RESULTATS, 3 D’OCTUBRE

 In entrades 2015/2016, Partits

JÚNIOR MASCULÍ

CB Consell-Dhotels 44 – Sa Cabaneta 65. En primer lloc agrair als cadets la seva ajuda per haver pujat a dos dels seus jugadors. Gràcies a n’Arash i en Xavier!
En segon lloc, i no menys important, desitjar la més ràpida de les recuperacions a n’en Pau i  en Ferre, que van tenir l’infortuni de sofrir sengles torcedures de turmell, en Pau a l’escalfament i en Ferre al finalitzar el segon quart. Esperem que siguin lesions molt lleus!
Pel que fa al primer partit de lliga jugat aquest any, no podem menys que felicitar a tots els jugadors per la seva bona actitud des del principi, ja des de l’escalfament. Durant el partit es van crear situacions clares de tir que, en algunes ocasions, no van arribar a entrar. Com a punts a millorar, la defensa, sobretot  tancar els rebots i tapar els talls i les línies de passada. Recordeu que no ens hem de quedar quiets en l’ajuda! I quan es va córrer com els nois saben córrer, en atac es van generar situacions molt interessants i favorables i en defensa es van tapar situacions clares d’atac, es van recuperar pilotes i es van agafar més rebots.
El que s’ha dit, a seguir millorant i sacrificant-se pels companys!

CB Consell-BJ Aluminox 83 – Sant Josep 75. Bon partit dels nostres Juniors contra un Sant Josep invicte. Varem començar el partit molt seriós, amb un intercanvi de cistelles que ens dugueren al descans amb empat a 36. La segona part va estar marcada pel parcial de ambdos equips continuament sense que ningú se marxés a l’electrònic. A falta de 10 segons el marcador era 2 abaix per noltros. Finalment es va arribar al final del partit amb empat a 68. A la prórroga varem ser superiors i aconseguirem la victòria per 83-75. Primera victòria al grup especial. Enhorabona i a continuar fent feina.

 

Molt d’ambient al pavelló per assistir als partits dels Júniors!

Contra Sant Josep 03-10 Contra Sant Josep 03-10 1

Recent Posts

Leave a Comment

Contacta

Start typing and press Enter to search