49. Diumenge ens visità el Joventut Mariana de Sóller per disputar un encontre emocionant i molt vistós. Els primers 5 minuts de partit no hi va haver cap dominancia i el marcador romania en tables, fins que una petita embestida dels consellers, gràcies a una bona defensa i a la capacitat anotadora d’en Javi, els donava una important avantatge al final del primer quart (19-7). Al segon quart els nostres cadets es dedicaren a mantenir aquesta cómode diferència, fins i tot probaren d’ampliar-la (34-13 al descans).
En el tercer quart vingueren els problemes, cap al minut 4 un primer intent de remontada amb un tanteig de 0-9 posava les coses clares i avisava als de Consell que no s’havien de relaxar si no volien tornar a repetir el disgust de la semana anterior. Sorprenentment i sense necessitat de que els nostres es relaxassin, el Sollerics repetiren la gesta en el minut 8 del mateix quart i plantaren un 2-12 deixant el marcador a només 10 punts de diferencia per començar el darrer quart, començaven els nervis (46-36).
El quart periode inicià amb certs nervis dels nostre jugadors que veien que els contraris els sorprenien i no trobaven com reaccionar. Va ser la serenitat i l’autocontrol de Toni Josep qui frenà la impulsivitat de l’equip calmant el joc i centrà a tothom. Això que permeté als Dhotels recuperar el control de l’encontre i de la mà d’uns excepcionals Jaume Morro i Jaume Xavier començà de nou una escapada que deixava un 66-49 final. La victòria quedaba a casa. Enhorabona a tots!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Molinar 39 – CB Consell-Restaurant +QD 40. Primera victòria de la temporada per les nostres júniors a la pista del Molinar. La tan anhelada primera victòria es va produir aquesta setmana, però el millor de tot és que es va produir sobre la base dels mateixos principis de setmanes anteriors. Potser sí, aquesta vegada, vam tenir el mínim grau de fortuna que en tants partits anteriors ens ha faltat. El sortir a cada partit a lluitar sense importar-nos no haver guanyat cap partit, les ganes del grup i el treball dels entrenaments ens va portar, una vegada més, a competir el partit. La diferència respecte a tantissims partits anteriors és que en aquesta ocasió vam estar més encertades al final del partit, controlant millor els nervis i tenint el cap fred.
Després d’un inici desastrós on, malgrat moure bé la pilota davant la defensa zonal del rival, els tirs no entraven, les coses no apuntaven molt bé. La primera i única cistella del primer quart s’aconseguia als 8 minuts de partit, arribant al final amb el resultat advers de 3 a 9. El segon quart no pintava molt millor, encara que varem millorar l’encert de cara a cistella. Malgrat tot l’equip contrari es va arribar a escapar de 13 punts. Davant aquesta situació, l’equip es va posar a defensar millor per evitar una distància major. Al descans 10 punts a baix: 12 a 22.
Al tercer quart el nostre equip va millorar molt a través de la defensa. Diversos robatoris de pilota i la millora en l’atac contra zona ens va permetre aconseguir un parcial de 21 a 7 per donar la volta al marcador i arribar amb 4 punts d’avantatge a l’últim quart.
En els últims 10 minuts, malgrat la reacció local que va arribar a empatarel partit , les nostres jugadores van saber estar suficientment encertades per portar-se el partit per un punt.
Enharoabona a totes!!

Victoria Júniors a Molinar

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search