RESULTATS, 27 A 29 DE NOVEMBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

INICIACIÓ 08

Esporles – CB Consell. Gran jornada la viscuda dissabte passat amb els nostres menuts! Moltes gràcies a la gent d’Esporles. Tot va anar genial i els nins varen disfrutar molt. En aquestes edats el menys important és el resultat, i per això podem dir que varem guanyar tots! Pròximament en farem un altre.

PREMINI FEM

CB Consell-Bionorica – San Agustin. Molt bon partit!!!
Seguim en la mateixa línia, concentració, defensa i sobretot moltes ganes de jugar. Són un gran grup amb un gran futur. Hem de seguir fent feina per millorar individualment per poder disfrutar en equip!!!

INFANTIL FEM

Joan Capó 61 – CB Consell-Lavanderias Diana 42. Després de possiblement la pitjor setmana pel que fa a entrenaments planificada pel cos tècnic, arriba dissabte, i paradoxes de l’esport, les noies realitzen un dels partits mes complerts en el nostre primer any infantil per totes elles.
En la petita xerrada prèvia partit ja es veia i respirava un equip compromès i ficat de ple en el partit, van treballar tot el que fins ara hem vist però al davant teníem a un equip molt fort sota els cercles i allà va ser la clau, en els rebots, 33 captures ofensives a favor d’elles són moltes per 4 nostres, treballarem en això per rectificar-ho, per la resta tot molt bé, actitud, compromís, intensitat, comportament…. ara a rectificar la mala setmana treballada per entrenadors-ajudants, demanar-los disculpes a elles i dimarts una altra vegada a tppe!!! 1 2 3 CONSELL

INFANTIL MASC

Calvià 64 – CB Consell-Groc autoescoles 20. Partit desigual entre els dos equips, on els consellers varen notar la mancança en atac, en quant ens pressionen en defensa i no sabre com desfer-se. Tot i el poc aport en atac, en defensa ens varen mantenir al partit fins la mitja part, on els jugadors ja varen baixar una mica els braços. Tot i això, bona actitud dels jugador a la pista. Seguim fent feina!!!

CADET FEM

Calvià 70 – CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 31. Mal dia per tenir un mal partit. Davant un dels millors equips treballats de la categoria, i a una pista tremendament difícil, les nostres jugadores no varen ser capaces de posar el nivell d’intensitat que va posar Calvià. El partit el varem utilitzar per que les jugadores que no tenen tant de minuts poguessin jugar molt davant un gran equip i a poc a poc, agafar confiança per jugar a un bon nivell. Hem de seguir treballant i això farem! Ànims, salud y BALONCESTO!

CADET MASC

Esporles 68 – CB Consell-Labolife 71. Partit molt igualat al poliesportiu de Esporles davant un bon equip, un partit de tu a tu que es va decidir als instants finals amb un gran encert en el tir des de la línia de 3 punts.  A seguir fent feina i enhorabona als equips.

JÚNIOR MASC

Sa Indioteria 125 – CB Consell-Dhotels 30. Com sempre agrair l’ajuda dels cadets que van venir al partit. Gràcies Arash i Marc!
Aquest dissabte no es va córrer la mateixa sort que l’anterior, en què vam ser felicitats per l’adversari. En aquesta ocasió no es va jugar amb la mateixa intensitat, si bé és cert que es reflecteix el treball realitzat durant la setmana, en què no es va poder entrenar igual en haver-hi molts exàmens i registrar-se moltes faltes. Ja sabeu, el joc en els partits reflecteix el treball fet durant els entrenaments. Així que a seguir treballant. SALUT!!

La Salle 92 – CB Consell-BJ Aluminox 69. Un primer quart en el que vam perdre 18 pilotes a la pressió de La Salle ens va condicionar tot el partit. La falta de tensió inicial justament amb una sortida dels col·legials espectacular, ens va fer cometre nombrosos errors, hem d’aconseguir ser equip 40 minuts, encara ens queda molt camí. El positiu, es van anar corregint errors a poc a poc durant el partit. Destacar un excel·lent partit de n’Aloy i del nostre Capi que va fer que amb la seva intensitat s’anessin sumant jugadors al partit.
1,2,3 Consell!

SÈNIOR FEM

CB Consell-Bufete Staubach 71 – Jov. Mariana 20. Partit desigual entre els dos equips, fórem superiors des del minut 1 tan en defensa com en atac. Estiguérem encertades en el tir exterior, no tant davall cistella. Destacar na marga coll en la faceta anotadora i a tot l’equip pel treball defensiu.

SÈNIOR MASC

CB Consell 56 – Zona 5 103. Llums i ombres del nostre Sènior masculí. Capaços de jugar molt bé i de desaparèixer del partit. L’equip de Manacor va ser un equip molt dur en defensa i ràpid en atac.

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search