RESULTATS, 25 I 26 DE GENER

 In Partits

MINI FEMENÍ

CB Consell-Lavanderias Diana 40 – Sa Pobla 9. El passat dissabte les minis varen jugar un “dificil” partit. Dificil perqué jugaven contra l’equip més fluix de la categoria i  teniem por d’una possible relaxació de les jugadores. Però, una vegada més varem notar que aquestes jugadores juguen per a divertir-se i intenten sempre donar el màxim possible. Bona feina en defensa i correcta intensitat en atac. Amb errades que hem de corregir de cara a cistella però, en línea general, molt contents!  Ara només queda seguir treballant i esperar a que es faci el sorteig de la següent fase de la lliga.

MINI MASCULÍ

Sta. Maria 46 – CB Consell-Groc autoescoles 16. Partit dels nostres minis davant el líder de la categoria. Aquest partit ens ha servit per demostrar que no ens arrufam davant equips que en principi són superiors. L’actitud dels nostres jugadors fou exemplar en quant a esforç i respecte. El primer quart va servir perquè el Santa Maria demostrés per què és el líder, desplegant un joc molt ràpid i especialment a destacar les jugades individuals d’un dels seus jugadors. El segon quart fou més disputat però una sèrie d’errades per part dels nostres jugadors en qüestió de dos minuts ens va fer encaixar molts de punts. Tot i així, els nostres jugadors no es varen desanimar i guanyàrem el tercer quart. Finalment ens varen tancar el marcador al 4t quart però lluitàrem fins al final sense “perdre els papers”. A millorar sobretot aquestes fases o minuts que sembla que ens desconcetram i això ens fa cometre errades innecessàries.

PREMINI MASCULÍ

Lloseta – CB Consell-Evolutum Constructors. El partit que disputaren els nostres preminis va ser contra un Llosetina molt dur en defensa i efectiu en atac. Els nostres varen lluitar durant tot el partit pero el Llosetina tenia jugadors forts i àgils. Hem de seguir treballant.

INFANTIL FEMENÍ

SCD Hispania 54 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 49. El dissabte jugaven el típic partit que tots els jugadors de bàsquet volen jugar. Un partit davant un fort equip, per jo el segon millor de la categoria (el primer es el nostre, però només quan juguen i entrenen al 100%).  Va ser un partit molt disputat a una pista molt dificil. Les jugadores eren concients d’aquest fet i, varen jugar de tu a tu davant el lider. Però, la falta d’intensitat en els entrenaments va fer que no tinguessim físic suficient per arribar al 100% a final del partit.  Així doncs, varem aconseguir una derrota amb sabor a victòria que ens ha d’ensenyar a pendren’s més seriosament els entrenaments. El difícil no és aconseguir una victoria, el difícil es aixecar-se i aprendre de la derrota! El que vol pot, qui ho segueix ho aconsegueix! Juntes podem!

JÚNIOR FEMENÍ

CB Consell-Restaurant +QD 29 – Esporles BC 37. La bona línia de les últimes setmanes es va interrompre bruscament en el partit que més il·lusions teníem posades. Malgrat tenir males ratxes en els partits anteriors, els bons moments superaven en quantitat als dolents. No obstant això, aquest dissabte no va haver-hi cap fase del partit en la que les nostres jugadores enllacessin diverses bones jugades en atac i defensa. Quan s’aconseguia fer una bona defensa, immediatament després es perdia una pilota en atac. O bé quan realitzavem un bon atac, tot seguit es cometia un error important en defensa. Per descomptat cal dir que l’equip visitant va tenir a veure molt en això, ja que van saber defensar-nos molt bé i aprofitar el seu moment per anar-se en el marcador. Aquesta poca continuïtat en el joc va fer tenir moments molt dolents durant el partit. Malgrat tot l’equip va lluitar per canviar el rumb, però sense cap tipus d’èxit. La mala selecció de tir, la falta de concentració i, per descomptat, les pèrdues de pilota van tornar a ser els nostres punts més febles.

CADET MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 66 – SCD Hispania 48. Segona victòria dels cadets en aquesta segona fase de la lliga, aquesta vegada davant l’Hispania a casa. El consellers marcaren diferències des del principi amb un 15-1 que pareixia haver desmontat els esquemes  de l’equip rival. Però una badada dels nostres cadets permeté un bon intent de remontada del palmesans, aviat aturada, abans d’acabar la primera part. Després del merescut descans els nostres jugadors tiraren d’una bona defensa per mantenir una comoda diferència i guanyar l’encontre. Destacarem per aquest partit el bon joc desplegat per Àngel i Carles, el bon progrés d’en Ramon que cada dia demostra que la feina dona bons resultats i l’enorme capacitat anotadora de Javi que firmà 31 punts.

P1000406 (Medium) P1000410 (Medium) P1000411 (Medium) P1000412 (Medium) 20140126_112154 (Medium) 20140125_102539 (Medium) 20140125_114819 (Medium)

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search