RESULTATS, 3 A 8 D’OCTUBRE

 In entrades 2014/2015, Notícies

DIADA AMB SANT FRANCESC

Dissabte varem gaudir de tres partits simultanis amb els nostres amics de Sant Francesc Llops, varen participar el Mini Femení B, en el seu primer partit, el Mini Masculí A i el Premini Masculí.

Tres partits per gaudir del bàsquet!!

PARTITS A MANACOR

Les Minis A i les Infantils varen jugar dissabte a Manacor, els dos equips varen caure per pocs punts de diferència.

MINI MASCULÍ B

El CB Consell-Evolutum Constructor va guanyar al partit que l’enfrontava a l’Andratx, bon partit!!

JÚNIOR FEMENÍ

Artà 68- CB Consell-Restaurant +QD 43. Primer partit de lliga jugat a Artà, varem sortir un poc despistades en defensa però poc a poc varem aconseguir ficar-nos al partit encara que varem tenir qualque despiste amb el balanç defensiu que va fer que l’Artà arribés amb una avantatge de 5 punts al final del primer quart.

Al segon quart un poc més del mateix fins i tot varem arribar a perdre d’11 punts peró ens varem posar a defensar i varem recuperar 6 punts marxant al descans només 5 punts abaix.

La represa del partit varem seguir treballant be i varem aconseguir posar nos a 1 punt però a partir d’aquest moment que havíem fet el mes difícil se’ns van apagar les idees i ens varen ficar un parcial de 0-14.

Al darrer quart va seguir igual, fluixes en defensa i varem rebre un altre parcial de 8-21.

Resumint, aquest equip ha de ser més dur mentalment (ho varem fer una vegada) i defensar amb més agressivitat.

SÈNIOR FEMENÍ

Molinar 42 – CB Consell-Bufete Staubach 41. No pogueren inaugurar-se amb victòria les nostres seniors en la seva estrena a la lliga Segona Autonòmica contra un Molinar sempre difícil en totes les seves categories quan juguen a casa per les característiques de la seva reduïda pista. Les conselleres jugaren un bon partit, maldament ho feren amb certa manca d’intensitat ofensiva que va ser determinant per al final de l’encontre (només 4 punts en els darrers 10 minuts i tots de tirs lliures). Ara cal apuntar errades i acabar de conjuntar l’equip cara a propers encontres. Anims i a seguir endavant.

SÈNIOR MASCULÍ

CIDE 48 – CB Consell-Evolutum Constructors 62. Partit típic d’inici de competició, on varem sortir amb molt de nervis, cosa q fins ara no havia passat.
Al primer quart varem jugar moltes situacions individuals que no donaven fruit i en defensa no aconsseguiem aturar als seus jugadors a l’1×1.
Al segon quart i a pesar d’haver passat tots els jugadors per pista no aconsseguiem centrar-nos, el millor de tot és que el rival no esteia molt més encertat que noltros. El marcador al descans 25-26.
Al començament del 3er. quart varen sortir més ficats i a partir d’una bona defensa varem poder començar a correr i varem agafar 9 punts d’aventatge.
El darrer quart ens varem dedicar a conservar l’avantatge fins i tot el rival es va col·locar a 3 punts però jugant un poc centrats en atac aconsseguirem augmentar la diferència fins el 48-62 final.
Encara queda molta feina sobretot en defensa.

Diada contra St Francesc 2 (Medium) Diada contra St Francesc 3 (Medium) Diada contra St Francesc 4 (Medium) Sènior Masc 08-10-14 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search