RESULTATS, 27 I 28 D’ABRIL

 In Partits

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Groc autoescoles – CB Binissalem. Fluix partit dels preminis. Poc encert en atac (massa precipitació),  i poca concentració en defensa. Començam bé i després desapareixem del partit, baixam els braços!!!! Al final ens hem posat les piles però ha estat massa tard. Haurem de treballar la concentració i la presa de decisions.

PREMINI FEMENÍ

CB Consell-Rte. El Mascarón – CB Molinar. Partit molt igualat contra El Molinar, les nostres varen demostrar que saben patir davant un rival del mateix nivell. Hem de seguir millorant i entrenar fort entre setmana.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Bionorica 37 – Zona 5 57. El partit de dissabte va començar amb molta força contre un rival mal de moure. Al final vam anar minvant pero en cap moment varem baixar els braços. El que ens va fallar més va ser la defensa, ja que no eatavem pendents de les possibles ajudes que es podien fer i això va fer molt de mal.

CADET MASCULÍ

Bahia St. Agustí 80 – CB Consell-Dhotels 41. Bon partit dels nostres cadets a s’Arenal davant el ja proclamat campió de la categoria, des d’aquí volem donar l’enhorabona pel bon campionat que han fet. Els de Consell jugaren amb molta força des de l’inici fins al final de l’encontre, defensant amb agressivitat i fent un atac més ràpid del que ens tènen acostumats. Cal destacar l’actuació d’un intractable Peter Uson que anotà 24 punts i va fer notar la seva presència a la pista agafant rebots i robant pilotes. Tanmateix és lloable el canvi d’actitud de l’equip aquestes darreres setmanes i que ràpidament ha donat fruits. Es palpa en el joc de l’equip les ganes de fer bé les coses, tant als entrenaments com als partits, cal seguir així!

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search