RESULTATS, 28 A 30 DE NOVEMBRE

 In entrades 2014/2015, Partits

PREMINI MASCULÍ

CB Consell-Aquadim – St. Josep. Dissabte matí vàrem jugar el segon partit de lliga  amb el Sant Josep Obrer a la pista de Consell. En els primers compassos del partit semblava que podríem plantar cara al Sant Josep, però, no fou així. Vàrem començar a cometre errades de passes i pèrdues de pilota que suposaven ocasions clares pel Sant Josep. La falta d’intensitat defensiva va ser un dels grans problemes. Els nostres jugadors encara no tenen assumit la responsabilitat que suposa defensar al seu atacant directe i que una errada en defensa pot suposar una cistella. També, es varen cometre moltes errades en la definició de la jugada. Per altra banda, es va veure una lleugera millora respecte el partit de la setmana passada, especialment a l’hora de fer-se passades entre els companys. Per tant, a seguir entrenant i a prendre més responsabilitats en defensa.

MINI FEMENÍ B

CB Consell-Caixa Colonya Pollença 25 – Joan Capó 56. El partit disputat el passat dissabte va començar prou bé, les jugadores estaven bé en defensa i en atac i gràcies a això varem guanyar el primer quart, però a partir d’aquí, les jugadores del Joan Capó es van espavilar guanyant tots els altres quarts, nosaltres a causa de la poca experiència no varem poder remuntar, però el resultat és el menys important, les jugadores varen jugar amb ganes i ho varen pasar bé, que això es l’important. Esteim contents per la evolució que estan fent les jugadores, cada vegada ataquen i defensen millor.

MINI MASCULÍ B

St. Josep B – CB Consell-Evolutum Constructors. Suspès per la pluja.

MINI FEMENÍ A

CB Consell-Lavanderias Diana 67 – B. Pla 17. El passat dissabte matinarem per jugar, era el quart partit oficial de l’any i malgrat l’horari , varem sortir ben despertes. El primer parcial de 27-6 va provocar que jugassin tot el partit gairebe sense presió. Amb una defensa a mitja pista molt intensa i contundent i amb un joc ràpid en atac. “Només” varem perdre 10 pilotes en atac i varem poder recuperar  25. Bon treball durant els 6 quarts, i quarta i merescuda victòria de l’any! A seguir fent feina i tenir bones sensacions!!!

MINI MASCULÍ A

Sta. Maria 34 – CB Consell-Groc autoescoles 81. Un partit on varem jugar amb les coses que havíem estat treballant aquesta setmana i que varen sortir força bé. Varem millorar amb defensa d’1×1, i sortíem en contraatacs. Tot l’equip va estar molt bé, ara toca seguir treballant per poder millorar encara més.

INFANTIL FEMENÍ

CB Consell-Sa Fàbrica de Gelats 62 – Joan Capó 28. Després d’una setmana amb molta tensió als entrenos, degut al passat partit, les nines sortiren amb ganes de jugar a bàsquet. Al minut 7 guanyavem 16 a 5, però un parcial de 2 a 13 va provocar que la tensió tornara a aparèixer. Varem comentar els errors que teniem i, aquest cop si, les jugaores reaccionaren amb una molt bona presió i un parcial de 44 a 13 a la resta del partit. Ara hem de seguir fent feina per poder aconseguir aquesta regularitat en joc i treball que tant ens consta!

CADET MASCULÍ B

CB Consell-Labolife 49 – Sa Pobla 38. Tercera victòria dels nostres contra el básquet sa pobla. Els nostres varen jugar un  partit ben treballat en defensa i en atac, ens falta millorar el temps de partit i el balanç defensiu però tot arribarà, cal seguir entrenant i millorant.

CADET MASCULÍ A

SCD Hispània 65 – CB Consell-Dhotels 72. Bon partit en general del nostre equip, excepte “la pàjara” del segon quart. L’equip va sortir molt concentrat al partit, amb una bona defensa i ràpids contraatacs i bones entrades. Al acabar el quart 9 a 19 es notava que el nostre equip havia estat superior. Però al segon quart hi va haver la típica baixada de braços, i només anotarem 1 punt en els primers 7 minuts, això va fer igualar el partit. Per sort a la segona part l’equip va mantenir la intensitat, i va controlar el temps del partit al final, aconseguint la victòria. Cal destacar la falta d’encert en els tir lliures (14 de 39, un 35%), i això que els practicam a cada entrenament!!!

Per acabar, dir que el d’ahir va ser el darrer partit d’en Toni Josep amb el nostre equip!! gràcies per formar part d’ell al llarg de tots aquests anys!! i esperam que d’aquí poc temps puguis tornar-ne a formar part!!

JÚNIOR FEMENÍ

Santanyí – CB Consell-Restaurant +QD. Suspès per falta de jugadores del nostre equip.

SÈNIOR FEMENÍ

CB Consell-Bufete Staubach 42 – Cide 64. Les Sèniors mostraren la seva pitjor cara davant un Cide que es creixia a mesura que passava el partit. Manca de concentració i d’efectivitat anotadora foren claus en la derrota.
S’ha de seguir treballant per a que partits com aquests no es tornin a donar i les jugadores puguin demostrar realment quin és el seu vertader potencial.

SÈNIOR MASCULÍ

CB Consell-Evolutum Constructors 82 – Zona 5 69. Teníem un partit complicat perquè veníem de perdre els dos darrers partits i desprès de qualque dubte en el joc havíem de jugar molt concentrats per tornar a recuperar la nostra millor versió. Varem sortir molt bé a l’inici, amb una molt bona defensa que ens donava la possibilitat de sortir en contraatac. Els dos primers quarts semblava que ja teníem el partit encarrilat i esteiem 19 punts a dalt. Res més enfora de la realitat, varem sortir a la pista i ens varen ficar un parcial de 0 – 9, ja no defensàvem igual i en atac volíem decidir d’una manera individual. Això va durar fins el minut 7 del darrer quart on l’equip visitant es va posar a 2 punts. En els darrers 3 minuts ens varem tornar a posar a fer feina a darrera però sobretot varem estar molt encertats de 6.75 i varem anotar un parcial de 17 – 4 que ens va donar la victòria. Hem d’aprendre que no ens podem relaxar en cap moment perquè aquesta lliga es molt igualada i tots els equips podem guanyar a tothom.

 20141129_101230 web

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search