RESULTATS, 23 A 25 D’OCTUBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

PREMINI FEMENÍ

Sa Cabaneta – CB Consell-Bionorica. Partit de pretemporada contra un equip masculí. Molt bon partit amb moltes ganes i bona actitud per part de totes! Quan tothom demana per sortir a jugar és molt bona senyal!

PREMINI MASCULÍ

Sa Cabaneta – CB Consell-Aquadim. Dissabte l’equip va demostrar  tenir moltes ganes i energia. El partit va ser fluït, van jugar molt bé en equip i tots van participar amb molta actitud. Queda per millorar el del físic, encara que així i tot van lluitar fins al final.

MINI FEMENÍ

Montuïri 51 – CB Consell-Caixa Colonya Pollença 0. El partit del passat divendres, va ser un partit on hi havia molta diferència d’alçada i superiors físicament. Abans de començar el partit ja sabiem el que passaria, així que varem anar a fer el nostre joc. Al principi ens costaba molt mirar a cistella, però al final ja aconseguiem tirar i varem encistellar un parell de triples i alguna altre cistella. Tot i la diferència de punts les nines seguien animant a l’equip i seguien jugant igual de bé.

MINI MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 62 – Santa Maria 45. Varem jugar a casa contra Santa Maria. Va ser un partit molt divertit, ja estava l’equip al complert, i teníem moltes ganes de jugar a casa.
Juguem sent valents i atacant la cistella quan rebem, i si no podem la passem, encara que ens costés perdre la possessió de la pilota alguna vegada.
En defensa cada vegada estem millor, intentam en lloc de protegir la cistella, recuperar la pilota. A per la pilota!
I així va anar passant el partit…al final guanyarem 62-45, així que ens estrenem a la categoria. 1,2,3 Consell!!!

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 31 – Zona 5 55. Partit el disputat per les nostres amb moltes imprecisions i al contrari que la setmana anterior ens costava molt imposar-nos a la nostra atacant en defensa i anant sempre a remolc sense poder superar-les per arribar a fer una bona defensa cara cara. L’atac el realitzavem més o menys amb criteri però molt erràtiques tant en les entrades com en els tirs exteriors. Seguirem treballant i divertint-m’hos com fins ara i aprofitar aquesta derrota per aprendre dels errors comesos. 1, 2, 3 CONSELL!

INFANTIL MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles 42 – Cide B 37. Partit disputat entre el dos equips, on els consellers varen fer dos primers quarts a un gran nivell, tant en atac com en defens. Però al tercer quart els consellers varen sortir com a relaxats i en atac amb moltes llacunes i amb manca d’idees, tot i això varen saber patir i aguantar el resultat, però no va ser un gran dia per alguns jugadors. Continuarem fent feina perquè aquestes llacunes que hem tengut en aquests dos partit no es repeteixin, treballarem per modificar-ho i ens queda molta feina a fer!!!

CADET FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 35 – Calvià 66. A vegades has de passar per la teva pitjor versió per a poder arribar a la millor. Un cop d’humiltat va bé sempre que, apartir d’aquest gran cop, es treballi encara molt més. Per sort, esteim a principi de temporada, i només va ser un examen suspés, amb la pitjor nota si, però que es pot recuperar estudiant i aplicant les llissons apreses. Del partit només podem donar l’enhorabona a l’equip rival i demanar disculpes a totes les persones que varen venir un cop més a animar-nos. En tot moment el rival va ser superior, tant ofensiva com defensivament. Treballarem per estar a la seva alçada al partit de tornada, treballarem per seguir disfrutant d’aquest esport. NO CERQUIS EXCUSES, CERCA SOLUCIONS!!!

CADET MASCULÍ

CB Consell-Labolife 57 – Calvià 42. Molt bon partit el realitzat per els nostres cadets, en un partit aplaçat de la primera jornada, davant un bon Calvià. Partit amb molta presió dins i fora de la pista on els nostres nins varen aportar un comportament excel·lent i un joc on tot el partit varem tenir una gran intensidad defensiva. Justa victòria per un al•lots que fèren una lectura correcta del que el partit demanava. Enhorabona als nostres nins i afició que varen estar de 10.

CB Consell-Labolife 71 – Esporles 63. Bon partit el disputat davant un gran equip com l’Esporles. Els nostres nins varen sortir amb una molt bona actitud i intensidad defensiva, i molt acertats en l’apartat ofensiu, arribarem al descans amb una avantatge de +18 . La segona part va ser una altra història, a les cames dels nostres cadets pesava el partit aplaçat del divendres, però amb un gran compromís per part de tot l’equip ens varem podem fer amb la victòria amb un resultat de 71-63 . Enhorabona i a seguir fent feina.

JÚNIOR MASCULÍ

Bahia San Agustin B 144 – CB Consell-Dhotels 33. Com sempre agrair en primer lloc l’ajuda dels cadets que van pujar a jugar amb nosaltres.
Sempre és dur perdre, i més quan es fa per una diferència tan folgada com la soferta el dissabte. No obstant això, hem de quedar-nos amb la imatge del gran esforç realitzat i no hem de perdre la perspectiva de seguir millorant, cosa que només aconseguirem amb esforç i treball solidari en el dia a dia dels entrenaments i amb el màxim respecte als nostres companys. Recordeu: No Pain no Gain!!! Salut!!!!

Pla 71 – CB Consell-BJ Aluminox 75. Els nostres nins varen jugar un partit en una de les pistes més complicades per a varis d’ells per sentiments i per ambient a tots els nostres nins, l’afició local i el ple del pavelló els van causar molta més pressió.
Seguim aprenent i millorant, destacar l’excel·lent aportació de Palou, que cada dia millora en el seu joc, amb el complicat que és el joc físic baix taulers.
El que ens fa diferent és que seguirem gaudint d’entrenar, els nostres partits són només un entrenament més, i així ho reflectim a la Lliga. 1,2,3 Consell!!!

SÈNIOR FEMENÍ

Andratx 33 – CB Consell-Bufete Staubach 38. El partit de diumenge era contra un rival directe per quedar entre els 3 primers, per tant en principi era difícil i important, i així va quedar reflexat a la pista, durant els 40 minuts el tanteig fou molt igualtat, en cap moment cap dels dos partiren de més de 4 punts d’avantatge. Nosaltres estarem molt bé en defensa però en atac tinguerem molts d’errors, balons perduts, no jugavem amb fluidesa els sistemes, molts tirs errats i fallarem 12 tirs lliures. Al final saberem jugar els darrers minuts amb molta serenitat i ens poguerem dur una important victòria.

SÈNIOR MASCULÍ

Cide 70 – CB Consell 48. Resultat enganyós de com va anar el partit, els nostres sènior varen fer un bon partit durant els primers 30 minuts. A l’inici del darrer quart el marcador era 49-46. Al final les ganes d’aconseguir la primera victòria ens va jugar una mala passada, un parcial 21-2 va maquillar un resultat que no ens mereixiem per la feina feta. Ànim i cap endavant.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search